Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
ja kao lav, bih se vozio s njim safarijem
Odvezli se do Viktorije i na poklon joj odnijeli crne Louboutin heels, 15 cm. Bolje bi mu isle uz Alexis outfit od one strahote koju nazuva, ne?

Ili da nastavimo u tvom - Madonninom maniru, pa da napisem: ja sam Jarac, ce te vodim u obor da te nabodem, a onda i dokrajcim otrovom svog ascedenta Skorpiona, sta ne? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
jao bas sads imam posla sa jednim jarac/lav-om,teski ste vi jarcevi jako :sigh:

ont: vodio bih ga u moritz
off. 1. ako mu se zaista svidjas bit ce ofanzivan, ljutit, bandoglav, nenormalan i rijeci ces mu vadit kljestima. Mi ne mozemo podnijeti poplave intenzivnih emocija. :novine:
2. ako samo hoce da te povali, bit ce slatkorjeciv i zabavan ili ce te voljet do posljednje pare. Tvoje.
Korisnikov avatar
By gossip
off. pa ovaj ti je neki mix i jednog i drugog plus drama i posesivnost...ali je u principu ok osoba i generalno mi je lepo zato i "varim" sve to,ali postoji granica za sve naravno

elem da ne off-ujemo vise :D
Korisnikov avatar
By gossip
polaskan sam

ont: slao bezobrazne slike preko snapchat-a
Korisnikov avatar
By Pauceti
istrazivali mogucnosti body painta ^^
Korisnikov avatar
By mOwbid
crtala. uzeli bismo jedan papir, ja bih krenula sa jedne strane, on sa druge. za 15-20 minuta se okreće papir i nastavljamo. mešap :love:

edit: sa korvinom bih se napila jednom kao krmača pa spontano da završimo u nekoj fontani. da, to bih jako volela
Korisnikov avatar
By Madonna
Naterao bih ga da sa mnom provede jedan moj prosecan dan, da radi sve isto sto i ja
Ne mora spliff moze bilo ko. Treba mi svedok
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 76
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!