[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781156#p2781156]Srklet napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781151#p2781151]Vel boy napisao:[/url]
deni je konfliktna ličnost na ličnom tj. personalnom nivou. očito se zakrvio s nekim, možda čak drugim gejem!, na ličnoj osnovi na RTV dok je radio tamo, pa su ga fired još davnih dana. iz očaja i odbačenosti mu ne preostaje drugo nego da bukvalno baca kamenje po RTVu.
sve što je napisano nakon riječi 'očito' je OČITO tvoja fantazma i izmišljotina.
nemaš baš nikakvih dokaza, pa ni indicija za sve to, nego si sve to izmislio. i to kao opravdanje tvojeg napuštanja principa koje inače zastupaš.
Očito da Vela pušta mašti na volju. Irelevantno je, ali hajde da dobije relevantne podatke, koji nisu samo rekla-kazala, već o njima postoje i zvanični podaci -
Sa RTV sam otišao 2003. godine, pošto su mi se do kraja smučile prilike u njoj, naročito uticaj politike na sveopštu grabež za funkcijama i bolesni međuljudski odnosi u redakciji, negovanje mediokriteta i spoznaja da ta kuća od ljudi ne pravi zvezde, što sam ja za sebe želeo, već solidne, samodovoljne mediokritete, koji čekaju penziju i uvlače se svima u dupe i kome treba i kome ne treba i da se to sigurno neće za moga veka promeniti. I tako, potpuno nezadovoljan i zasićen, svestan i toga da se moj dotadašnji i tadašnji rad, koji je bio isključivo profesionalan, uopšte ne ceni, konsultovao sam se sa ćaletom i kevom i iskoristio priliku, koja se te godine pružila da se svako ko to želi, prijavi za socijalni program, dobije tzv. jednokratnu novčanu nadoknadu i da sa njom ode. To mi se učinilo primamljivim, iako bih i bez toga napustio taj milje, ali kad se već nude pare, što da ih ne uzmem ? I uzeo sam u to vreme respektabilnih 150.000 dinara, rekao svakom i svakoj još jednom šta mislim o njemu, odnosno njoj ( jednu osobu i šutnuo u dupe pred svima, ali bio sam mlad i lud, to sad ne bih uradio ) i otišao. Kao osoba koja je već tada imala najvišu stručnu spremu tamo, daleko višu i od mnogo starijih kolega, nisam smatrao da mi je neophodno da trpim šefovanje i soljenje pameti od strane persona, koje ne samo da su imale nižu stručnu spremu, već ih nisam cenio ni po moralnim, ni po stručnim kvalitetima toliko da bih podnosio njihovu nadređenu ulogu, pogotovo zato što su nabili tolike godine, a evidentno nisu postali zvezde, niti znače nešto u profesiji, iako rade javni posao, a niko za njih nije čuo.

Gejeve u toj kući za svoga mandata sam isključivo štitio. Bilo ih nekoliko. Pogotovo ove feminiziranije, uplašenije, kada su bili predmet podsmeha i diskvalifikacija od strane jagnjeće brigade.