- 23 Okt 2014, 16:26
Zvonki, ne troši energiju uzalud.
Gotovo da je nemoguće postići tu razinu svijesti kod ljudi što god da napišeš. Ljudi vole misliti da znaju i mo'š ga jebat.
Tek kad bi bili svjesni koliko je razgovora, empatije i kreativnih eksperimenata potrebno da bi se došlo do nečeg autentičnog u čovjeku, možda bi odustali od igranja "drage savete".
Lakše je ljudima objasniti da ne diraju ljude koji su doživjeli prometnu nesreću ako već ne znaju pružati prvu pomoć jer će još više naškoditi unesrećenoj osobi. Budući da su problemi fizičke prirode, za razliku od psihičkih, vidljivi golim okom, a ljudi svjesniji da su nekompetentni pa će radije nazvati hitnu.
Da stvar bude zabavnija, ovdje se piše o trećoj osobi, koja nam ne može odgovoriti na pitanja i koju očito dovoljno ne poznaje ni osoba koja s njom tj. njim dijeli postelju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662861#p2662861]Zvonki napisao:[/url]Da pomoci u slucaju da se razumes u resenje problema, a ovo ja zovem ispravljanje krive drine ali dobro verujem da ce devojka sama izvesti zakljucak bez da krivi nas sto joj "pomazemo"
Edit pod pomazemo mislim na "zamisljam sebe kao dragu savetu i da sam ja prosao sve moguce i nemoguce veze i veoma sam iskusan i znam sve tipove ljudi i veza"...

Zvonki, ne troši energiju uzalud.

Gotovo da je nemoguće postići tu razinu svijesti kod ljudi što god da napišeš. Ljudi vole misliti da znaju i mo'š ga jebat.

Lakše je ljudima objasniti da ne diraju ljude koji su doživjeli prometnu nesreću ako već ne znaju pružati prvu pomoć jer će još više naškoditi unesrećenoj osobi. Budući da su problemi fizičke prirode, za razliku od psihičkih, vidljivi golim okom, a ljudi svjesniji da su nekompetentni pa će radije nazvati hitnu.

Da stvar bude zabavnija, ovdje se piše o trećoj osobi, koja nam ne može odgovoriti na pitanja i koju očito dovoljno ne poznaje ni osoba koja s njom tj. njim dijeli postelju.