Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
Korišćenje draga kao platformu* za svoj aktivizam je hmm.. doprinošenje aktivizmu.

*Kao način eksponiranja svog aktivizma, način privlačenja pažnje na aktivizam time što se draguješ. (što se često dešava)

Bez bavljenja aktivizmom, drag queen nije aktivista.

Hoću da kažem, drag sam po sebi ne pridonosi aktivizmu. Oblačenje u drag, jelte

---

Ont: Ne mogu zaista ovo da čitam. mučno mi je i trošenje energije
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774059#p2774059]Speculum Columbae napisao:[/url]

Inače, zanima me da li je Srkletovo mišljenje o drag kraljicama još uvek onakvo da ni na koji način ne doprinose aktivizmu?
ne sjećam se toga.
u svakom slučaju, doprinosi li netko ili ne ovisi o konkretnom djelovanju osobe, ne o tome jesu li u dragu ili ne. ima mnogo primjera koji pokazuju da drag queens doprinose aktivizmu.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Drag kraljice doprinose aktivizmu zato što ženska prava ne serviraju samo kao ženski proizvod a muško vlasništvo.
Govore da je legitimitet u ženskim rukama jer žene mnogo češće uspevaju da razumeju neke specifične situacije kroz koje prolaze (gej) muškarci.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Sad sam u žurbici pa ne mogu da čitam intervju, drago mi je da dobija i međunarodnu pažnju. Imao sam priliku i uživo da je upoznam, skroz je super likuša. You go girl.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja drag vidim kao podskup crossdress-inga, odn crossdresser koji ismeva stereotipe i rodne uloge i usput uspe u izvodjenju iluzije da je drugog pola je za mene drag. That being said, malo je onih koje zaista smatram drag-om. Savrsen primer draga mi je tatiana i onaj njen "piece" dok je roxxxy npr samo kvalitetan crossdresser. That being said, svako ko javno ismeva stereotipe je za mene aktivista tako da meni neko ko se bavi dragom ne moze da ne bude aktivista. Al ne vazi obrnuto, nije svaki crossdresser koji se bavi aktivizmom drag (tipa dzeni).

Sonju ne smatram dragom, meni je ona dzeni samo u drugom stilu (ciji stil mi se jako dojmi), s tim sto je sonja napisala pre tipa pola godine da je trans, i kad promeni pol onda ce i dalje biti aktivista al nece moci da bude crossdresser. Zato se slazem sa overloadom kad je rekla ovo za privlacenje paznje. Ako ce isti aktivizam raditi i kad si crossdresser i kad nisi, onda to nije drag.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Iskreno navijam kada neko iz svog ugla napravi nekakvu diverziju i doprinese jednoj novoj verziji stvarnosti na svoj individualan nacin, makar iz ludisti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!