Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by bas bleuSvakako... To i jeste medicinska terapija, lecenje, kao i svako drugo
@kosmicka cestica:
hey just to pick your brain a bit, ako je termin promena pola politicki nekorektan (sa cim se, btw, slazem), treba li onda govoriti o lecenju u kontekstu rekonstrukcije pola?
Originally posted by Zuzy
Posto sam ovih dana, nazalost, bila cest gost u Naradnog fronta, videh i zvanicni cenovnik, koji je javno istaknut na salteru kartoteke. Operacija promene pola za strance kosta 2000 evra, sto je i najskuplja stavka u celom cenovniku. Zanimljivo, ne mogu da se setim da li je za istu stvar bila istaknuta cena za nase drzavljane. Ako neko ovih dana tamo svrati nek pogleda.... Zaista je cenovnik prikacen na staklu kod glavne kartoteke.
Originally posted by SixtoAaaaa...ja ne verujem da neko poredi ovako ozbiljnu stvar,kao rekonstrukciju pola,sa obicnim estetskim korekcijama. Transsexualnost nije komplex ili hir nego zivotna potreba. Ti si vrv osoba koja razume samo ono sto oseti na svojoj kozi-blago tebi sto ne razumes
Prosracu se. Tu si da radis, ne da ispunjavas svoje kaprice. Ukoliko zelis nesto snadji se, sto bi interesovalo tvog poslodavca promena pola, himenoplastika, operacija fimoze, most u ustima...
Samo mi nije jasno zasto ljudi misle da su toliko jedinstveni, dobri, vredni za zadrzati kad na trzistu rada postoje isto tako dobri, vredni i pouzdani radnici, a verovatno sa manje prohteva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!