Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Paris
Dakle krenes da placas ti sve sa ciljem da on k'o sto sam rece 'oseti grizu savesti' ili jos bolje da se oseti kao zadnji kreten. Siroti student njega izdrzava. Bruka. Ti baja, on shmokljan. Malo-po-malo, krenuce on nesto da placa za obojicu, sve dok, kao sto si i sam skontao ne krene sve da placa, a na kraju ga iscedis. Ali polako, korak-po-korak. Strpljenjem do cilja i uspeha :donald_trump:
Ako ne uspe iz nekog razloga sutni ga sa izgovorom da je on jedna bedna sponzorusa, da se tebi takvi gade i da ti tvoji moralni principi i kucno vaspitanje ne dozovljavaju da budes sa takvom osobom. Ako predlozi da svako placa svoj deo reci mu da je to nedopustivo i da u ljubavi treba sve deliti.

[size=-2]*Konsalting usluge iznose 20% od bruto zarade nakon uspesne realizacije business plana.[/size]
Osim u slucaju da matori ne rikne u roku od 15 do 20 dana, koliko traje sama realizacija biznis plana.
Korisnikov avatar
By gorilica
Stefane, da te nema, treba te izmisliti! :lol: :smeh: :lol:

Samo, ja bih sve tvoje teme prebacio u Zabavu i opushtenciju!
Korisnikov avatar
By erkondisn
hej shtefi shtefi, tako ti alaha
dovedi ga shtefi
do prosjackog stapa
:kolo:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by A.F.K.A.OB
Dakle krenes da placas ti sve sa ciljem da on k'o sto sam rece 'oseti grizu savesti' ili jos bolje da se oseti kao zadnji kreten. Siroti student njega izdrzava. Bruka. Ti baja, on shmokljan. Malo-po-malo, krenuce on nesto da placa za obojicu, sve dok, kao sto si i sam skontao ne krene sve da placa, a na kraju ga iscedis. Ali polako, korak-po-korak. Strpljenjem do cilja i uspeha :donald_trump:
Ako ne uspe iz nekog razloga sutni ga sa izgovorom da je on jedna bedna sponzorusa, da se tebi takvi gade i da ti tvoji moralni principi i kucno vaspitanje ne dozovljavaju da budes sa takvom osobom. Ako predlozi da svako placa svoj deo reci mu da je to nedopustivo i da u ljubavi treba sve deliti.

[size=-2]*Konsalting usluge iznose 20% od bruto zarade nakon uspesne realizacije business plana.[/size]
Osim u slucaju da matori ne rikne u roku od 15 do 20 dana, koliko traje sama realizacija biznis plana.
:lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
@Paris ... svaka chast! :kissing:

Stefane, nemam sta da dodam, ja bih poslusao Paris!
By Paris
Nisi pazljivo pratio. 10-15 dana je probni period u kome se testira efikasnost biznis plana, odnosno da li se zrtva navukla ili ne. Sam biznis plan obuhvata duzi vremenski period cija duzina zavisi od efikasnosti samog klijenta, tj. mladjahnog S.

Plan moze propasti samo u slucaju odustajanja klijenta S. U slucaju smrti zrtve X (u daljem tekstu 'cilja') plan se pomera na cilj Y. Jednom recju plan je neunistiv i nelimitiran samom svojom koncepcijom.

Zarad licne edukacije odgledati film: 'Prljavi pokvareni nitkovi' (Dirty Rotten Scoundrels) sa Steve Martinom i Michael Caine-om.
By Paris
Originally posted by greek_lover
@Paris ... :kissing:
:obraz:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahahahahaha, Paris, jesi blesava :smeh:

Svaka cast, ovo ako ne upali nece nista.

Ja nemam mozak za te stvari, potpuni sam duduk. Nikad zbog para ne bih bila sa nekim, i ako bih videla da me ne zeli u svojoj kuci, bilo bi me sramota da se namecem.
Ali to sam ja, a ko mene pita :lol:

Slusaj Paris! :up:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
eh devojko, kakva si ti sponzorusha kad ne umesh ni dobrog sponzora da nadjesh? sponzorusha u neuspelom pokushaju?:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jaaaao, evo ga - stize izveshtajcic :)
Uh, kako smo se sad pojebali!!! Pa to je FANTASTICNO! On je otisao da gleda jutarnje vesti, a ja sam ostao zaljubljen i zaslepljen da lezim u krevetu i da vam pricam...
Dosao ja sinoc "kuci" (kod njega, mada cu uskoro moci da kazem i 'kuci'), a tako smo obojica bili naelektrisani za sex, tropaja! I legli da gledamo film i pijemo vodkicu. Nakon toga otishli u krevet, malo se mazili i zestoko napalili, ali posto me je mrzelo da se akam u sred noci, iskulirali smo sex i sacuvali tvrda jaja za sledece jutro. E, sada smo se tako pokidali od seksa, MEDALJA! Znaci on je naravno bio ponovo bottom (cekam da se jos malko uhodam sa dildom), i capao sam ga doggy.
Jao bljak, ISKRENO, jel ruzno sto ovako pricam? A ja bih bas da podelim sa srpskim pederima, nekako mi sladje da pricam na srpskom... Anyways, da se vratimo na temu. Mislim da sam ga zarobio! Upao je u zamku iz koje se nece lako isceprkati. Sada sam nametnuo da ostanem ovde jos duze. I malo po malo... Izgleda da se ja selim u HILLCREST!!!! JEEEEEEEE!!!! A za parice. Jaaaao, zamisli stipse! Ima neki auto praistorijski od pre 14 godina. Motor mu se raspada dok vozi, a on moli Boga da je samo pao motor da ne mora da kupuje novi. Uzas. A ima bruka visoku platu. Jao, kako neki ljudi mogu da budu tako stipse u krvi. Sta stedis za penziju covece, pa uzivaj u zivotu. Ne kazem da treba neodgovorno razbacivati pare (osim na decka), ali vala da stedim sve i da se zabavljam sa 70 godina, mislim daj!
E tako. Odoh sad da se tushnem, obucem, i nateram ga da me vodi na dorucak. Kasnije ucenje i posao, bljak. Jao, drzite mi palceve please, imam ispit sutra. Fuj...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mnogo si ti nesto neodlucan.
Docice ti to glave...

A i ne moras bas toliko iscrpno da opisujes svoja sexualna, a i zivotna iskustva.
Nesto bi ipak trebalo da ostane privatno...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisi pazljivo pratio. 10-15 dana je probni period u kome se testira efikasnost biznis plana, odnosno da li se zrtva navukla ili ne. Sam biznis plan obuhvata duzi vremenski period cija duzina zavisi od efikasnosti samog klijenta, tj. mladjahnog S.

Plan moze propasti samo u slucaju odustajanja klijenta S. U slucaju smrti zrtve X (u daljem tekstu 'cilja') plan se pomera na cilj Y. Jednom recju plan je neunistiv i nelimitiran samom svojom koncepcijom.

Zarad licne edukacije odgledati film: 'Prljavi pokvareni nitkovi' (Dirty Rotten Scoundrels) sa Steve Martinom i Michael Caine-om.

Uz duzno postovanje prema tvome delu (veoma profesionalno i upotrebljivo u vecini slucajeva :D ) moram primetiti da ocigledno nisi upoznata sa slucajem klijenta S, jer vecina njegovih "ciljeva" otpada istog momenta kada se pomene "duzi vremenski period". :lol:

Mislim da mladjahni S mora da se okrene strategiji "Kako izuti matorca u tri jednostavna i brza koraka".
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by stefan19
Zamislite sta sam sad otkrio!!! Vec dva meseca se svom silinom trudim da decku usadim semence u glavu da treba da se uselim kod njega, a on eskivira. Ali sta se danas desilo, poludeo sam!!! :gotika:
Ostao ja u njegovoj spavacoj da ucim, a on izasao napolje. Pogledam ti ja na fioke do kreveta onako slucajno, kad on ti frajer zaglavio novcic u fioku tako da ako ja otvorim fioku bez njegovog znanja, da on ipak primeti. Jaaoaa, popizdeo sam, ali se pravim lud. Treba mi jedan JAAAAKO dobar savet - kako da mu dam do znanja da sam mu provalio namere, ali da to uradim na CINICAN, INDIREKTAN I BEZOBRAZAN nacin, da ga malo pogodim.
Znam da je drama, ali izludjuje me. Vec mesec dana pokusavam da zasadim semence i da se odomacim a on se tripuje na distanci iako se zestoko napalio. Help Please!!!
Mislim da ste obojica trailer trash.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni se cini da je Stefan19 nasao udoban dom u kreativnom mozgu nekog od forumasa... :D

Ako se taj forumas jos malo potrudi - naci ce vec nacina da padne i taj dekica...
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Vlada T
Zamislite sta sam sad otkrio!!! Vec dva meseca se svom silinom trudim da decku usadim semence u glavu da treba da se uselim kod njega, a on eskivira. Ali sta se danas desilo, poludeo sam!!! :gotika:
Ostao ja u njegovoj spavacoj da ucim, a on izasao napolje. Pogledam ti ja na fioke do kreveta onako slucajno, kad on ti frajer zaglavio novcic u fioku tako da ako ja otvorim fioku bez njegovog znanja, da on ipak primeti. Jaaoaa, popizdeo sam, ali se pravim lud. Treba mi jedan JAAAAKO dobar savet - kako da mu dam do znanja da sam mu provalio namere, ali da to uradim na CINICAN, INDIREKTAN I BEZOBRAZAN nacin, da ga malo pogodim.
Znam da je drama, ali izludjuje me. Vec mesec dana pokusavam da zasadim semence i da se odomacim a on se tripuje na distanci iako se zestoko napalio. Help Please!!!
Mislim da ste obojica trailer trash.
:lol: MISLISH??? :lol:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Hteo sam samo da vidim sta je to Odvratnik .... ponela me radoznalost
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by *deni*
Originally posted by Ulix
Besmislena osobo...
:smeh:
:lol:
Korisnikov avatar
By noenix
...i ovo stvorenje je otvorilo jos jednu "help me please" temu... :lol:
Korisnikov avatar
By tea92
P.S. EVO JE KARLEUSHCA. Kako da je preimenujem???

Slika
By stefan19 at 2008-02-02

:roll:

..:bljak:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jao bozeeee...kako ja nisam video ovu temu ranije :lol:

Dildo Karleushica...
Pustanje >semenceta<...
Decko mi je odvratnik..... :rotflmao:

Stefane koji si ti lik :zen:

Predlazem da dildo nazoves jednostavno BBC (big black cock) jer on to i jeste...mozes mu u tom slucaju tepati BIBICA :sweet:

Mada jos jednom predlazem od srca da ta cuda zamenis >pravom stvari< :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by RED BUTTON
Hteo sam samo da vidim sta je to Odvratnik .... ponela me radoznalost
Isti sluchaj... :misli:

A onda kulturoloshki shok:shok:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Meni se cini da je Stefan19 nasao udoban dom u kreativnom mozgu nekog od forumasa... :D

Ako se taj forumas jos malo potrudi - naci ce vec nacina da padne i taj dekica...
shta ti je iskustvo .... :milkacanic: :party: :saint2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!