Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
LINK: Serbian Wannabe GaGa

Jelena Karleuša does her very best GaGaloo while performing her track Insomnia and we think it's PASSABLE, but if girlfriend's gonna rip off someone's aesthetic, she better do more than sort of move her hips and lipsynch!!

Da je Jelena Karleuša zaista diva, dokazuje i to da se o njoj piše i na čuvenom blogu PerezHilton.com

Blog Perez Hilton, među zvezdama možda najomraženiji, a među publikom najslavniji medij ove vrste koji se bavi poznatima, ovih dana je objavio i kratak osvrt na sličnost u nastupima Jelene Karleuše i Lejdi Gage.

Iako naslov ima potcenjivački pristup nazivajući Jelenu "wannabe" (htela bi da bude) Lejdi Gagom, autor blog posta se pozitivno izrazio o samoj pesmi Insomnia rekavši da "uopšte nije loša" dok za sam nastup treba malo više od "mrdanja kukovima i pevanja na plejbek" kako bi se sustigla trenutno najkontroverznija pojava na svetskoj pop sceni.

Komentatori su se podelili u dva tabora, jedan tvrdi da je u pitanju čist rip-off (plagijat) stajlinga dok "naši" tvrde da Jelena to radi već 15 godina i da samim tim ne može biti tako okvalifikovana.

Komentar?
By Simor
Moj komentar je da je Jelena Karleuša jedna od retkih stvari koje vrede u Suburbiji.

I nisam ni na momenat ironičan nego zaista to mislim.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by KiWi

Komentatori su se podelili u dva tabora, jedan tvrdi da je u pitanju čist rip-off (plagijat) stajlinga dok "naši" tvrde da Jelena to radi već 15 godina i da samim tim ne može biti tako okvalifikovana.

Komentar?
jelena je plagijat ljudske vrste.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bananica

ma kretenka je na finalu VB bila u identicnoj haljini kao Gaga.
eh da je bar ista ... "haljina"

ovu Jeleninu je izgleda izradio metalostrugar neki ...

Drago mi je što Jelena toliko ulaže u svoje nastupe, sa toliko žara bira koreografije, kostime ... Da je svaki detalj promenila samo za nijansu, ne bi bilo plagijata ...

Šteta .. stvarno šteta.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sve su one kopije.

Recimo ta vaša LGG kopira Roisin Murphy samo tako. Ona baba mada kopira Cher, dok je Cher pokrala (doduše njeni stilisti) svaku moguću etničku nošnju, ofarbali tkanine u jače boje i dodali šljokice. Lepa Brena je skidala Merlinku, Boki 13 je skidao Brenin helikopterski trip. Jeca se ugledala u prvim danima na Cecu.

Držati se za slamku iluzije da je vaša miljenica originalna je nešto tako slatko, a u isto vreme tako rada rada.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Volim JK, ali da sve vise podseca na Gagu, podseca, objektivno.. :hvala:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ona je danas u nekoj emisiji na kosavi izjavila da ona fura takav fazon godinama, unazad 12-13 godina, a gaga postoji tek dve godine.

+

"upali mi se crno cvetlo kad vidim siledzije" :smeh:
Korisnikov avatar
By Burak
Boli me neka stvar za tu glupacu retardiranu koja ima pameti i stila koliko i ameba kostiju. Što se mene tiče može slobodno da uzme litar benzina, pospe se i spali svoju užasno ružnu facu sa onim zvaljavim poganim ustima i ogromnim vještačkim sisetinama kao u krave muzare.
Korisnikov avatar
By Nuriel
meni stvarno nije jasno zasto neko hoce da podseca na onog monstruma gagu
mislim..ok i jelena je cudoviste...

jel to emancipacija?

to ...taj trip...spodoba sam tim se dicim?:dropdead:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Iskoci na Face juce:
Jelena Karleusa Tosic Lady Gaga-"La American(wannabe) JK" Sorry Perez,my love...
Јуче у 12:12 по подне
89 особа/е. воли ово.
Погледај свих 40 коментара
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Simor

Moj komentar je da je Jelena Karleuša jedna od retkih stvari koje vrede u Suburbiji.

I nisam ni na momenat ironičan nego zaista to mislim.
Simore, polako dolaziš na moje pozicije. Biće još komunista od tebe, vidim. :uljenavatru:

Elem, što se JK tiče, ona naravno preuzima delove svog nastupa od svetskih muzičkih zvezda, ali tu nema ničeg nelegitimnog -- pa i Lady Gaga "pozajmljuje" mnoge motive iz filsmke umetjnosti i pop-arta u svojim spotovima. U "Bad Romacne" je to kokretno prvi nemi SF film "Put na Mesec" iz 1902. Lepo je Coppola to sročio kada je objašnjavao kako je pravio svog "Draculu" -- držao se saveta svog oca koji mu je rekao da KRADE OD NAJBOLJIH.

Mislimd a je ovo još jedna dokaz da JK ide ka svetskim zvezdama, čim ju je primetio PH i da je pravi trenutak da od regionalne postane internacionalna zvezda -- samo da zapeva na engleskom i mislim da je svet tada njena ostriga...

P.S. Svi komentari koji pričaju kako je JK retardirana su do te mere imbecilni da nema ničeg do čiste projekcije vlastite gluposti na uspešnu, emancipovanu i ostvarenu ženu kakava JK jeste... Uostalom, koliko ona, tako "glupa i sva nikakva" ima na deviznom računu -- a koliko vi? A setimo se da je Warhol odavno ustvrdio da je najveća umetnost "mlaćenje para"... A ne prazne slame, šupljoglavi punoglavci....:vudu:
Korisnikov avatar
By Burak
Da ne smijem reći da je glupača samo zato što ima keša na deviznom računu?! hm Paris Hilton ima toliko para koliko Krmeljuša i njen ozbiljno nefunkcionalan mozak ni zamisliti ne mogu, pa opet svi za nju kažu da je glupa i antitalentovana. Ne vidim zašto bi Jelena bila pošteđena svega toga. Znači,
GLUPA JE I RETARDIRANA. KUČKETINA OD KOJE MI SE POVRAĆA.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by burak-BL

Da ne smijem reći da je glupača samo zato što ima keša na deviznom računu?! hm Paris Hilton ima toliko para koliko Krmeljuša i njen ozbiljno nefunkcionalan mozak ni zamisliti ne mogu, pa opet svi za nju kažu da je glupa i antitalentovana. Ne vidim zašto bi Jelena bila pošteđena svega toga. Znači,
Znaci li to da se isto moze primeniti i na tebe?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jelena nije obican plagijat, ona je odlican plagijat. Ume da kopira i zbog toga je i uspesna.

Sta god radila, unosi malo svezine u odnosu na grand.

A glupa je ko teletabis :awesome:
Korisnikov avatar
By KiWi

Da ne smijem reći da je glupača samo zato što ima keša na deviznom računu?!
Ne. Ne smiješ reći da je glupača zato što nemaš argumente. Ako ti se ne dopada ono što ona radi, to se onda kaže drugačije. "Glupača" kao pojam više govori o onome koji ga koristi nego o osobi na koju se odnosi.

Zašto (konkretno) se tebi ne dopada rad Jelene Karleuše? Ne znam da li si pokapirao, ali ove isključivo diskutujemo o njenom radu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
LOL Bravo Jeco! :D
Cim to Perez okadi znaci da je apsolutni hit na svetskom nivou! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A JK u interview-u za Pink odgovara kako je u stvari Lady Gaga JK wanna be!

Ako je stvarno tako puna sebe, skidam joj kapu kolika je budaletina, a to prodaje.
A ako je sve to iscenirano, opet svaka čast da godinama to drži pod kontrolom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mora da se apsolutno ništa zanimljivo trenutno ne dešava u Americi, da mora da piše o srpskim Wannabe pevačicama. :shtap:

Istina, Christina nikako da isere taj prvi singl, pa album!
Korisnikov avatar
By blabla54380
jebote ovde dosta ljudi ne zna sta znaci pojam plagijat, pogotovo ovaj dusan maljkovic :P
By Hans
Mislim da nema poente porediti JK sa ekipom iz Granda.
To koliko ko ima novca na rachunu ne govori ni o chemu.
I JK i Lady GaGa mogu da se podvedu pod nekakav slichan stil.Mada to sve isuvise vuche na kemp. Nema potrebe da kopiraju jedna drugu ili da se o tome govori. Lady Gaga ce mozda nekad doci na neku dodelu nagrada i kao shifonjer, zhirafa ili pec za kremaciju ljudi ali to ne znaci da ce isto i Jelena da uradi. Dakle, drzimo se onoga da obe saradjuju sa Markom. Drugo, Karleusa postoji od '95. A Gaga od 2008.
Meni nije jasno da neko nakon 15 godina na estradi nije svestan toga da mora da poradi na sebi i to ne samo fizicki. Ne razumem zasto nije ulozila te pare u svoj glas i skolovanje istog i zasto do djavola nije pevala tu Insomniju live. Strasno je kad uzmete pesmu od Marka Entonija npr. pa onda ne umete ni da je otpevate.
:harmonika:
Korisnikov avatar
By Mage

:rotflmao:

:up: So sad, so true...

Mada moraš joj priznati da je lepo unovčila svoju retardiranost. To samo pokazuje da moraš biti retard bez stida i srama da bi bio zvezda ;)

A za Paris Hilton nemam reči... Retard nad retardima. Mada neću da vređam retarde nazivajući Paris Hilton retardom.

Po meni su veći retardi fanovi JK i Paris Hilton nego one same. Kao i oni proroci na palmi, svaki im čast što mogu da unovče ljudsku glupost. Ne znam da li da im se divim ili smejem :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Boli nju kita, mlati pare a ja jos nisam nasao posao. :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Mozak polni organ..

O SANCTA SIMPLICITAS!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!