- 30 Jul 2010, 18:28
Ja vec idem kod obicnog psihijatra 2 meseca.Isao sam na magnetnu rezonancu (i bas lepo su mi izgrebali glavu sa onim tupim iglama).Anyway posle toga proverili krv(obicna provera,nisam isao kod endokrinologa)I pronadju da imam mononukleozu,ali moja majka uplatila letovanje za nas dvoje u Grckoj(Odlezim celo letovanje u krevetu bez ikakvih simptoma na bilo kakvu bolest).I pre 2 dana sam se vratio sa letovanja,juce ponovo vadio krv,kad sada imam zuticu.Tako da,da.Zvonce ti si u super poziciji.Meni ako propadne jetra zbog neke bolesti,ja mogu da se pozdravim sa hormonskom terapijom (Sarkasam
).Zvonce ovim postom nisam zeleo da te uvredim.Od mene imas svu podrsku
Originally posted by Zvonce87
Originally posted by TaraPa rekao je da su poceli da ljude koji dolaze zbog rodnog identiteta salju tamo, ako je moguce, jer ce biti malo lakse da se nastavi, kako ne bi nagadjali ovako na suvo nista.
Držimo ti palčeve darling! Doduše, jeste malo... neobično što te šalju na magnetnu rezonancu (pitanje je da li na taj način uopšte i može da se utvrdi da li si trans ili ne), no, na kraju će se sigurno sve lepo završiti... Uverena sam u to! Kissss!!! <3
Hvala na podrsci![]()
:**
Ja vec idem kod obicnog psihijatra 2 meseca.Isao sam na magnetnu rezonancu (i bas lepo su mi izgrebali glavu sa onim tupim iglama).Anyway posle toga proverili krv(obicna provera,nisam isao kod endokrinologa)I pronadju da imam mononukleozu,ali moja majka uplatila letovanje za nas dvoje u Grckoj(Odlezim celo letovanje u krevetu bez ikakvih simptoma na bilo kakvu bolest).I pre 2 dana sam se vratio sa letovanja,juce ponovo vadio krv,kad sada imam zuticu.Tako da,da.Zvonce ti si u super poziciji.Meni ako propadne jetra zbog neke bolesti,ja mogu da se pozdravim sa hormonskom terapijom (Sarkasam