Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
''

traje 10 minuta ali posle odgledanog filma necete ostati ravnodusni.

sta mislite o filmu?

da li su nekada na vas uticale sitnice do te mere da vam preokrenu zivot?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Očekivao sam da će se samo slupati i kraj... ovo je užasno, a on je kreten!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Think twice?

Ja kad bih baš sve detaljno promišljao (a nisam daleko od toga), tek ne bih imao apsolutno nikakav život.
Korisnikov avatar
By Blady
Da, svidja mi se... kako je odradjeno za deset minuta... i da ostavio me je bez texta ...
Korisnikov avatar
By Blady
Malo me je istripovao, tek sam krenula na voznju...:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by constantine

pa dobro ako se ne plasis paukova nije frka
Jedna jako zanimljiva stvar, to nije morao da bude pauk, moglo je i nesto drugo, izazvana reakcija je bitna..
Btw plasim se insekata, ali jedino paukova ne :)
Korisnikov avatar
By constantine
ma znaaaam bre :) bilo koja sitnica moze da izazove takvu reakciju
Korisnikov avatar
By blabla54380
ql. samo predugo traje. ovo bi trebalo da se spakuje u max 2-3 minuta.
Korisnikov avatar
By inga
Očekivala sam da će se zakucati u nešto, ali me je iznenadio kraj. Ne volim kad se desi nešto očekivano, tako da mi se sviđa ovaj filmić.

Da, bilo je par sitnica (čitaj gluposti) koje su ostavile traga i pomalo mi zagorčavaju život, ali ništa toliko krupno da mi promeni život.
By dukkehjem
Originally posted by inga

Očekivala sam da će se zakucati u nešto, ali me je iznenadio kraj. Ne volim kad se desi nešto očekivano, tako da mi se sviđa ovaj filmić.

da se i ja potpisem na ovo.
By faxsimil
Jebo te...upiskih se malo!!!!

Extra je....uh, uh, uh, uh!!!!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
znaci, ja ne verujem...
sto je najgore, kroz glavu mi je prvo proslo "koji kreten" , a onda sam shvatila da sam i ja takav idiot, i da se desavalo da preteram sa tim glupostima, kao pokusavam da ispadam interesantna, a budem moron na kraju...

movie je cista petica
By Speculum Columbae
Neshvatljivo loš kratak film. Volim kratak film, ali ovo je gotovo nepodnošljivo i pretenciozno...
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ovo je odlicno. Ocekivao sam neki pretenciozni kratki flim, ali je zapravo ispalo prilicno dobro.

edit:
Originally posted by Dante

Neshvatljivo loš kratak film. Volim kratak film, ali ovo je gotovo nepodnošljivo i pretenciozno...
Kanda imamo drugacije definicije pretencioznosti :) Ja mislim da je kljuc da se filmic ne pretvara da je nesto sto nije, poruka i smisao su jasni od pocetka, a opet ti sledi iznenadjenje na kraju.
By faxsimil
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

znaci, ja ne verujem...
sto je najgore, kroz glavu mi je prvo proslo "koji kreten" , a onda sam shvatila da sam i ja takav idiot, i da se desavalo da preteram sa tim glupostima, kao pokusavam da ispadam interesantna, a budem moron na kraju...

movie je cista petica
Moja keva se plaši tih plasitčnih gumenih insekata i životnja. Da bih bio interesantan bacio sam na nju gumenu zmiju i rođena majka je završila na internističkom odeljenju! Eto, kakav sam MORON. Ima film pouku!!!
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

znaci, ja ne verujem...

movie je cista petica
hvala sanja... ista situacija je i kod mene, znam da preteram
By dukkehjem
Originally posted by constantine

duki svidja ti se?
tek sad videh post...
da, svidja mi se.
vredelo videti u svakom slucaju. i nije bilo predvidljivo, fazon u tome da sam ja mislio da je predvidljiv a pri tome skroz pogresno procenio i predvideo sta ce se desiti. zato mi se i svidja. a i zbog izuzetnog znacaja koji sitnice mogu da preuzmu u odredjenom trenutku.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Strasno ali poucno ...
Ne daj boze nikome ovo .
Korisnikov avatar
By Heartkiller
ODLICAN FILM!!!
Film salje zaista odlicnu pouku... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Film je ekranizovana urbana legenda....

Verovatno se u na desetine zemalja ljudi kunu da znaju nekog ko im je pričao da je upoznao nekog....kome se baš ovako nešto desilo.

A što se slučajnosti tiče...pa dešavaju, stalno...I utiču, samo što mi nikada nećemo znati - kako.

Sliding Doors, osrednji film ali na tu temu...Šta bi bilo da je ušla u prevoz, a ne da ga je propustila...da li bi onda uhvatila svog momka da je vara i raskinula ILI bi ostali zajedno...itd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!