Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Danas su me zvali iz apoteke da me obaveste da nisu mogli da mi nadju cist vitamnin A nigde. I zapravo se ne moze naci.
Nije meni tu nista jasno. Ako ga vec ima u prirodi zasto retinola nema u prodaji?
Uostalom i B i C i E itd se mogu naci u svom prirodnom obliku.
Rece mi apotekarka da je NaturalWealth imao kapsule sa cistim vitaminom A no da se pacijenti nisu pridrzavali preporucene dnevne doze pa su ih povukli sa trzista.
I opet mi nije jasno zasto firma povlaci proizvod kad lepo pise kada i koja kolicina sme da se uzima?
Sta se desava? :uplasen:
Pravda za vitamim A!
Korisnikov avatar
By gossip
It's in the air
And it's all around
Korisnikov avatar
By gossip
u ponedeljak 41C :awesome:
samo neka przi :love:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ovaj novitet SorpiMilos ovde upao da trazi muza ili se meni cini??? Povadio iz naftalina sve tako neke teme gde mozes da udaris sebi reklamu..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
više ni smajlija ne umem da postujem kako valja :/
Korisnikov avatar
By Hys.
She smiled at him.
And then it arose and struck Vimes that, in her own special category, she was quite beautiful; this was the category of all the women, in his entire life, who had ever thought he was worth smiling at. She couldn’t do worse, but then, he couldn’t do better. So maybe it balanced out. She wasn’t getting any younger but then, who was? And she had style and money and common-sense and self-assurance and all the things that he didn’t, and she had opened her heart, and if you let her she could engulf you; the woman was a city.
And eventually, under siege, you did what Ankh-Morpork had always done – unbar the gates, let the conquerors in, and make them your own.
1. Jeste malo glup i prost ali je ok momak. Actually, znam njih 25 koji padaju na patetiku tog tipa. Bar je iskren ;)

2. Ne mogu da idem nigde, otkazao sam, jer je pitanje vremena kad ce da umre a meni bzv da se suncam dok ce cela familija biti na sahrani. Nemam moralnu odgovornost, ni obavezu vec jednostavno mislim da je ovako najispravnije.

3. Casio je zajebancija jer smo juce trazili sat oko 100€ koji bi mogao da se nosi i sa koznom i sa metalnom narukvicom u mnogim prilikama.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sada sam skontala da ja i nisam toliko asocijalna koliko sam mislila da jesam, već ja jednostavno nemam vremena

edit: nope, i was right the first time :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Jedne olujne noći, Dominga porađa dječaka, čija majka nedugo zatim umire. U međuvremenu, na imanju obitelji Peñarreal, Blanca De Velasco de Peñarreal također rađa. Njen suprug, Don Rodolfo Peñarreal, nestrpljivo čeka kraj poroda u nadi da će dobiti sina. Njihov liječnik ne stiže na imanje jer je oluja prejaka. Obitelj stoga poziva Domingu, koja im donosi dijete.
Blancino je dijete djevojčica i očito mrtvorođenče. Dominga tada kaže Crisanti, obiteljskoj dadilji, o dječaku koji se rodio iste te noći i ostao siroče, te one odluče zamijeniti djecu dok je Blanca još u nesvijesti. Crisanta stoga daje Domingi Blancine smaragdne naušnice u zamjenu za njenu šutnju.
Dominga se vraća kući s beživotnom djevojčicom u naručju. Nedugo nakon toga, djevojčica počne plakati. Shvativši da je napravila strašnu pogrešku, Dominga odlučuje podići djevojku kao svoju i daje joj ime Esmeralda.
Osamnaest godina kasnije, Peñarreali se vraćaju na svoje imanje nakon boravka u Mexico Cityju. Dječak rođen one noći, José Armando Peñarreal, u potpunosti je odrastao. Esmeralda, koja je rođena slijepa, još uvijek živi s Domingom. Kasnije se Esmeralda i José Armando zaljubljuju, na veliko nezadovoljstvo Don Rodolfa.
Korisnikov avatar
By gossip
"Hey, forget about your Monday morning
We are never gonna be that boring
Hey, forget about your Monday morning
So, so ordinary same old story"

:peva:
Korisnikov avatar
By Miss Marple
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562321#p2562321]gossipboy8989 napisao:[/url]Jedne olujne noći, Dominga porađa dječaka, čija majka nedugo zatim umire. U međuvremenu, na imanju obitelji Peñarreal, Blanca De Velasco de Peñarreal također rađa. Njen suprug, Don Rodolfo Peñarreal, nestrpljivo čeka kraj poroda u nadi da će dobiti sina. Njihov liječnik ne stiže na imanje jer je oluja prejaka. Obitelj stoga poziva Domingu, koja im donosi dijete.
Blancino je dijete djevojčica i očito mrtvorođenče. Dominga tada kaže Crisanti, obiteljskoj dadilji, o dječaku koji se rodio iste te noći i ostao siroče, te one odluče zamijeniti djecu dok je Blanca još u nesvijesti. Crisanta stoga daje Domingi Blancine smaragdne naušnice u zamjenu za njenu šutnju.
Dominga se vraća kući s beživotnom djevojčicom u naručju. Nedugo nakon toga, djevojčica počne plakati. Shvativši da je napravila strašnu pogrešku, Dominga odlučuje podići djevojku kao svoju i daje joj ime Esmeralda.
Osamnaest godina kasnije, Peñarreali se vraćaju na svoje imanje nakon boravka u Mexico Cityju. Dječak rođen one noći, José Armando Peñarreal, u potpunosti je odrastao. Esmeralda, koja je rođena slijepa, još uvijek živi s Domingom. Kasnije se Esmeralda i José Armando zaljubljuju, na veliko nezadovoljstvo Don Rodolfa.
:iskolacen:
Luka, sine, jesi li dobro?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pretvorio sam se u Zokija52 :giggle: , toliko sam lenj na (zasluzenom) odmoru, da samo prelistam po koju temu, ne ostavim ni jedno jedino slovo... :wundy:
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562399#p2562399]Miss Marple napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562321#p2562321]gossipboy8989 napisao:[/url]Jedne olujne noći, Dominga porađa dječaka, čija majka nedugo zatim umire. U međuvremenu, na imanju obitelji Peñarreal, Blanca De Velasco de Peñarreal također rađa. Njen suprug, Don Rodolfo Peñarreal, nestrpljivo čeka kraj poroda u nadi da će dobiti sina. Njihov liječnik ne stiže na imanje jer je oluja prejaka. Obitelj stoga poziva Domingu, koja im donosi dijete.
:iskolacen:
Luka, sine, jesi li dobro?
bilo mi je jako jako dosadno :lol:
  • 1
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!