Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by avalon
Obratite paznju na 1' 47'' :D

''
:smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Stripi
Originally posted by greek_lover
Gospode, Stefi, sta je vishe sa tom tvojom 5-om zvezdicom? :friends:
Čista urota.
Mislim da mi admin Stripi namerno skida zvezdice :bundeva:
Korisnikov avatar
By Stripi
quote]Originally posted by stefan19
Mislim da mi admin Stripi ...
[/quote]pa ja sam i avanzovao a da ne znam.
..namerno skida zvezdice :bundeva:
i prišivam sebi.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by horus.

kredibilitet je jako bitan...
kada neko dodje na forum i prvi post mu bude klasicno pljuvanje, taj, ili nema nimalo takta, ili nema nameru da siri prosvetiteljsku mudrost, vec je dosao da svima sve po spisku (u motive necu da ulazim)...
vredjanje upakovano u celofan konstruktivne kritike i ozbiljne analize, jer smo mi neprosvesceni samo cekali da neko prospe svoju mudrost i opservaciju po nama... hvala, ali ne hvala... :odbij:

:nokti:
Chekaj bre, pa nije ovo jedina osoba koja iznosi svoje mishljenje. I gde bi nas odveo ovaj forum kada bi SVI mi delili jedno mishljenje? :harmonika:

I dalje ne vidim nishta loshe u "zakljuchku" da posmatrajucji neke "debilne" teme posumnjamo u IQ pojedinaca. :neznam:

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By transparent
hvala hvala..........

ako ste toliko dirnuti u srce.........i ogorceni sto sam standardni test IQ primenio u ovoj temi....onda se na vas (nas) odnosi gay-IQ.....

IQ90 kada se prevade u gay IQ iznosi 112.......

Kada vec kazete da se nasi i njini mozgovi razlikuju u dosta stvari (delimicno tacno) onda izvolite.....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by horus.

kredibilitet je jako bitan...

:cvetduga:
:up:
To bez daljnjeg.
Bez kredibiliteta nema prosperiteta.
:)
By Swanheart
Originally posted by transparent

Kada vec kazete da se nasi i njini mozgovi razlikuju u dosta stvari (delimicno tacno) onda izvolite.....
njihovi
ocd mode off
Korisnikov avatar
By transparent
njihovi
ocd mode off
[/quote]

to je fora.............

njini-njiovi-njihovi.srpski sinonimi..........
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Val
Originally posted by iWanna
Originally posted by Val
Kao chetvrto, zashto nikada ne mozhete da prihvatite tudje mishljenje bez (kontra)napada? :sigh:
a zasto ti njihovo misljenje smatras (kontra)napadom? :bubbles:
A zashto ti na pitanje odgovarash (kontra)pitanjem? :nerd:
Imam ja drugara koji na svako moje pitanje odgovori pitanjem.
Jednom ga ja pitam: 'Je l' Boga ti sto ti na svako moje pitanje odgovoris pitanjem?'
A on kaze: 'Kako to mislis?' :bouncy:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ja ipak mislim da znam ko je trasparent...Angie, jel su to opet neke tvoje "igrice"?
samo ona moze da ovako gotivno provocira. Sve mi se nesto cini da je ovo Angelina777...
Korisnikov avatar
By transparent
netacan odgovor....ko ce sledeci da pokusa...?

Zasto mislite da je ovo provakacija? to je cisto konstatacija...........

Kako mislite da se uklopim u forum ako stalno pisete da sam dupli nalog?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ma pusti ih oni stalno paranoisu...cim se pojavi neko nov sa stavom oni odmah licitiraju ciji je to dupli nalog iako su dupli nalozi na forumu stavljeni van zakona jos pre vise od godinu dana dekretom njegovog uzvisenstva forumskog Unicornjache :unic:

Sto se teme tice-internet forumi se generalno jako cesto koriste kao izduvni ventil i mesto za ispoljavanje licnih frustracija pa ni ovaj nije drugaciji :povez:

Meni isto licno smeta taj pljuvacki odnos prema svemu i nizak nivo pristojnosti u komunikaciji ali ima nas raznih...to je njihov problem ne moj tako da EKSKULIRAJ :carica:
Korisnikov avatar
By transparent
......tu si u pravu........a....iskreno nije mi bila namera da ja provociram nekoga,to sa inteligencijom i izborom teme manje vise i ovamo i onamo, vec cisto da kazem misljenje o pluvanju kako to nije lepo i pristojno ,kad oni na mene drvlje i kamenje pocese da bacaju......

..........sta nam to govori... govori o vrlo losoj komunikaciji....o neprihvatanju sugestija ....i neprihvatanju nekog ko jednostavno ima drugacije misljenje i ko je jednostavno DRUGACIJI????!!!!!!?????!!!!!!!!!???????

Opet ponavljam.........kako onda ocekujete da neko drugi prihvati vasu razlicitost?
Korisnikov avatar
By transparent
slaba vajda od zakona.videces....stvar je u mentalitetu
Korisnikov avatar
By Momo
slaba vajda od zakona.videces....stvar je u mentalitetu
ma ti koji nas ne prihvataju (kako to bolidno zvuci, kao da mi njih teramo na neku radnju od koje im je muka pa moraju da prave kompromise) su verovatno uglavnom latentni lgbt cim se bave nama tako opsesivno :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By smaug
Mene bas briga da li ce da me prihvate ili ne. Iz Srbije sam, izmedju ostalog, i zbog tog otisla. Sklonila sam se da ne moram nikoga da svojim prisustvom teram da me prihvati (ili odbaci). I inace biram drustvo. Ali mi je jako vazno da postoji zakon. Pa da prvo oni koji te ne prihvataju al bi istovremeno da te izudaraju zato sto si gej znaju da mogu da zavrse na sudu/u zatvoru te da ih to malo kontrolise kad vec vaspitanje i mentalitet ne mogu.
A drugo jako mi je bitno da postoji zakon koji ce da da pravo gej roditeju (u slucaju lezbejki, onoj koja nije rodila dete) da mogu da se staraju o detetu dok je drugi partner/roditelj u bolnici, na putovanju...Da u slucaju smrti jednog roditelja dete nije odmah dato na staranje babama i dedama ili jos gore socijalnim ustanovama.
Zakon koji ce da regulise starateljstvo i nasledno pravo i tako dalje...

A sto se tice IQ topika - slazem se sa Val.
Korisnikov avatar
By transparent
ne ocekujem ni ja da me prihvate...ali vidim da na forumu mnogi to ocekuju zato i pitam....sto se mene tice zivecu u senci .....jer mogu i sa curama da nadjem zadovoljstvo a i ne bih mogao da podnesem poglede i misljenja ljudi koji me poznaju......
Korisnikov avatar
By smaug
Hm...
Nisam rekla da ne ocekujem da me prihvate.
Ja ocekujem da me prihvate. Ocekujem da svi prihvate sve i iste i razlicite.
Al me zabole ako ne. To je razlika.

P.S i ja mogu s curom da nadjem zadovoljstvo :)
Korisnikov avatar
By Momo
ne ocekujem ni ja da me prihvate...ali vidim da na forumu mnogi to ocekuju zato i pitam....sto se mene tice zivecu u senci .....jer mogu i sa curama da nadjem zadovoljstvo a i ne bih mogao da podnesem poglede i misljenja ljudi koji me poznaju......
pa utici na njih da promene misljenje ili promeni okruzenje....
Korisnikov avatar
By Machkodlak
......tu si u pravu........a....iskreno nije mi bila namera da ja provociram nekoga,to sa inteligencijom i izborom teme manje vise i ovamo i onamo, vec cisto da kazem misljenje o pluvanju kako to nije lepo i pristojno ,kad oni na mene drvlje i kamenje pocese da bacaju......

..........sta nam to govori... govori o vrlo losoj komunikaciji....o neprihvatanju sugestija ....i neprihvatanju nekog ko jednostavno ima drugacije misljenje i ko je jednostavno DRUGACIJI????!!!!!!?????!!!!!!!!!???????

Opet ponavljam.........kako onda ocekujete da neko drugi prihvati vasu razlicitost?
Sto se mene tice, na samom pocetku nisam primecivao, a i kada sam primetio cupanje i grebanje sa jedne i druge strane nisam mnogo obracao paznju. Par puta sam u nekim temama rekao da me to hejtovanje jako nervira ali ja ne mogu protiv toga kao sto ne moze niko. Ne mozes ti nekome da usadis kulturu ponasanja.
I sto se tice sugestija one se mogu ispoljiti i na neki drugaciji nacin, kako bi mozda upalile.
Kazu da na drugima prvo zapazimo sopstvene slabosti. Ja ne znam kako nisi svestan da si sam bacio drvlje i kamenje i uopste nemam pojma kako nisi ocekivao istu meru usmerenu ka tebi?
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
[quote]Originally posted by Lakiboy_ns
Ma pusti ih oni stalno paranoisu...

:( Ne paranoishem ja nista! Samo mi se ucini da je ona,otkud znam.Lik je gotivan i svidja mi se sto dolaze novi ljudi sa razlicitim stavovima. To je i poenta,zar ne? samo,znas kada se ovde neko izjasni sa drugacijim stvaom obicno je banovan, sto uopste nije ok. :wtf:
Zato se nikad ne pravdam, ne paranoisem i zabole me p... sta ce bilo ko da misli,ionako me niko ni ne poznaje!:durenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!