Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by constantine
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by constantine
to sam ja prvi rekao :D
hahaahahaha

:smeh:
:D

blago njemu on ima maskaru :D
E, ali jesi u pravu...Ne znam sto mu ne pocupaju te obrve :D

Mada, ne smeta ni ovako...Ako pocupa, gde ce mi biti kraj :lol:
tebi ce biti kraj u krevetu, ali gde ce prsticima biti kraj...eee to ne smemo zamisliti :D
hahhahahaah ti sii luuud
Korisnikov avatar
By Mariška
"So I was taking a good nap with Teddy when those 6 punks showed up at my door and woke me up..."

Slika

:meda:
Korisnikov avatar
By bern
Životna priča mu je kako iz filma. Drago mi što je uspio. Otac Hrvat ekonom, majka Srpkinja pravnica. Izbjegli u Australiju. Sa 14 godina počeo da se oblači "drugačije". Zaposlio se u Mekdonaldsu, primijetili ga iz agencije, a ostalo je istorija.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... t-boy.html
Korisnikov avatar
By Srklet
ali to je daily mail, sta drugo ocekivati...
Korisnikov avatar
By Waldorf
omg! samo sam 20 sekundi izdražala. naježim se svaki put kad čujem ovaj akcenat - jbno iritantno.. i izvinjavajte na offu.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
:lol: ništa ništa majka, malo iritantan jeste, ali i nije ovde zbog akcenta ;)
Korisnikov avatar
By bern
baš je lijep, a što tek zna da se sminka wow.

ja još jednom ponavaljam kako sam oduševljen pejićem :hyper: i baš mi je bilo drago kad sam vidio da su ga i majka i otac podržavali još kao dječačića koji se igrao sa djevojčicama.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2401596#p2401596]bern napisao:[/url]
ja još jednom ponavaljam kako sam oduševljen pejićem :hyper: i baš mi je bilo drago kad sam vidio da su ga i majka i otac podržavali još kao dječačića koji se igrao sa djevojčicama.
Isto.
I još kako ga u školi nisu provocirali jer ga je brat štitio.
Meni se posebno dopada ta neka smirenost i nežnost što zrače iz njega.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
I Gregory ima 20 godina, i takođe njegov brat i porodica su uz njega.

Australija, Kanada... divne zemlje.
By Kragi
Veceras sretnem lepu devojku koja tako bulji u mene i imam neki osecaj da bi da mi se javi i da se zapravo znamo a nikako da provalim odakle.
I za tih minut, minut i po koliko su okolnosti dozvolile da se gledamo i odmeravamo ja nikako da provalim odakle mi poznata faca i te svetlo plave oci ... I onda posle 15 minuta skontam da sam video malog Saleta, kog nisam video ne pamtim otkad, koji je ocigledno u procesu MTF tranzicije ili je sa tim zavrsio :)
A stvarno izgleda bozanstveno :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402485#p2402485]Kragi napisao:[/url]Veceras sretnem lepu devojku koja tako bulji u mene i imam neki osecaj da bi da mi se javi i da se zapravo znamo a nikako da provalim odakle.
I za tih minut, minut i po koliko su okolnosti dozvolile da se gledamo i odmeravamo ja nikako da provalim odakle mi poznata faca i te svetlo plave oci ... I onda posle 15 minuta skontam da sam video malog Saleta, kog nisam video ne pamtim otkad, koji je ocigledno u procesu MTF tranzicije ili je sa tim zavrsio :)
A stvarno izgleda bozanstveno :)

Definitivno bih voleo da čujem nastavak ove priče. ;)
By Kragi
U kom smislu? :D
Pitanje je samo kada cu je ponovo sresti, a uz dozvolu imas idmah facebook photo kao i status onomad.
Nije 'odmeravanje' bilo u smislu dopadanja na nacin da bismo mogli da imamo nesto, vec zbog toga sto se znamo (ako si uopste aludirao na to).
Nego sam razmisljao da bi mogla biti korisnica ovog foruma, citajuci neke pisanja u ovom delu. Godine se poklapaju negde.
P.S.
ova tema bila aktuelna pa sam srocio ovde, a i bio sam u fazonu 'kakva devojka ju!'
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!