Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By damage
Zdravo svima,
Nov sam na ovom forumu ,pa me zanima nesto.Da li sam gay ako volim tranvestite,to jest dopadaju mise muskarci koji lice na zene?Mada volim i zene.
Korisnikov avatar
By Mariška
Zdravo svima,
I ja sam nov na ovom forumu. Da nije bilo Povorke ponosa verovatno ni dalje ne bih bio na ovom forumu, pošto sam mislio da je ovaj sajt samo za gejeve.
Jako mi je drago što sada vidim da postoji i ovaj forum za transrodne i druge queer osobe.
Što se tiče pitanja koje je postavio damage, koliko se ja razumem ti, damage, nisi gay nego biseksualac.
Ali zamolio bih iskusnije forumaše i forumašice da me isprave ako grešim.
I još nešto moram da kažem, iako možda ovo nije baš najpogodnije mesto, a to je: VELIKO, VELIKO, VELIKO HVALA svima iz organizacionog odbora Povorke ponosa!!!
Da nije bilo njihovog ogromnog truda u medijskom predstavljanju Povorke, ja danas još uvek ne bih znao za ovaj forum.
Zato za mene Povorka ponosa JESTE održana!
To jest, kako bih rekao, ako ona nije održana u transseksualnom smislu, u transrodnom svakako jeste!
Još jednom pozdrav svima i čujemo se (ili bar čitamo se)!
By damage
Ok da pojasnim,obozavam zene ali kad sam bio mladji voleo sam da se oblacim kao zena i zeleo sam da upoznam osobu slicnu sebi.Ne privlaci me stereotip muskarca nego osoba koja lici na zenu ali ima penis,koji bi voleo da ....
Korisnikov avatar
By Mariška
E a ja sam kad sam bio mladji (sa 15-16 godina), kad sam tek počinjao da brijem bradu, voleo da se šminkam itd. Ali sada mi je brada već tako jaka da kada je obrijem ostane sva siva, grozno... Tako da se više ne šminkam. Bar dok ne uradim elektrolizu dlaka sa brade...
Nego nisam siguran da smo na pravoj diskusiji. Zaista ne znam kakve veze ima ovaj naš razgovor sa temom diskusije: Trangender grupe u Srbiji ?
Možda da probamo da se uguramo u neku drugu, malo relevantniju diskusiju, ili da otvorimo neku skroz novu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!