- 18 Dec 2009, 04:19
...kad smo kod toga.
Ne mogu da nadjem na netu, bilo je na tv.
Poremećaj isto.
Mlada žena neka...grozno. Zlostavljena kad je imala 13, 14 godina...porodični prijatelj je pipkao i kako sam razumeo privoleo na felatio. I od tad ona NE JEDE. Kao, od te traume ona ništa ne može da proguta. Ni hranu, ni vodu. Vodili su je kod raznih doktora za glavu....ništa nije pomoglo, gubila je kilažu do padanja u nesvest....i na kraju su joj hirurškom intervencijom otvorili prolaz direktno do želudca kroz kožu gde su joj ubacivali gotovu veštačku hranu.
E, sad...iritantan deo i zašto ja gledajući to nimalo samilosti nisam osetio. Izgleda da je attention whore. Ne bira ni vreme ni mesto gde će to da radi. Dečiji rodjendan, javno mesto...bilo gde...samo zadigne majicu i onda ti BLJESNE otvor jedan onako na telu sa nekim crevom...Onda ona izvuče neku flašicu, promućka (braonkasta smesa)....natakne je na jedno podeblje crevo, drugi kraj udene tu na sebe...podigne kao infuziju recimo...i toči. Traumatično do bola, a ona to kažem ne bira gde će da radi...i brani se, kao - to sam ja, nemam šta da se sklanjam, moja stvar i tako dalje neke gluposti. Pri tome je vrlo nesavesna prema sebi, aljkava, ta hrana curi i razleva se...higijena joj nije jača strana, inficira tu ranu svaki čas.
Drugo, i još gore. Ona ne odustaje od OBIČNE HRANE. Znači uzme da jede nešto....žvaće, žvaće, žvaće...i onda PLJUJE TO u velike kartonske čaše. Njen muž OČAJAN, kaže stan im se pretvorio u te jebene smrdljive čaše sa sažvakanom i ispljunutom hranom. Porodica je gleda, ništa joj ne mogu...Ona se tu isto brani - ja tako hoću, ja tako volim...ne možete mi ništa...Opet neke scene na dečijem rodjendanu...lepo uzme neke hamburgere, sedne...žvaće, pljune, žvaće, pljune....PIJE, PLJUNE (ne pije ni vodu, tokom intervjua je držala čašu i kvasila usta tom metodom napred - nazad u čašu)...I još kaže da eto ona sebe ne želi da liši tako tih nekih socijalnih elemenata, da se ne vidja sa ljudima, hoće da bude NORMALNA, kao i svi drugi...i sedne tako s njima a ovi da padnu u nesvest...
I tako, stekao sam utisak da joj svi robuju. Ima i dete koje je zapostavila načisto i muž ne zna šta da radi.
A ja bih je tako slatko izbio, zatvorio usta da ne pljune, naterao da proguta pa da vidi kako može. Nikakav mental disorder.