Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by transsnatalija
evio da vam kazem i da kucnem u drvo , sad sam sa moji sa njima zivim mama , tata , zenu i moje dve jkrasne dece , zena kao da omeknula KUCAM U DRVO ptu , ptu , ptu popljukam prste , sa decka sam raskinula , jer bio jako bolnoi ljubomoran i neda mi mira sad mi je SUPER HVALA BOGU .NADAM SE SA BOGA NAPRED DA CE I DALJE BITI SVE KAKO TREBA . KISSS PUSICA.
Originally posted by transsnatalijaO, pa bio sam sasvim drugim povodom, ali kako su razgovori odmicali ispostavilo se da je ono zbog čega sam bio samo simptoma, a da su moje "sexual disorder" jedan od uzroka. Opisao sam sve do detalja od detinjstva pa do danas. Rečano mi je da ni do dan danas medicina nije jasno uspela da otkrije šta je to što kod neke osobe izaziva sklonost ka transvetizmu i/ili homoseksualizmu: da li je to genetski faktor, nešto urođeno što ima veze sa nasleđem i DNK, da li je to posledica nekih doživljaja iz ranog detinjstva ili odgoj, dakle psihološki faktor? Tek, posle toga otišao sam na kliniku kod dr. Save Perovića i obavio par razgovora sa jednim od njegovih asistenata-psihijatara, čak sam uradio i analizu koncentracije testosterona u krvi - bio je u granicama normale. Zaključak je da, tačno, kod mene postoji ta "parafilija" koja se manifestuje oblačenjem ženskog veša ali da to nije u tom stepenu da zahteva hiruršku intervenciju. Posle toga sam se vratio kog mog "regularnog" doktora i ispričao mu šta sam uradila. Rekao mi je da ne postoji nikakva čarobna pilula koja bi od mene napravila straight muškarca i da ću morati da se naviknem da živim sa tim.
i sta ti reko neuropsihijatar , odakle si HVALA NA ODGOVOR .
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!