Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
ninjasquad99 napisao:Ljudi treba mi pomoc, ako moze neko da mi se javi nekako ovde nzm ni kako se koristi ni u kojoj temi pisem. Sve u svemu imam 17 god sad u 18 uskoro i od rodjenja se osecam kao decak, od kad znam za sebe, oblacim i sisam kao musko ali se bojim reci bilo kome da ja nisam to za sta me oni smatraju. Zanima me ceo taj proces ftm, hvala unapred na odgovoru... svaki savet mi je dragocenDrž se, Nindžo. Za početak je najbitnije da budeš načisto sam sa sobom i shvatiš i veruješ u to da ti ne fali ništa, da si normalan, da vrediš i da niko drugi nema pravo da zahteva/očekuje da budeš ono što nisi i radiš ono što ne voliš i što ti ne prija. Bitno je i da imaš neki sistem podrške, par prijatelja koji te neće osuđivati i sa kojima možeš iskreno da pričaš o svojim osećanjima, ili barem ovaj forum.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779088#p2779088]ninjasquad99 napisao:[/url]Ljudi treba mi pomoc, ako moze neko da mi se javi nekako ovde nzm ni kako se koristi ni u kojoj temi pisem. Sve u svemu imam 17 god sad u 18 uskoro i od rodjenja se osecam kao decak, od kad znam za sebe, oblacim i sisam kao musko ali se bojim reci bilo kome da ja nisam to za sta me oni smatraju. Zanima me ceo taj proces ftm, hvala unapred na odgovoru... svaki savet mi je dragocenMi smo vecinu relevantnih tema obradili pre nekoliko godina..Ukoliko nemas vremena da prelistas potforum..Ukratko,procedura za ftm bi trebalo da bude sledeca: posete psihijatru-seksologu-6meseci do godinu dana..zatim hormonske analize,ultrazvuk karlice,rendgenski snimak saka(procenjivanje rizika za nastanak osteoporoze),...Dominantna hormonska terapija na srpskom trzistu: Galenikin testosteron depo-intramuskularna injekcija na 14 dana..(moguce samostalno davanje van ordinacije).U inostranstvu postoje i gelovi,implanti itd..
李香兰 napisao:andreje, čemu dizanje 12 tema bez dodavanja ičeg novog. mislim napisaćemo ali baš 12Jer je potforum(koji je dostupan i maloletnicima) u poslednje vreme preplavljen oglasima(koje ne mogu da obrisem,a podsticu postavljanje novih)..ocigledno uz podrsku moderatora.
on topic; evo tu sam. ima nas troje. macan, ti i ja. tako već neko vreme.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!