Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By _MARKO_
Da kupujem odecu prema svom polu :kakodane: prodavacice bi me streljale pogledom ko da sam nenormalan. A posto nosim musku odecu (prema svom rodu) onda mi je do jaja :)

Ja sam imao jednom takav blam, isao sam sa drugaricama, one su me zvale, kao isle da kupuju brus, sto mi od pocetka nije mirisalo na dobro.

Usli smo i prodavacice pocele da mi se smeskaju. Moje ortakinje su pocele da probaju i ja sam im ono par puta rekao u fazonu, jebote preveliki su vam. Prodavacica krenula da me zafrkava : ,,Jao pa slusaj iskusno misljenje" Ortakinje su se cerekale strasno a ja sam pozeleneo.

Jos par puta su probale a ja sam se sve vise nervirao na komentare prodavacice koji su bivali sve gnusniji u fazonu sta radis ovde. Hteo sam na neki nacin da joj objasnim da sam zensko, a da ne bude bas direktno ono tipa : "Ja sam zensko" bilo mi je glupo,tim pre sto je sve to bilo urnebesno mojim ortakinjama. A onda sam se dosetio da uradim jos gluplju stvar pa kad mi je ona opet rekla da sam iskusan, rekao sam joj : "Naravno da jesam, pa i ja to nosim" Prodavacica se tada pocela smejati ko luda i rekla mi da ce sigurno naci neki lepi za moje atribute, a ortakinje su plakale od smeha, i ja sam posizeo i izasao iz radnje. Posle sam se smejao jebiga :doh:

Od tada ne zalazim u zenske radnjice, pa makar i sa ortakinjama.
Korisnikov avatar
By TransTina
Hmmm,zanimljiva tema.Ja ne kupujem tako cesto zenske stvari ali kada resim ne moze nista da me spreci i ne osecam se nelagodno.Samo razmisljam o tome kako cu da obucem novu krpicu i da se prosetam,doduse u tajnosti ali mi donosi odredjeno dozu uzbudjenja.Kupila sam i neke sandalice doduse manji broj i malo su nelagodne ali sluze me lepo i slatke su mi skroz.Zelela bih ovom prilikom da vas pitam dali u Bg-u ili bilo gde u Srbiji mogu da se nadju veci br zenskih cipelica sa platformom?Slika ovakav model ili nesto slicno sa brojem 43-46,zar nisu predivne!?Unapred zahvalna Tina,kiss
Korisnikov avatar
By BellyButton
Odeca koju kupujem je mushka, no zaluta tu poneka esharpa za koju i ne budem bash siguran :D
By iWanna
Originally posted by femme_fatale
Kada nekoga većina prepoznaje kao devojku, ili kao dečka, a kupuje odeću suprotnog pola, obično je situacija malo napeta. Ako izgledate kao tipičan muškarac ili žena, stvar obično nije problematična, jer prodavci obično misle da kupujete za poklon. Ali, ako imate dužu kosu, pa još ofarbanu, a lice vam je postalo donekle feminizirano, ali vas odaju neki detalji kao ostaci brade na licu i slično, nema šanse da ih prevarite trikovima, kao "kupujem poklon devojci" i slično. A ja sa mojim crvenim loknicama... nema šanse. Ali generalno nisam imala problema. Obavezno treba kupovati kod žena prodavaca. U mnogim slučajevima su vrlo ljubazne i sve bude ok i ponašaju se normalno. Dok se muškarci prodavci ponašaju kao kreteni i na neki pasivan način su neprijatni. Baš bi bilo interesantno čuti kakva su iskustva onih koji takođe kupuju odeću suprotnog pola za sebe, a naravno, svog roda.Problem postaje beznačajan u trenutku kada svi počnu da vas vide u skladu sa rodom, ali dok ste negde između nije lako.
Korisnikov avatar
By Darling
U poslednjih godinu i po, dve, da! :D
Vecito su mi drobili, super bi ti stajalo ovo, super bi ti stajalo ono, kada ces da pocnes da se oblacis kao zensko :balon: , bla, bla, bla!

Naravno, uradila sam to onda kada je meni doslo da se oblacim "kao zensko". Sta cu, kada me drma zakasneli pubertet! :lol:

Kupila sam uske, plitke farmerice, strukirane majcice i kosuljice.. :sweet:
E, da, upotrebim ponekad puder i sjaj za usne, prekrstim noge kada sednem ( dok se ne zaboravim i sednem kao kauboj), o poziranju pred ogledalom da ne pricam! :lol:
Mada, moracu da naucim da se "full" nasminkam :doh: , jer me drugarice i mama bojkotuju, nece da me sminkaju vise! :gotika: :lol:
Ajd' sve to i nekako, nego prepadnem samu sebe, kada mi iz usta izleti (za nekog ili nesto): "Jaoj, sto je slatko!" ( :wtf: ), sto uopste ne lici na mene.. :lol:
I dalje osecam strashne promene, samo se pitam dokle.. :zid:
By polarlicht4.1
Znam šta su pantalone (i podvrste), znam šta je haljina (i njene podvrste) ali pojma nemam šta je "ženska" i "muška" odeća. :maska:
Korisnikov avatar
By Allkey
ja bih rado kupovao ženske pantalone.
sve muške su mi velike. jako retko nalazim adekvatnu veličinu i skoro uvek mi se vuku po podu ili su mi preširoke u struku.

ali još uvek zaobilazim. xD
By _MARKO_
Ja se ne slazem da su prodavacice ljubaznije...mislim zene su generalno ljubaznije, ali kad krenu da se smeulje iza ledja i zadirkuju nema im kraja..uzas
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Allkey
sve muške su mi velike. jako retko nalazim adekvatnu veličinu i skoro uvek mi se vuku po podu ili su mi preširoke u struku.
Tako je meni sa zenskim pantalonama. :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Ja mogu da kupujem musku odecu iskljucivo na decjem odeljenju, a tamo biva bezveze (uglavnom). Cesto u ocaju gledam kako muska odeca nema po sebi strasove, ogromnu dugmad, debilne aplikacije i slicno, kako je jednostavna i elegantna, i moze da mi posluzi kao posteljina zbog dimanzija.

Eto po celim gradu sam trazila taxas bermude do kolena, i nema nigde, sve ili 3/4 ili dopicnjak, a ovi preko puta ih imaju :(
Korisnikov avatar
By Dina
Da ne prelistavam ovu temu, mozda sam i pisala pa se ponavljam :D Ali m.. me podseti - ja kupujem decje muske cipele. Bas sam pre neki dan kupila "ciciban" cipele i jos sam srecna jer su bile na nekom snizenju :yay: Najsmesnije mi je sto ljudima ne pada na pamet da deca i ja mozemo kupovati cipele na istom mestu, pa pocnu da se odusevljavaju cipelama i pitaju gde sam ih kupila, nisu ih videli :lol: Inace nemam problema sa prodavacicama, naravno moram da kazem da je za mene i da probam... ali ne cude se, cak im bude i simpaticno imam utisak.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Dina
ja kupujem decje muske cipele.
i ja, i ja :shmi:
Korisnikov avatar
By pthalo
retko kupujem odeća, ali kupujem isključivo muška odeća :)
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by pthalo
retko kupujem odeća, ali kupujem isključivo muška odeća :)
Isto tako... Doduše, počela sam da kupujem ženske aksesoare i kozmetiku, i do sada nisam imala nekakvih posebnih problema... Šminku naručujem preko mame i sestre iz Oriflame-a, tako da sam se snašla na svim poljima LOL! ^^
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by Darling
U poslednjih godinu i po, dve, da! :D
Vecito su mi drobili, super bi ti stajalo ovo, super bi ti stajalo ono, kada ces da pocnes da se oblacis kao zensko :balon: , bla, bla, bla!

Naravno, uradila sam to onda kada je meni doslo da se oblacim "kao zensko". Sta cu, kada me drma zakasneli pubertet! :lol:

Kupila sam uske, plitke farmerice, strukirane majcice i kosuljice.. :sweet:
E, da, upotrebim ponekad puder i sjaj za usne, prekrstim noge kada sednem ( dok se ne zaboravim i sednem kao kauboj), o poziranju pred ogledalom da ne pricam! :lol:
Mada, moracu da naucim da se "full" nasminkam :doh: , jer me drugarice i mama bojkotuju, nece da me sminkaju vise! :gotika: :lol:
Ajd' sve to i nekako, nego prepadnem samu sebe, kada mi iz usta izleti (za nekog ili nesto): "Jaoj, sto je slatko!" ( :wtf: ), sto uopste ne lici na mene.. :lol:
I dalje osecam strashne promene, samo se pitam dokle.. :zid:

Jbt ista si kao ja, ono bas me briga sta ko misli da bi bilo bolje, ko kaze da ako se osecam kao zensko moram biti zenskasta? Znam milion muskaracha koje obozavaju to sto su zene ali jednostavno vole da se ponasaju tako, nonsalantno, zasto da ne?
Ne podnosim stereotipe, i necu nikad nositi roze i stavljati kilo sminke niti se peti na neke tamo stiklice, jer ne lezi mom karakteru....

Osecam se kao zena ali zena kojoj se svidja da setka u starkama, kosulji i farmerkama (znam, the1, odavno si me zamislila kao sebe, tojest kao idealnu zenu :D XD i sada vidis da si u pravu heheh)
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by _MARKO_
Da kupujem odecu prema svom polu :kakodane: prodavacice bi me streljale pogledom ko da sam nenormalan.

Originally posted by _MARKO_
Prodavacica krenula da me zafrkava : ,,Jao pa slusaj iskusno misljenje"

Hahaha, ja sam ti davno rekla da ce svaka zena kad te vidi pomisliti "kako je zgodan i vidi se da je iskusan" :) )))

Vestica je uvek u pravu, skapiraj, zato slusaj moje savete :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!