Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By transparent
e ovako.uvodimo nov pojam..''koeficijent teme'' - Kt

Kt se izracunava kada se broj pregleda teme podeli sa brojem odgovora na datu temu.....

Kt - br. pregleda/br.odgovora

sto manji koeficijent....to bolja tema,tj zanimljivija

moj najbolji post ima Kt-7.6
By Sixto
Vidis ovo nije lose! Kanda ce nam Moja slika biti najlosija, a najpopularnija tema na forumu! :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Koeficijent Kt je zanimljiv ali nije mnogo koristan

npr. neka tema se razvlači već tri godine (966/322) a druga je postavljena prekjuče (24/8) i imaju isti koeficijent (u ovom slučaju 3.00). U prvom slučaju polovina ljudi koji su pisali više ne dolazi na forum pa je ta tema više od istorijskog značaja... druga tema je trenutno aktuelna ali će možda njena korisnost prestati već sutra

drugo, ako je tema jako, jako zanimljiva, ja je otvaram svaki put kada se pojavi pri vrhu strane "Novo danas" da vidim šta je novo napisano, a možda na toj temi već imam 4-5 poruka koje detaljno objašnjavaju moje mišljenje na tu temu, ali me zanima šta su drugi ljudi rekli, i onda svaki put kad kliknem na tu zanimljivu temu, njoj koeficijent RASTE
Korisnikov avatar
By transparent
Originally posted by jukie
Koeficijent Kt je zanimljiv ali nije mnogo koristan

npr. neka tema se razvlači već tri godine a druga je postavljena prekjuče. U prvom slučaju polovina ljudi koji su pisali više ne dolazi na forum pa je ta tema više od istorijskog značaja... druga tema je trenutno aktuelna ali će možda njena korisnost prestati već sutra

drugo, ako je tema jako, jako zanimljiva, ja je otvaram svaki put kada se pojavi pri vrhu strane "Novo danas" da vidim šta je novo napisano, a možda na toj temi već imam 4-5 poruka koje detaljno objašnjavaju moje mišljenje na tu temu, ali me zanima šta su drugi ljudi rekli, i onda svaki put kad kliknem na tu zanimljivu temu, njoj koeficijent RASTE
u pravu ste.onda taj koeficijent moze da se primeni samo do je tema aktuelna ..ili kako
Korisnikov avatar
By mmiki
ova tema ima jako mali koeficijent :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!