Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
#2805645
Opet ti gledaš pogrešno na stvari heksagon.To što se neko ne oseća udobo sa sobom zato što je rođen jednog pola ne znači da automacki treba da bude suprotnog,ali ako neko ceo zivot za sebe oseća da je trebao/la da bude suprotnog pola i pati što njegova/njena anatomija ne odgovara polu koji ta osoba oseća da je trebala da bude jeste trans to je jebena definicija.Ne okreči stvari samo da bi tebi bilo lakše da osuđuješ nekog.
Ne sviđa ti se činjenica što je jedan trans momak skupio muda da iztrpi devet meseci trudnoće uprkos diforiji koju oseća...Zašto? Zašto to tebe ugrožava? Jesi li možda uplašena činjenicom što je neko ko sebe doživljava kao muškarca rodio dete a ti koja sebe doživljavaš kao žensko nisi? Ako je to u pitanju izvoli,nađi donera pa rodi ceo fudbalski tim...ali to nije nikakvo dostignuće i nikava potvrda ženstvenosti ni tvoje ni tuđe.To je samo jedan trns momak(i to nije čak ni jedini koji je to uradeo) koji je rekao sebi da kad je već dobar deo svog života mogao da trpi disforiju onda može da stisne zube i istrpi još devet meseci i donese jedno ljucko biće na svet.
edit: Nemojte da je banujete,samo će te joj napraviti da se oseća kao da cenzurišete njeno mišljenje.Dajte joj priliku da razmisli hladne glave o ovome.
#2805656
Ne, upravo suprotno. Iz koje perspektive ja ovo pišem nikada nećeš znati, a i da kažem, ne biste vjerovali jer bi tako vama bilo lakše...prvo, ja ne bi radjala da mi neko plati sto milijuna :D ...ako je osoba odlučila biti muškarac, morala je biti svjesna da kod muškaraca nema te opcije, a kod žena ima- kako ih volja.
Ne znam što da kažem ova osoba živi dupli zivot- i žena i muškarac, nemam komentara, neka radi što hoće, sebi radi... Zar nije dosta muke onda sa svojim tijelom nego još i radjat ide.Meni se čini da vi nemate toliki problem sa tijelom već sa doživljajem žene u društvu...riješenje nije bježanje iz tog roda, rod je dobar, svijet je loš. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Macan86
#2805659
ali čekaj...ne odlučujemo se mi da li ćemo biti muškarci ili žene,mi jedino što odlučujemo je da li da potražimo pomoć ili da trpimo i budemo nezadovoljni...to je jedini izbor koji ustvari imamo.
I svesdni smo da biološki muškarci nemaju opciju da rađaju...ali mi imamo,i neki od nas žele da iskoriste tu mogućnost dok je još uvek imaju da ostave potomstvo jer gle čuda ljudi bili trans ili ne imaju roditeljski instinkt koji je kod nekih jači,kod nekih slabiji ali ga imaju...I neko je je spreman da istrpi tih 9 meseci koliko god bili neprijatni da bi dobio potomstvo...To ne menja činjenici da on sebe doživljava kao muškarca...
Misliš da meni nije bilo neprijatno da idem kod ginekologa(par puta sam se tamo onesvestio) da radim papa? Misliš da mi nije bilo neprijatno da radim UZ grudi? Misliš da mi ne smeta što imam menstruaciju i što mi grudi otiču i prosto mi dođe da vrištim što ne mogu da ih sakrijem i od samog sebe a kamo li od drugih....i svi mi to prolazimo...i jesmo svesni da biološki muškarci to ne bi trebali da preživljavaju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!