Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by horus.Chekaj bre, pa nije ovo jedina osoba koja iznosi svoje mishljenje. I gde bi nas odveo ovaj forum kada bi SVI mi delili jedno mishljenje?
kredibilitet je jako bitan...
kada neko dodje na forum i prvi post mu bude klasicno pljuvanje, taj, ili nema nimalo takta, ili nema nameru da siri prosvetiteljsku mudrost, vec je dosao da svima sve po spisku (u motive necu da ulazim)...
vredjanje upakovano u celofan konstruktivne kritike i ozbiljne analize, jer smo mi neprosvesceni samo cekali da neko prospe svoju mudrost i opservaciju po nama... hvala, ali ne hvala...![]()
![]()
Originally posted by ValImam ja drugara koji na svako moje pitanje odgovori pitanjem.Originally posted by iWannaA zashto ti na pitanje odgovarash (kontra)pitanjem?Originally posted by Vala zasto ti njihovo misljenje smatras (kontra)napadom?
Kao chetvrto, zashto nikada ne mozhete da prihvatite tudje mishljenje bez (kontra)napada?![]()
![]()
![]()
Originally posted by transparentja se nadam da ce jednog dana zakon to da resi
Opet ponavljam.........kako onda ocekujete da neko drugi prihvati vasu razlicitost?
Originally posted by transparentma ti koji nas ne prihvataju (kako to bolidno zvuci, kao da mi njih teramo na neku radnju od koje im je muka pa moraju da prave kompromise) su verovatno uglavnom latentni lgbt cim se bave nama tako opsesivno
slaba vajda od zakona.videces....stvar je u mentalitetu
Originally posted by transparentpa utici na njih da promene misljenje ili promeni okruzenje....
ne ocekujem ni ja da me prihvate...ali vidim da na forumu mnogi to ocekuju zato i pitam....sto se mene tice zivecu u senci .....jer mogu i sa curama da nadjem zadovoljstvo a i ne bih mogao da podnesem poglede i misljenja ljudi koji me poznaju......
Originally posted by transparentSto se mene tice, na samom pocetku nisam primecivao, a i kada sam primetio cupanje i grebanje sa jedne i druge strane nisam mnogo obracao paznju. Par puta sam u nekim temama rekao da me to hejtovanje jako nervira ali ja ne mogu protiv toga kao sto ne moze niko. Ne mozes ti nekome da usadis kulturu ponasanja.
......tu si u pravu........a....iskreno nije mi bila namera da ja provociram nekoga,to sa inteligencijom i izborom teme manje vise i ovamo i onamo, vec cisto da kazem misljenje o pluvanju kako to nije lepo i pristojno ,kad oni na mene drvlje i kamenje pocese da bacaju......
..........sta nam to govori... govori o vrlo losoj komunikaciji....o neprihvatanju sugestija ....i neprihvatanju nekog ko jednostavno ima drugacije misljenje i ko je jednostavno DRUGACIJI????!!!!!!?????!!!!!!!!!???????
Opet ponavljam.........kako onda ocekujete da neko drugi prihvati vasu razlicitost?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!