Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By superfly
dawn davenport, devojčica u zelenoj haljinici! :love:
hoću da budem kao ona!

''

:hail:
By Kragi
Pending-For-A-Bending of kors :lol: salim se

Bre nemam uzore, sem sto postoje neki ljudi kojima se divim :)
Npr: Zoran Đinđic
Korisnikov avatar
By toni79
najfrendca i ja se pratimo. kad sam ja u kurcu ona mi je uzor i oslonac kad je ona u komi onda mene zove za savijet i podrsku.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uh, sad... da ne bude da se ,,ugledam na Gospoda", uzor mi je... c c c c c c c c c c c c c c ccc c c c... jedna devojka koju uopste ne poznajem.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Filip Larkin. Kad porastem, bicu lezbejka kao on. :teg2:
Korisnikov avatar
By antibiotic
macho: Hugh Jackman
gay: Rupert Everett
female: Tori Amos
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by boomich.xy
Karen Walker iz serije Will & Grace :D

Slika
:klap:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Ljudi kojima se divim, koji su mi, na neki nacin, uzori (odnosno ljudi koji razmisljaju ili su razmisljali na slican nacin kao ja, u kojima se pronalazim bar malko) :

Muzika: Sting, Milan Mladenovic, Bob Dylan, Kitaro, KRS-One, The Who, Jim Morrison

Knjizevnost: Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire, Branko Copic

Politika: Dr. Martin Luther King Jr.

Likovna umetnost: Dali

Zivot uopste: Gledam da sama sebi budem najveci uzor, kako tece vreme, sve vise....
Korisnikov avatar
By Tungi
Nekada su mi uzori bili Herman Hesse i Thomas Mann,zatim Jack Kerouac,William Blake,Allen Ginsberg...Danas vec Stephen King,a osobe kojima se beskrajno divim ,postujem i volim su Josipa Lisac kao pevacica,licnost,osoba sa tako osebujnim kvalitetima i najvaznija stvar je ta ljubav koju cuva tolike godine,pa i posle smrti Karla,sto je ostala verna i dosledna sebi,zatim Vedrana Rudan(bez dlake na jeziku).
Korisnikov avatar
By Mariška
Moj uzor, osoba kojoj se istinski divim, jeste

Slika

NATAŠA KANDIĆ

Ona je najdivnija i najplemenitija osoba koju sam ikada u životu sreo! (Video sam je uživo nažalost samo jedanput, na nekoj tribini.)

Po meni ona je svetica, ona je naša Majka Tereza! Jer ona strpljivo, ali neumorno i hrabro, leči ovaj nesrećni srpski narod od mentalne lepre, teške bolesti poznate pod imenom: nacionalizam.

Mnogi ljudi je ne vole. Ali to je zato što je ne razumeju.

Jer ona je kao onaj stražar iz priče Videti kraj na početku. Ona je ona "gorka pilula" koju bolesnik mora popiti ako želi da ozdravi.

Zato mi je neobično draga, izuzetno je cenim i poštujem. U stvari, slobodno mogu reći da joj se istinski divim!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kad sam prv put usla u salu za odbojku, jedna devojka je smecovala loptu i slucajno me je udarila loptom u grudi tako da sam pala i isterala mi je vazduh. tada sam odlucila da cu trenirati odbojku dok god ne budem mogla da pucam kao ona. desetak godina kasnije, igrale smo u timu zajedno, i pucala sam jace nego ona. vremenom je cak postala moja zamena. inace je divan covek i odlican igrac.

posle toga nisam imala uzor u tom smislu. postoje ljudi kojima se divim.
Korisnikov avatar
By Seaman
Divim se nekim ljudima (npr Madoni :lol: ), ali nemam uzor.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!