- 27 Mar 2008, 00:45
Pozdrav!Vec neko vreme pratim ovaj forum pa sam odlucila da se ukljucim,jer smatram da ste vi jedini koji me mozete razumeti.Jos kao dete sam znala da sam devojcica u telu decaka ali tada mi sve to nije padalo tesko jer sam mislila da cu se pretvoriti u devojcicu.Cesto bi ukrala maminu kozmetiku i tada se onako nevesto nasminkala.Mami je to bilo smesno i simpaticno a tata je uvek dizao frku i vikao na mamu da sklanja sminku jer to nije za mene.Kako sam odrastala,prestala sam to da radim,ali daleko od toga da sam postala decak.Druzila sam se sa devojcicama jer sa decacima nisam nasla zajednicki jezik.Decaci me gledaju kao "pedera" a devojcice kao "muskarca" sto me iskljucuje iz oba drustva.Svaki dan se sve teze budim,jer nemam nista lepo da vidim i dozivim u novom danu.Sve cesce placem.Roditeljimane smem priznati jer bi me tata izbacio iz kuce i uskratio mi studije a majka bi verovatno zavrsila na psihijatriji.Volela bi da upoznam slicnu osobu da jedna drugoj budemo podrska.POMOZITE!STA DA RADIM? Ana