Ponovni pozdrav od vase Natase, i jos novoga za vas, uglavnom dobrih vesti. Za pocetak, polako dolazi vreme i za trecu kiriju u fenomenalnom stanu centru BG sa sjajnim pogledom na najvaznija dela beogradske arhitekture sa nas frontalne terase, stan delim sa zenom koja je transformaciju uveliko zavrsila i to je krunisala sjajno izvedenom operaijom dr. Miroslava Djordjevica - rezultate mi je pokazala i pomaze mi da se oslobodim straha od operacije. Najzad sam se skrasila. Imam mesto koje nazivam domom i gazdaricu koja je otvorenog uma. Cesto nam se pridruzuje jos jedna drugarica sa dr. Dusicine grupe, zajedno s sredjujemo i ucimo da budemo domacice. BTW, da se pohvalim, kad je domacinstvo po sredi, naucilasam da pravim najbolje palacinke na opstini Stari Grad i jos neke vrste kolaca, posajem prava domacica. Istovremeno, udaljavajuci se od rodnih stereotipa na kojima je pocivalo moje vaspitanje od strane roditelja, resila sam da ne ponovim istu gresku - tj. bezanje od sam sebe- i drugi put. Dakle, resila sam da se ne odricem strasti prema starim automobilima

vec da od toga, kada vec umem lepo da ih crtam, napravim barem izvor dodatnih prihoda. JBG, hormoni kostaju kao svetog Petra dupla porcija kajgane sa prazilukom, i to u Hajatovom restoranu.

Kad su potonji, tj. hormoni po sredi, sredila sa permanentno zdravstveno osiguranje preko firme (to je mojoj firmi jedina pozitivna strana, sto uplacuju zdravstveno, plata jos nekako, ali s kim radim, dobro nisam suicidna, transfer blama je za mene svakodnevica - imamo u firmi kamiondziju koji je izlagao kako se plasi da je to sto ga boli stomak rezultat cinjenice da se zarazio menstruacijom svoje zene (WTF?!?)..... ) i apropo tog zdravstvenog - izvinjavam se uput na ovoj digresiji o mom poslu,trebalo bi da dobijem od dr. Dusice odobrenje za hormone relativno uskoro, posto cu sad stalno ici na individualne seanse i grupe....