Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by ROYAL

:D
ne smej se nego nam pricaj tvoja iskustva sa Petom. gde si je gledao? isl.

p.s. nasao sam neki forum o Peti wilson ali citajuci postove video sam da su ljudi opterecni njom na tom forumu to je strasno... znaju kad je poslednji put piskila
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa ja sam je mnooooogoooo gotivio u Nikiti, tu sam je jedino i gledao :lol: kad se pojavila bila mi je skroz do jaja, delovala je nekako futuristički a opet dovoljno zemaljski i ljudski da ne bude fake. A što se bije, a što je transformers ... a to što može da zavodeni oči na komandu a da ne zaplače skroz, tj. da suza ne klizne niz lice :lol: :lol: :lol: Ona mi je baš ribetina, da sam fotograf bila bi mi jako zanimljiva za fotkanje...eto :)
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by ROYAL

Pa ja sam je mnooooogoooo gotivio u Nikiti, tu sam je jedino i gledao :lol: kad se pojavila bila mi je skroz do jaja, delovala je nekako futuristički a opet dovoljno zemaljski i ljudski da ne bude fake. A što se bije, a što je transformers ... a to što može da zavodeni oči na komandu a da ne zaplače skroz, tj. da suza ne klizne niz lice :lol: :lol: :lol: Ona mi je baš ribetina, da sam fotograf bila bi mi jako zanimljiva za fotkanje...eto :)

ona je i dalje riba :nokti:

samo da znas zbog tog bila videcu da li da te izbacim iz fan grupe :D
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ribetina je, nije da nije, ali je polako gaze godinice :D :D :D da se ne lažemo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!