Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Sanjao sam da sam upoznao bliznakinje i otisao sa njima kuci kad ono trans i nekako je bilo cudno verovatno nije to pravi osecaj ali neznam :okret:
Ako ima nekoga ko je probao sa muskarcem a u stvari zena (neznam kako se to zove ) :D kako vam je bilo ? :D i dali ste sa tom osobom ono kao slucajno tipa mislite da je zena a kad ste se skinuli jasno vam je da je trans ili ste ciljali takve osobe ?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bilo je kao da potapas kupus, a s' leve strane stoji konan varvarin, s' desne terminator a od pozadi pedomedo

:doh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jao znate sta sam ja sanjala!

sanjala sam da skidam nevinost nekoj predivnoj, plavoj, neznoj devojci. i sad mogu da prizovem ukus poljupca...i bilo mi zanimljivo to sto u snu nisam sebi dosanjala kitu nego strep...

eto....to sam samo htela da kazem.
Korisnikov avatar
By Tungi
I hvala sto si podelila sa nama:cheer:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
haahahahaha, vama oboma hvala sto ste me oraspolozili pred spavanje :)

ko zna sta cu ja sada sanjati, pa mozda skupim materijala za ovu temu :D

kisses
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam sanjala Madonu, zatim Dženifer Koneli i Bouvija (dakle, Lavirint), pa kako skakućem po nekom kamenju u plićaku, a plaža prazna... :kupanje:

Ups, "Transrodno, Queer"...
Prolazi Bouvi? Ionako sam, kao mala, često za njega mislila da je perverzna žena. :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ja sam sanjala Madonu, zatim Dženifer Koneli i Bouvija (dakle, Lavirint), pa kako skakućem po nekom kamenju u plićaku, a plaža prazna... :kupanje:

Ups, "Transrodno, Queer"...
Prolazi Bouvi? Ionako sam, kao mala, često za njega mislila da je perverzna žena. :lol:
Perverzna zena, ahahahahhahahahahaah xD

Dobro, istina da mi je Bouvi umnogocemu inspiracija, izmedju ostalog po svojim eksperimentima u androginosti, pa mi je cak uleteo i kao lajtmotiv jedne od prica koje pisem....Ali, cudo, nikada ga nisam sanjala, moram da poradim na tome, hahah. Evo: "Dejvid Bouvi, Dejvid Bouvi, Dejvid Bouvi....zzzzzzzzz....." :balerina: :sanjaljubaf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!