Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Bio sam u iskusenju da ovo stavim u drustvo i politika, ali ipak je trash prvo sto mi padne na pamet dok ovo gledam.
Jeste staro, ali ja prvi put ovo vidim.

U studiju: kraljica Kleopatra, njena dazzling koleginica Ruška i renomirani 'brend' novinarstva Draško Aćimović, razglabaju o suštini postojanja, paranoišu o gej lobiju i na neobjašnjiv način uvode mušku prostituciju u celu priču.
Kao i obično, telefonski poziv je autentičan, a snaje idu po zapise kod hodže i prave crnu magiju...

''

U nastavku: o 'ad hok' vezama, o 'dežavi već viđeno' pojavama, medicinskoj stručnosti...

''

Finale: obratite pažnju na njen odgovor na pismo ovde. Ona ponovo odgovara na prvo pismo, pismo žene koja misli da unuče nije njeno, umesto na drugo pismo koje je tek pročitala :)

''
Korisnikov avatar
By Daliborka
" Sram vas bilo ! "

To je Kleina omiljena izjava.

:gatara:
Korisnikov avatar
By deran
E.M.O.,ti znaš da je Kleo bila muško?

Dušan Ilić,mislim da se zvala...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
Jeste,sad sam guglao...

Ali zašto Ad hok? :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by deran
Jeste,sad sam guglao...

Ali zašto Ad hok? :lol:
Originally posted by E. M. O.
U studiju: kraljica Kleopatra, njena dazzling koleginica Ruška i renomirani 'brend' novinarstva Draško Aćimović, razglabaju o suštini postojanja, paranoišu o gej lobiju i na neobjašnjiv način uvode mušku prostituciju u celu priču.
Kao i obično, telefonski poziv je autentičan, a snaje idu po zapise kod hodže i prave crnu magiju...
U nastavku: o 'ad hok' vezama, o 'dežavi već viđeno' pojavama, medicinskoj stručnosti...
Kako progresivne prorocice imamo.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Dušan Ilic - Kleo Patra godinama je harao srpskim te-ve stanicama. Bio je licna prorocica Mirjane Markovic. U vreme demonstracija, tokom vladavine Slobodana Miloševica i Mirjane Markovic
:doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!