- 15 Feb 2011, 20:50
Uh evo i mene konacno na forumu...procitala sam ga od teme do teme...otac mi proverava hystori pa me malo bilo strah (pisem sa telefona) da se registrujem ranije...moja kratka biografija je m2f-zivot jos uvek kao da ga nemam-cekam da krenem u tranziciju. 94-to sam godiste tako da cu se nachekati... Zivim u Beogradu. Ono sto sam primetila je da nemate temu o nasilju prema transsexualnim osobama-pa se pitam da li sam ja toliko losa glumica ili je tako svima? U skoli mi neko dobaci,gurne me na hodniku i tjt-znam da se na tome zavrsava,navikla sam. Medjutim,juce u autobusu sam osetila strah za svoj zivot,bukvalno. Nikad nisam bila toliko uplasena. Rano ujutro isla sam autobusom u skolu. Bila sam na pola puta kada me neko pocupao za kosu,ne jako ali ipak... Kada sam se okrenula videla sam 3 momka od 20-ak godina. Tipicni huligani! Okrenula sam im ledja misleci da me samo izazivaju. Poceli su da pricaju da ce me prebiti chim izadjem iz autobusa i medjusobno opisivali kako ce to izgledati-DO DETALJA! Pocela sam da se tresem...ja pokusavam da odrzim zensku gradju,a i fizicki kazu licim na devojku-tako da ne mogu da se odbranim ni pobegnem. Stanica moje skole je bila sve bliza i ja sam trebala da izadjem. Onda je jedan od momaka ubedjivao ostale da izadju,a razlog je bio 'nacicemo nekog drugog da maltretiramo'. Izasli su samo jednu stanicu pre mene-tako blizu! Ja se plasim da ih ne srednem opet,ali moram da idem u skolu... Da li se ovo svima nama desava? Ovo nije normalno...bukvalno se plasim da izadjem napolje...;(