- 27 Feb 2011, 05:59
Pa doslo je i moje vreme da i ja kazem nesto o sebi(bolje ikad nego nikad,i dok jos uvek imam strpljenja).Razlog zato sto pisem bas u ovom forumu je upravo zbog mog problema,koji mi je u pocetku bio zanimljiv a kasnije pravo mucenje za sada sam OK sa tim i ne razmisljam nesto mnogo o tome.Ali kroz sav taj trud samoanaliziranja primetio sam da meni najvise odgovara misljenje da je biti "Gay" i "Transgender" je stvar izbora(bez uvrede),jer ipak postoji ono ako ne mozes da promenis svoje telo,promeni misljenje.Moze se reci za mene da sam Str8 decko ali i dalje tu negde u mom umu postoji ta da kazem "opsesija" zenske lepote pa cak i misljenje da sam zenskog roda(ali to sa sigurnosti ne mogu reci za sebe).Ne mogu reci da znam sta zelim u zivotu i da poznajem samoga sebe jer ipak sam u pubertetu i procitao sam knjiga dovoljno da ih mogu izbrojati na prste,ali i dalje imam misljenje da covek samoga sebe pronalazi godinama.
Uglavnom ja sam ljubitelj Animea,filmova,igrica,umetnosti provodim vecinu svog vremena pred kompjuterom ne druzim se nesto mnogo i nisam tip za zurke,i retko ko moze da me shvati ozbiljno jer kada sam ozbiljan onda sam preozbiljan(najbolje objasnjava moja najnoviji nadimak:Filozof) za svoje godine i drugima sam dosadan
a kada se zezam onda preteram
.Bavim se amaterski slikarstvom.
Ne znam zasto ali veoma mi tesko pada da nesto promenim u vezi sebe (uglavnom se ovo odnosi na moj fizicki izgled) plaseci se svoje nestabilnosti u preterivanju.A u isto vreme kada u tajnosti obucem nesto od odece svoje majke ili se nasminkam bije me neka uzasna krivica misleci da me ceka neka kazna,uz to sve me prati lenjost.
Bio sam kod doktora Rakica i posle 3 sastanka moze se reci da nista nismo razresili ali dovoljno sam razmislio i sada nemam mnogo muka povodom "svog problema",ali videcu.
Pa,ne mogu da se setim dalje(umoran sam skoro pa je 5 ujutru O.O )
To sam odprilike ja donekle.I izvinjavam se zbog loseg pravopisa,to mi i nije jaca strana
If you want to know more.just ask
Uglavnom ja sam ljubitelj Animea,filmova,igrica,umetnosti provodim vecinu svog vremena pred kompjuterom ne druzim se nesto mnogo i nisam tip za zurke,i retko ko moze da me shvati ozbiljno jer kada sam ozbiljan onda sam preozbiljan(najbolje objasnjava moja najnoviji nadimak:Filozof) za svoje godine i drugima sam dosadan

Ne znam zasto ali veoma mi tesko pada da nesto promenim u vezi sebe (uglavnom se ovo odnosi na moj fizicki izgled) plaseci se svoje nestabilnosti u preterivanju.A u isto vreme kada u tajnosti obucem nesto od odece svoje majke ili se nasminkam bije me neka uzasna krivica misleci da me ceka neka kazna,uz to sve me prati lenjost.

Bio sam kod doktora Rakica i posle 3 sastanka moze se reci da nista nismo razresili ali dovoljno sam razmislio i sada nemam mnogo muka povodom "svog problema",ali videcu.
Pa,ne mogu da se setim dalje(umoran sam skoro pa je 5 ujutru O.O )
To sam odprilike ja donekle.I izvinjavam se zbog loseg pravopisa,to mi i nije jaca strana

If you want to know more.just ask