Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by bakalar
http://www.styleite.com/media/lea-t-naked-photos/
Originally posted by Ana_88Tacno znam o cemu pricas,nisi jedini ima nas jos mnogo samo smo nevidljivi u bilo kom pa i ovom drustvu...
Pozdrav!Vec neko vreme pratim ovaj forum pa sam odlucila da se ukljucim,jer smatram da ste vi jedini koji me mozete razumeti.Jos kao dete sam znala da sam devojcica u telu decaka ali tada mi sve to nije padalo tesko jer sam mislila da cu se pretvoriti u devojcicu.Cesto bi ukrala maminu kozmetiku i tada se onako nevesto nasminkala.Mami je to bilo smesno i simpaticno a tata je uvek dizao frku i vikao na mamu da sklanja sminku jer to nije za mene.Kako sam odrastala,prestala sam to da radim,ali daleko od toga da sam postala decak.Druzila sam se sa devojcicama jer sa decacima nisam nasla zajednicki jezik.Decaci me gledaju kao "pedera" a devojcice kao "muskarca" sto me iskljucuje iz oba drustva.Svaki dan se sve teze budim,jer nemam nista lepo da vidim i dozivim u novom danu.Sve cesce placem.Roditeljimane smem priznati jer bi me tata izbacio iz kuce i uskratio mi studije a majka bi verovatno zavrsila na psihijatriji.Volela bi da upoznam slicnu osobu da jedna drugoj budemo podrska.POMOZITE!STA DA RADIM? Ana
Dreamboy napisao:Vec dugo,jako dugo od kako sam bio jako mali nisam bio zadovoljan sobom tacnije svojim polom ali sam to krio kako od sebe tako i od svih drugih ,NA ZALOST NIKADA NIJE PROSLO-PROBLEMI I NEZADOVOLJSTVO SU SE NAGOMILAVALI SE DO TACKE KULMINACIJE.Dosao si na pravo mesto. Kuckaj sto vise mozes, razgledaj, odgovaraj, i podeli iskustva sa nama, tj. zbaci taj teret sa sebe. Videces da ima ljudi koji se saosecaju sa tobom i koji su prolazili ili prolaze isto kroz sto i ti trenutno prolazis.
Nikada nisam nasao nikoga kome bih mogao da se poverim posto bih i od str8 i od gay osoba bio odbacen u potpunosti,nezam sta dalje da radim posto sam sve blizi tacki pucanja :-(
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346902#p2346902]who am i? napisao:[/url]Pozdrav! Drago mi je što ste našli vremena i napisali nešto. Drago mi je da ovdje još uvijek ima ljudi spremni pomoći i puno vam hvala na podršci. I ja sam svjesna da jednostavno sam ja jedina koja može nešto učiniti i moram skupiti hrabrosti i priznati svima kojima bih trebala, svakako uvažavam i cijenim vaše prijedloge. Čula sam da se organiziralo to sa LORI, ali nažalost nisam mogla prisustovatiSto se tice feminizacije lica itd,ne znam ali nemoj previse obracati paznju na to,hormoni mogu dosta da promene tvoj fizicki izgled i feminiziraju ga (naravno) a sto se tice ucenja glasa preporucio bih da pogledas video klipove od...Znam da će jednom moja priča izići na vidjelo, mora, jer ja jednostavno tako ne mogu više.. Mene zanima u kakvoj ste vi fazi transformacije? Puno me toga zanima.. Brine me i to kako bih ja poslije izgledala.. Jeste li čuli za one silne operacije lica, tj. feminizacije, gdje se to može obavljati, koliko košta, koliko je potrebno, kvalitetno.. itd.. Kako izgleda neovagina? Je li slična kao i prava, funkcionalna? Kako vježbate glas? I tako.. Pišite što vam padne na pamet.. Ljubim vas sve
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342936#p2342936]who am i? napisao:[/url]I užasno me smeta kada nas zovu 'transićima' i sličnim nadimcima, mi smo ili žene ili muškraci..Ne nužno. Evo šta kaže Kate Bornstein: "I'm not a man. I'm not a woman. I'm at the next stage, which is in a third space that includes man, woman and lots of other genders."
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!