Originally posted by Ana_88
Tog odgovora sam se i plasila...Ponadala sam se da bi odgovor mogao da bude malo drugaciji... A sto se tice dr Rakica,jos uvek nisam isla kod njega, a iskreno da ti kazem,mislim da moj otac i ne bi otisao da razgovara sa njim...Jednostavno je i pored visokog obrazovanja ostao tezak konzervativac kad su u pitanju ovakvi vidovi razlicitosti. Iskreno, Andjelika, mislim da polako pocinjem da gubim ovu bitku sa samom sobom. Ostajem bez snage i volje a moj se zivot pretvara u zacarani krug koji se iznova i iznova ponavlja,a svaki novi okret je tezi od prethodnog,a izlaz jednostavno ne vidim... Sve mi se pomutilo i najradije bi da me nema...
Znas i sama koliko si jaka i sta sve mozes. Nemoj pricati gluposti, o zacaranom krugu iz kog nema izlaza. Izlaz uvek postoji, samo ga nekada ne vidimo. Postoji jedna sentenca koja kaze, da su za nas uvek otvorena neka vrata, ali mi cesto ne prolazimo kroz njih jer dugo sa zaljenjem stojimo i gledamo ona koja su se za nas zatvorila.
Moras otici kod dr. Rakica i pricati sa njim. Obavezno. To nema veze sa konzervatizmom, ima veze sa lecenjem i srecom svoga deteta, a svaki
roditelj zeli najbolje za svoje dete, samo se treba edukovati. Neko ima
kijavicu, nekoga boli oko, noga, neko ima teze probleme. Najteze je
prihvatiti da imas problem, kada prihvatis resavanje postaje lako....
Dakle, put pod noge, pa kod Rakica... Javi mi se da ti dam kontakte
ordinacije...
I nemoj mi molim te pisati te neke negativne misli, jer, veruj mi, bila
sam u mnogostruko vecem sosu od tebe, pa sam ipak prosla celim
putem i dosla do vrha....
Ti si jaka zena i takva ces ostati!