- 14 Mar 2009, 00:31
evo ja do sada nisam bila tu na forumi pa sam propustila puno toga , pozdravljam te Andjelika i imas od mene jako velika podrska , jer kako vidim da one ljude koji su uz nas nemogu da to prihvate i to po nijednu cenu , kako kazu o nama da smo bolesne , a za onaj momak u Nemackoj ko je ubio desetak ucenice nista ne pricaju o njega nista , znaci mi smo bolesne a ubijcu su NISTA , i ja imam takav problem sa moje najmilije oko mene koji ne prihvate to , mama i tako i tako ona je doktorka po profesije pa zna nesto o to , a tata je takakv kakav je i nemogu to da mu objasnim da ima jos jedna cerka jer ja imam sestru , tata je bio jako radosan kad mu rekli da ima sina ali u to su ga prevarili , tesko mi to , ponekad mi dodje da kad vozim auto , ide mi da pustim volana pa sta bude nek bude , jer ne zivi se ovako kad neko te ne prihvati takav kakav jesi , a prihvati te u pogresno telo , ali zivot je takav jako surov sta da radimo sta okolina ne zna nista o transsexualnosti . Ovih dana sam se cula sa Prof. DR. Svetlana Vujovic , ispricala sam moji zivot od detinsta do sada [ ma nas zivot je skoro isti kod svakoga ] , i rekla mi da vise nikako ne cekam da se ne maltretiram da odem kod nje da zakazem preglede i da ce sve biti O K , tako mi ona rekla , ja sam ispricala da sam na hormone i da vise nisam momak nego cura ali hocu da odem kod nih , jer su oni strucnaci za to , HVALA BOGU sta postoje takve ljudi koji su se odlucili da nama pomazei da nas prihvate kakave jesmo , blago vama da u Srbiju u Beogradu bar imate takve ljude i klinike koje se sa tim bave jer kod nas u Makedoniju to niko ne zna , slabo se prica o svemu tome i kako da nas okolina prihvati , htela sam se javiti na DR. Sava Perovic jer on je najmanje dva puta u mesecu u Skoplja i Tetovo gde radi uroloske operacije dece one normalne operacije kod dece ali jo nisam mu se javila ali lako je jer on je uvjek tu . Andjelika zamolila bi te da mi das link ako je nekud ima ta TV emisija koja si ti napisala da ce da bude na televizije " emisju "Kjuc" na RSTu.. Tema je Harry Benjamin, i transeksualnost " volila bi da ju pogledam daj i samo link , i izvinite mi ako ima neke greske u tekstu jer ipak sam Makedonka i nemogu da pricam kao vas .