Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
No dobro, mogu da zamislim koliko vrednuješ diskusije bez opipljive promene i stvarnih direktnih rezultata u svetu, kada najviše ceniš dela, a ne reči. :)
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712304#p2712304]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Šta je sa ljudima koji neće da se odreknu ni muškog, ni ženskog identiteta? Tj. šta ako žele da žive ponekad i kao dečak i kao devojčica, te zato konstruišu identitet sa imenom, da bi mogli da sede na obe stolice i ta vrsta postojanja je njihov jedini outlet? Mislim, pošto i cis-rodni i transrodni ljudi žive svoj rod u performativnosti, tj. rod je nešto što radiš, a ne što jesi, zar nije to neka vrsta rodne disforije prema jednorodnom identitetu, iako tome ne daju takvo ime?

''''''''''''
samo zato sto sve trans osobe osecaju rodnu, cesto telesnu disforiju, ne mora kod svakog da bude identicna. ali da, sigurno ima dosta slicnosti.

recimo, ja sto se tice telesne disforije nekad osecam ali i ne osecam disforiju na odredjene delove tela sto zna biti konfuzno i cudno. (sometimes im fine with short somewhat masculine hairstyle/body hair - sometimes i despise it)

Mada, kad se radi o npr gentalijama i nekim stvarima kod kojih postoji generalno velika razlika izmedju bioloski muskog i zenskog tela, disforija bar kod mene je uvek uvek uvek tu.

mozda je to bilo too much information but i hope i got my point across :D

edit: dok npr imas trans ljude koji zele da piju hormone ali odbijaju poslednji stepen tranzicije (sex reassignment surgery) pod svaku cenu jer im rodjenjem date genitalije ne smetaju ili se plase rizika koje operacija donosi.

evo npr ona (moj omiljeni youtuber btw) it's a good video
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712311#p2712311]KorvinOdAmbera napisao:[/url]

Što se tiče drugog pitanja, ne bih ti mogao kvantifikovati, niti pokazati prstom prema nečemu. Osim npr. da je super odskočna daska za diskusije na temu pola i roda, na nekim forumima, a pretpostavljam i među plebsom, što više ljudi bude gledalo seriju. Ne mora da bude skok, nego korak u pravom pravcu, tj. barem se nadam.
u društveno-političkom smislu to onda tek nema nikakve relevantnosti. ako drag nije domašio više od toga da na LGBT forumu izaziva raspravu, onda jebeš drag. ^^

dragov korak u pravom pravcu je nuđenje šalice kamiličnog čaja čovjeku s otvorenim prijelomom noge. kao, pomažeš, činiš nešto. :hvala:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712313#p2712313]overload napisao:[/url]
edit: dok npr imas trans ljude koji zele da piju hormone ali odbijaju poslednji stepen tranzicije (sex reassignment surgery) pod svaku cenu jer im rodjenjem date genitalije ne smetaju ili se plase rizika koje operacija donosi.

evo npr ona (moj omiljeni youtuber btw) it's a good video
Koliko ja znam m2f je mnogo češća i...takoreći bolja rekonstrukcija genitalija nego f2m?
Korisnikov avatar
By 李香兰
da, efektnija, cesce radjena, manje rizika. nazalost nije jednako dobro.
Popi ima tu sposobnost da i temu koja je osobi strana i u koju nije valjano upucen (meni), ucini interesantnom.

Edit: obecavam da cu cak i iscitat odgovarajucu literaturu tijekom lEtovanja, cisto da se malo senzibiliram po ovom pitanju.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
reci da su svi drag queen-ovi trans je isto kada bi rekao da su svi automehanicari macho muskarci. biti drag queen je profesija, karijera, mozda je nekome i deo identiteta, ali ne svima. samim tim reci za sve ljude koji se bave jednom profesijom nesto o njihovom identitetu je shit (tipa svi drag queen-ovi su trans).
ont: jedan komentar sa naseg portala na ovu vest
http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=999715" target="_blank
A,jel može meni ovo neko objasnit.Koliko san ja ovo razumija jedan dida koji je tu negdi generacija moga čače je posta baba koja je tu negdi generacija moje matere.I sad se ta baka skinula u donje rublje i postala je heroj i puno popularna i cjenjena.
Znači moj čača triba se obuć donje rublje moje matere,a ona njegovo,otić se slikat za novine i onda ja i moja sestra tribamo pucat od ponosa i sriće.

Čisto sumnjan da će in Kolindica čestitat na tviteru.
ali boldovani deo :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na stranu sve u vezi Kardashian ispiranja mozga, Caitlyn je nesumnjivo ostavila nešto dobro iza sebe, a to je:

Brody Jenner

Slika

:awesome:

P. S. Puna podrška. Najmanje naporan lik u celoj toj "reality" show priči je bio on(a).
By Sixto
Kejtlin republikanka. I tako ce sa ganc novom picom i sisama da ode i da zaokruzi Trampa. :lol:

Samo USA <3

Sto kaze Popaj, maknite tu dosadu od pojave. Da nije promenio pol umro bi u sred sezone Kardasijanovih, ne bi publika ni primetila.
Korisnikov avatar
By bern
eto dokaza da je glupost aseksualna.
Korisnikov avatar
By gossip
Pa koliko sam skontao ona voli zene,zar nije sada lezbejka? o.O :sigh:

Onom izjavom kod Ellen je samu sebe isprozivala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!