Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
ovaj klip vec ima u temi fan klub vesne Vukelic Vendi.
Vendi moja ljubav:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By taurus
Ovakve likove treba forsirati po medijima,daje istinitu i potpunu sliku estrade sa vokabularom u originalu, pa ko voli ..........Mogu da glasam za Vendi samo iz tri razloga: 1.nema slilkona u levoj sisi 2.nema silikona u desnoj sisi :drkanje: 3.naveden u prvoj rechenici
Korisnikov avatar
By KiWi
I posle se neko kaže da JK nije pevačica? Ovaj pokušaj od žene je bukvalno u svemu gori od JK, pa je ipak manje pljuju ....
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by KiWi
I posle se neko kaže da JK nije pevačica? Ovaj pokušaj od žene je bukvalno u svemu gori od JK, pa je ipak manje pljuju ....
Ne slazem se ....Prvo Vendi je bolja riba,prirodna lepota;drugo ne znamo sve o JK private life,sachekajmo da se pokachi sa Vendi;trece JK glumi glamur svetske zvezde,ochigledno je da ushla u kucu VB zbog 5000 e sto je smeshna cifra za onoliko prdenje o avionima i limuzinama;chetvrto Vendi je svesna chime se bavi i koji shljam je oko nje i da je ona deo istog,tako sve i prezentuje,ponasha se i pricha u skladu sa time i toga je ochigledno nije blam,svachiji izbor poshtujem....i josh mnogo toga.....
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by KiWi

:evilgrin: KO dira Vendi imace posla sa mojim besom. Jk je dno dna VVV je kraljica, samo treba da odes na neki od njenih nastupa
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by walt333
Vendi je Intelektualni :invalid: kada su je pravili trebali si doobro da razmisle,a kada se vec rodila onda je bilo kasno ostala je samo :sahrana: ja bi nju :giljotina:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Mystica_lady
Originally posted by walt333
Vendi je Intelektualni :invalid: kada su je pravili trebali si doobro da razmisle,a kada se vec rodila onda je bilo kasno ostala je samo :sahrana: ja bi nju :giljotina:
samo zbog ovoga sada putam pesmu UCENA TO JE ATAK NA MOJ LIK:oklagija:
Naravno, odgovoricu na tu tvoju konstataciju, jer svaka uvreda na racun Vendi je uvreda upucena meni.
1. Vendi sigurno nije intelektualni invalid cim ima onako bogat vokabular, cak i ako je naucila Vujakliju napamet ipak moramo da joj skinemo kapu jer to nije lako

2. Vendi je osoba koja cita Rusoa i Voltera u zemlji gde 95% ljudi nije ni culo za njih a kamoli da su seli pa da su nesto procitali. Ja zaista ne mogu da dokazem da je ona to zaista procitala ali ako nista drugo zna da objasni ko su oni, sto pola iz ljudi iz SANU ne zna:nokti:

3. Nije lepo zeleti ikome smrt, a pogotovo giljotinom, ipak je giljotina izmisljena iz humanih razloga:andjelak:

4. Vendi je jedina pevacica koja dopusta da je izvata i posteni svet po kafanama a ne samo bogatasi za koje se lepe ove nove pevaljke. Zbog toga je narodna majka jer nesebicno daje.

5. razlog se nalazi u njenoj najpotresnijoj elegiji Kafanska pevacica gde kaze
Uzela je mikrofon da peva, o sreci koju sama nema
volela je zivot, ovaj lazni svet,
a bila je nezna ko prolecni cvet:volinevoli:
Misliim kako mozes da je napadnes posle ovakvo iskreno srocenih stihova:sweet:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jami, tj. kostobolja, mislim zena majmun sa glavom pitona. :lol: Genije, ali genije!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!