Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By bizmark
Moja prica je sledeca, do skoro sam bio full strejt lik. Nikad me nisu privlacili muskarci, niti bilo sta tome slicno, do nedavno. Poceo sam da se interesujem za transeksualne devojke i za CD devojke (koje izgledaju bas lepo), jer imaju kurac. Ne mogu sebe da zamislim u situaciji da imam bilo kakav odnos sa muskarcem, dok je to drugacije sa osobom koja izgleda, pa da kazemo malo zenstvenije. Imam nevidjenu zelju da radim oral, jer kao sto rekoh, jako me privlaci kurac. Pokusao sam da nadjem TS/CD devojke za tako nesto, ali u principu nisam ih puno nasao (jer verovatno nisam trazio na pravom mestu) i obicno su zainteresovane za starije. Treba mi pomoc oko toga, pokusavam jos da shvatim sta i kako ali nisam toliko upoznat sto se tice ovih stvari pa mi i ne ide bas lako. Hvala unapred :hyper:
Korisnikov avatar
By Vel boy
rekao bih samo ovo----
molim te, priznaj sebi da imaš bar biseksualne sklonosti, tim više ako te na trans, cd devojkama privlači kurac, a ne rupa tj. guza.
toliko. i, sve najbolje.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Sve je to okej. Budi iskren prema samom sebi i u svojim fantazijama. Često su tranvestiti i jako fem momci nešto kao 'gateway drug' za momke koji tek počinju sebi da priznaju da su bi ili gej. Možda to i nije slučaj kod tebe, samo kažem. Što se tiče seksualnih partnera, možeš ih potražiti na Romeu, Grindru, GS oglasima, GS chatu... Msm da ti je GS chat najbolja opcija, bar sam ja tu primetio da ima najviše CD korisnika/ca.
Korisnikov avatar
By deran
ako raspravljamo o biseksualnosti na forumu i raznim drugim varijacijama,možda ne bi trebalo intimidirati :awesome: :lol: baš svakom homo/bi orijentaciju-možda želi i traži i oseća baš kako je napisao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!