Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
Inspirisan Real life test-om

Na krilima maste..leti pravo…do svitanja..Koliko dugo mozes da izdrzis?Koliko radosti sebi mozes da pruzis?Brzo oteraj senku sa staze jer dani u nepovrat odlaze...Osecas se rastrzano?Zar ti nije palo na pamet da se vec nalazis sa “one” strane?Trosno telo robuje dusi,,,lepo je i staro lice kad je izvajano plemenitoscu....Ne posmatraj svoj zivot kroz tudje oci,ne trazi potvrdu od drugih..budi ono sto jesi..i sve rizike sa sobom ponesi…iskrena rech moze da izmeni pogled strancu…prijateljskim rechima izgradi most..i neces vise biti u svome telu gost…

Transformacija nije uvek nuzan ni dovoljan uslov za drustvenu prihvacenost transgendera

netransformisani ftm Andrej
Korisnikov avatar
By Andre87
Hvala drugari!
Del,najlepsi pozdrav za laku noc :)
By _MARKO_
Ja prolazim ko m vec par godina.... mislim da ne valja to....poistovetis se sa time sto zelis da budes.. pa kad otkirijes da nisi u najvecem si bedaku na svetu jbg :( Osim naravno ukoliko to ne radis samo sa ciljem da vidis kako bi se osecao kao musko u drustvu.. valjda zato i sluzi to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!