Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
zajebano je to kad imas incestoidne siske, pa ti idu u oci... :hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by burak-BL

A da vam možda slucajno nije zasmetalo što Tanja mnogo bolje pjeva od vaših diva Seke, Stoje i Karleuše i što je toliko popularna da je vašim miljenicama ugrozila karijeru?
Ma nemojte ništa da se sekirate, napuniće i Karleuša arenu - skupice se srpske kurvetine, drolje i gay tetke i eto Jeci publike za koncert. :)
Peta dimenzija...
Korisnikov avatar
By Mars
To je iz onog perioda....3K, Nedeljni ručak....verovatno pokojna Aneta Farago...kad su pravili filozofe od svih njih (sad je samo ostala Vendi, ničim izazvana, ostali se više ne foliraju koliko sam mogao da vidim, kod one crne na Pinku....znači DNO sam i tim se dičim)...e, nekad nije bilo tako, nekad su se svi oni pravili vrlo fini i ovrazovani...

...pa je Zoka kući spremila neke reči da ih upotrebi u emisiji, al je izgleda preučila pa joj se pomešalo...i tako htela da kaže za nešto da su "sinonimi", a ispalo je "...A sve su vam to - sinagoge..."
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by burak-BL

A da vam možda slucajno nije zasmetalo što Tanja mnogo bolje pjeva od vaših diva Seke, Stoje i Karleuše i što je toliko popularna da je vašim miljenicama ugrozila karijeru?
Ma nemojte ništa da se sekirate, napuniće i Karleuša arenu - skupice se srpske kurvetine, drolje i gay tetke i eto Jeci publike za koncert. :)
PEACE!!! :roll:
To je samo Tanja...sto se nerviras, zaboga!!! PS. Zaboravio si i Cecu da ubacis u spisak! :zacepi:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo noćima ne spavam zato što Tanja mnogo bolje peva od Seke, Stoje i Karleuše.
Korisnikov avatar
By Mars
A dani ne pitaj kakvi su mi...

Život nije - smrt ne dolazi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!