Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mauna
Za ovo je potrebna samo mašta.

Napišete npr. Danas je sunčan dan. Planiram da odem do plaže. Ali, mrzi me da idem sam.

I sad sledeći koji postira treba da se nadoveže sa neke svoje tri rečenice i tako da stvorimo priču napisanu od strane raznih karaktera i ličnosti :D i da vidimo kakva će priča na kraju da ispadne.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Deshawa se kad si taze forumash ;)

A kako ništa? Pa korvi jedva čeka da neko nastavi tamo... ajd', poitaj.... :zen:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Mmmm... ja bih se možda i usudio... ali uvek sam instant-tired da pročitam dosadašnje pisanije... nadalje bih mogao da nastavim, ali može li jedan siže, čisto da znam likove i kuda su se uputili? :D
Da ne odvalim nešto pa da me napušavate, a onda ja objašnjavam, a onda.. itd.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam bio na soliteru, naleteo na drtinu i zena. Drtina je tamo ostao, ja sam se spustio sa zenom i vozio se metroom kada je on iskočio iz šina i prevalio se na stranu. Otkrio sam da neko čudovište traži da me ubije i da je ono zaustavilo i prevrnulo metro, ali ne namerno, tj. udareno je i voz ga je ubio.
Izvukao sam se iz frke i otišao u svoju kućicu na brdu, šapa je bila u hitnoj pomoći pri nesreći i popela se takođe na neki treći soliter posle toga, ali ona nije bila sto godina na forumu, ne bih se nadovezivao na nju. Sanja je povredila ili ubila svoju devojku, sišla iz zgrade i krila se od policije danima, pa je sišla u istom tunelu gde se dogodila nesreća. Ona će se uključiti u priču, samo da siđem dole u BG i da je nalupam po dupetu. E da, i antibiotik je lunjao nešto i uključio polovinu medaljona sa slikom osobe koju ne zna koje, ali zna da je treba tražiti.
U principu računam da se možeš nadovezati na cliff-hanger sanje, mene ili antibiotika. A možeš započeti svoju priču nevezano i za koga od nas.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sanja nema imena, kontam da je Sanja i tu.
Ja sam Korvin, ali se predstavljam kao Gabrijel ljudima, Zen je Dimitrije, a antibiotik nije otkrio svoje ime.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
U svakom slučaju, pročitaj jednom. Nije loše pisanje, meni se dopada kako su postovali do sad, Sanja i Antibiotic prevashodno.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
OK, malo jasnije sada.. i dakle, tu su dva lika - ti (lik sa pustolovinom u tunelu i kucicom) i Sanja - riba.. neka. I tvoj kraj je zapravo da si se spustio sa tog brda, i kročio u dvorište.. neko, videćemo koje, je l?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Svako ima svog lika iz čije perspektive i priča. Ali uvode i dodatne aktere, npr. Sanja ima tog svog momka i devojku, antibiotic je do sada sam, ja sam uveo nepoznate ljude koji hoće da me ubiju i čudovište.
Nemoj se previše plašiti da se isprepleteš sa nekim i da malo preuzmeš neke događaje u svoje ruke, tj. da utičeš na tok priče druge osobe. I poenta je da utičemo pričom jedni na druge, a ne da ja napišem rečenicu, pa čekam tebe. Otprilike ću pretpostaviti kakav ti je lik, pa ću u dijalogu napisati nešto što bi on mogao napisati.

A ja sam se popeo na brdo na kome se nalazi kuća u kome ja obitavam i kročio sam u svoje dvorište, da.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Da, to mi je jasno i cool... ali mi sad ovo sa tvojim dvorištem kvari koncepciju... ja mislio da je tuđe, tačnije, da je moje... hm. Moraću onda još da razradim sistem.

Inače, baš mi se đa što imamo temu o temi :D da se ovde sve lepo dogovorimo, a tamo kao za školski zadatak, prethodno urađen kod kuće :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Vidiš, pa to je odlična ideja! Ljubi te majka pametnog!

Evo, npr. moj cliff-hanger da sam ja iz kraljevske porodice koja je prostorima udaljena od mene, da mi je ćale umro, i da imam puno braće i sestara, ali da me je izbacio iz testamenta jer je otkrio da sam peder.

Osim pederskog dela je otprilike kao i Korvin iz Zelaznijeve knjige.
Korisnikov avatar
By Mauna
Sad bih postovao totalno drugačiju priču da nisam sad sve ovo malo pre video.

Počnem dramski, završim sa komedijom.

Sad moram imati ovo pređašnje u vidu.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa dobro, možda i nije prostorima udaljena kao što misliš... i ja bih da si jedinac :D a jeste te izbacio iz testamenta... peder si.. a Sanja će ti biti frendica nešto docnije... a ja sam tu.. videćemo, odo da smišljam i osmišljavam....
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ček,
objasnio sam "fiziku" :lol: priče. Da li ćemo mi biti frendovi kasnije, ne zna se, to zavisi od nas dvoje, i nije poenta u testamentu nego u tronu, i ne možeš da menjaš što je neko od nas za svog lika napisao, niti da praviš tako grube izmene naše postavljene priče.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1943456#p1943456]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
Da počnemo od imena za koje se veže toliko priča, tužnih, radosnih, najviše opasnih, a i poneka strastvena. Zovem se Korvin. Takvo ime mi je nadenuo otac, koji se trenutno nalazi prostorima udaljen od mene. Neobično vam zvuči, prostori. Ali, to je istina. Kao što svaka ravan naslagana jedna na drugu čini prostor, zar vam ne deluje naprosto logično da postoji beskrajan broj prostora, koji se prostiru u pravcu koji mi ne možemo da razumemo, kao što ni naši kvadratni drugari ne razumeju kako oni zapravo mogu da čine kocku? Zavrti vam se mozak, kada samo pomislite šta to može sve da znači, posebno jer se ti isti prostori krive, kao što i papir kao primer površine može da se iskrivi, tako da putovanje od gornje do donje ivice papira, iliti od tačke A do tačke B, zapravo može biti mnogo kraće, ako se probije kroz prostor.

Ja nisam sa ove planetice koju zovete Zemljom u ovom Univerzumu. Ja potičem iz kraljevske porodice, i to mnogobrojne porodice, jer je matori kopilan nalazio za shodno da svake godine nađe novu ženu, pri tom na različite načine se otarasivši prethodne, ostavljajući veliki broj sinova i kćerki i isto toliko veliki problem prestolonaslednika, pogotovu sada, kada je taj isti matori kopilan mrtav. Ubijen, preciznim udarcem tankim nožem, pravo u srce, istog trenutka presekavši glavnu aortu, ostavljajući polako unutrašnje oticanje najdragocenije tečnosti njegovog organizma, iste te njegove tečnosti, koja je kolala mojim telom. Tu činjenicu sam delimično mrzeo, isto kao i to što mi je delimično pričinjavalo zadovoljstvo da mislim kako je to spora smrt morala biti.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Oh well... nothing that an machine-gun or a bomb cant do, in some convenient moment.. but ok, i get it.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
ogh... i just realized that extraterrestrial moment... i have to b an alien... i hate it when i have to b an alien!.. :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hm, nisi baš shvatio na pravi način. Jeste vanzemaljski, ali ne u istoj vaseljeni. Putovanje je u fazonu da ostaješ u istoj tački na xyz osi, ali ideš u četvrtom pravcu kroz beskonačan broj prostora, koji mogu biti isti, ili slični samo sa promenom jednog detalja.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
znaci Koki, ali jurila bih te i tukla mokrim peskirom :lol:

ja nemam "to nesto" za pisanje.. bukvalno u sto godina mi se javi tako da napisem nesto.. i to su uglavnom momenti, nepovezane price.. pad kad sam to napisala, bukvalno su mi misli samo tekle, ne znam sta se desilo, i ubedjena sam da je taj post najduze nesto sto sam napisala ikada za tako kratko vreme.. pokusavala sam par puta, al necu da se postujem samo 5 recenica, ocu da bude jos jedna makar mini prica i da se povezem sa celinom.

i sledece nedelje imam ispit :lol:
obecavam da cu ispisati nesto, cim prodje ispit, ali obecavam!!!

a ovi svi ostali neka se ubace, zaista je cool ideja, samo imam writers block :drama:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Synesthesia, Korvine sto unististe 'vaku temu? :oklagija:

to su samo par recenioca za dodati po postu ....excellent!

evo ima vec vise od dve godine kako me korvin nakanjuje na pisanje "bez dogovorenog naslova"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!