Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Luffy
Kako i naslov kaze, kao prvo i prvo pozdrav svima!
Proveo sam citavo poslepodne ovde na forumu citajuci, i nasao sam puno korsnih informacija i saveta, a drustvo mi se dopalo tako da sam odlucio da se registrujem.
O meni: I to Failed To Mature (nasmejao me je izraz kad sam ga video prvi put). Imam skoro 18 godina (sad u julu punim) i vec je pocelo da mi gori pod nogama tako da se spremam psihicki za ono sto me ceka.
Nazalost keva mi jos ne zna (ne oficijalno, mada treba da bude glupa da ne primeti) zato sada skupljam materijal da joj sto pre kazem sa sto manje stresa.

Ako imate neke savete bili bi mi dobrodosli. Ja sam mislio da joj odstampam neke tekstove koje sam pazljivo procitao vec 5 puta.. jer mi je stvarno blam da pricam s njom live...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Savete ti ne mogu dati, ali ti mogu pozeleti puno srece.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ciao, maleni!
Originally posted by Luffy
Ja sam mislio da joj odstampam neke tekstove koje sam pazljivo procitao vec 5 puta.. jer mi je stvarno blam da pricam s njom live...
Kako blam? Zasto blam? Hoces da kazes da ti je tesko, ili neprikladno?
Svako dobro.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Rekoh da editujem prethodni, ali necu.
Ja sam mislio da joj odstampam neke tekstove koje sam pazljivo procitao vec 5 puta.. jer mi je stvarno blam da pricam s njom live...
Zajebi to (blam), i popricaj s njom uzivo. Daj joj te textove da procita, ali ipak je najbolje da to cuje iz tvojih usta.
Korisnikov avatar
By Luffy
Originally posted by the1whowished
Kako blam? Zasto blam? Hoces da kazes da ti je tesko, ili neprikladno?
Svako dobro.

U pravu si, ta rec nije bila na mestu.. Moj srpski je dosta izbledeo nazalost, vec sam 10 godina u inostranstvu, ali jebiga trudim se.

Originally posted by E. M. O.
Zajebi to (blam), i popricaj s njom uzivo. Daj joj te textove da procita, ali ipak je najbolje da to cuje iz tvojih usta.

to sam i ja mislio, ali nikad nisam uspeo da skupim dosta hrabrosti. jebiga... sta je tu je, dacu sve od sebe. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
hmm .. nemam savet, ali sigurno možeš da ga da dobiješ od nekog ko je tu golgotu prošao :)

btw, dobrodošao :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

to sam i ja mislio, ali nikad nisam uspeo da skupim dosta hrabrosti. jebiga... sta je tu je, dacu sve od sebe. :)
Skupi muda i reci joj. Be a man.
Korisnikov avatar
By James.
Kao prvo, pozdrav i dobrodosao! ;)

Sto se keve tice, spremi joj neku literaturu... A ako ne mozes bas da joj kazes u oci, nije strasno... Mnogi ljudi koje znam su pisali pisma i slicno, jer nisu pronasli drugi nacin da se outuju... Mislim da to moras sam da odlucis i razmislis, jer poznajes svoju majku i znas na koji nacin da joj pridjes...

Eto toliko od mene, za pocetak...

Ako nesto zatreba javi se!
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ako zelis podataka, razgovor, uputstva i ostalo,
mozes pogledati na sajtu

www.transserbia.org

ili se javi meni licno na U2U...

Ja bih ti savetovala, da pre nego sto bilo sta pricas sa
roditeljima, odes do dr Rakica. On je psihijatar - seksolog,
i mislim da ce on najbolje da te uputi sta i kako da radis.

Jako je bitno da dobijes lekarsku dijagnozu ovog sindroma,
i kao sto rece Kiwi, da pricas sa nekim ko je tu golgotu vec
prosao...

... to nije svar izbora, nije stvar mode, to je jedno tesko i
dugotrajno lecenje, a kad krenes sa svim tim zavisis od
injekcija i lekova do kraja zivota...

.. necu da poredim sa dijabetesom, ali je u tom rangu, mozda
jos i teze, jer ima veliko breme socijalne komponente.

Molim te, prvi korak treba da ti bude konsutacija sa strucnjakom,
psihijatrom..

... uglavnom osobe sa ovim sindomom trpe jako dugo, do trenutka
kad ih priroda njihovog mozga i prave licnosti ne preuzme do tog
stadijuma da pokusavaju da okoncaju sebi zivot od kolicine tereta
koji nose.

Ja sam licno trpela do dvoje 36 godine... Ne kazem da treba i ti,
jer svako nadje svoj balans i svoju neku meru u zivotu da kroz
njega prodje sto bolje moze..

Tu nema nikakve sramote, to si sto si.

Veliki pozdrav od srca
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ćao, Luffy !
Želim ti, kao najstarija korisnica, dobrodošlicu na Forum i stojim ti na raspolaganju za sva pitanja koja imaš i za sve savete koji su ti potrebni.
:)
By Kragi
što se mene tiče, mislim da je najbolje da na indirektan način to saopštiš tvojima tj. majci, posto si vec u situaciji kakvoj jesi. Znam da je i mene svojevremeno bio 'blam' da pričam o tome, ali se sa druge strane nisam trudio da od brata npr. sakrijem gay-serbia.com site ili romeo, koji je mogao da vidi svaki put kad uđe u sobu. :D (naveo sam banalan primer)
Vremenom ce neke stvari doći na svoje mesto, ili je to bar u mom slučaju tako ... Sada smo vec u fazi kada moji nemaju problem sa tim što se pop krsti kad vidi queeria kalendar na zidu koji ja ponosno postavim :smeh: , kada se rec peder vise ne koristi u pežurativnom kontekstu i sl :D Sa druge strane, imao sam potrebu da mojima objasnim da sam homo, ali nemam potrebu da sa članovima porodice pričam o tome da li sam i sa kim sinoć imao sex, da li sam raskinuo sa dečkom i sl.
Naravno ovo je moj stav, koji za posledicu ima odnos kakav sam zeleo sa članovima uže porodice, što je opet individualno... Ti sam znaš sta je najbolje za tebe :)
Korisnikov avatar
By Luffy
Originally posted by Andjelika
Ako zelis podataka, razgovor, uputstva i ostalo,
mozes pogledati na sajtu

www.transserbia.org

ili se javi meni licno na U2U...

Ja bih ti savetovala, da pre nego sto bilo sta pricas sa
roditeljima, odes do dr Rakica. On je psihijatar - seksolog,
i mislim da ce on najbolje da te uputi sta i kako da radis.

Bas sam odande i uzeo sve sta mi se ucinilo da bi trebalo da joj dam da procita. Svaka ti cast Andjelika u vezi teksta, konsistentniji je od bilo cega drugog sto sam naso na drugim jezicima.
U vezi doktora, postoji problem. Ja nisam u Beogradu, rekao sam vec da sam u inostranstvu, tj. u Rumuniji. Dobro nije to tako daleko pa cu sigurno navratiti ovog leta.
A sto se dijagnoze tice, rezultat vec znam i znao sam ga od kad znam za sebe. Siguran sam da me razumes. Znam da je dijagnoza jako bitna za dalje lecenje, a do doktora Rakica cu da navratim sto pre moguce, ali bih ipak voleo da prvo popricam s kevom jer bi je uvredilo ako bih otisao bez da joj ista kazem. Narucito zato sto vec zna od prilike o cemu se radi, samo ceka mene da progovorim, jednom sam i pokusao i to pre jedno 5 godina but i "chikined out", i od onda samo ceka i ne govori nista iako cuje jasno da svi moji drugari govore u muskom rodu i ne zovu me po "imenu", ili mi devojka dode pa se svadjamo ko budale u mojoj sobi. >_<
Nije mi ovo prvi put da nekome to kazem, naptrotiv, ogradio sam se dobrim drustvom u kojem nikad nisam osetio da sam "razlicit", ali s kevom je ipak teze pa sam hteo da vidim ako ima nekoga ko je vec to prosao pa da moze od prilike da mi kaze kako bi izgledalo. Nije da se plasim njene reakcije, znam da ce biti sve ok, plasim se kako cu ja reagovati kad ona zavrsi sa citanjem. Keva mi je super kompleksna zena, tako da ce mi trebati sva snaga da opet ne ostanem bez glasa kao i onda.

Svejedno puno ti hvala na svemu jer je stvarno lakse kad imas nekog sa iskustvom da te posavetuje, bas mi je drago sto sam naso ovaj forum. cheers!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
I nama je drago. Jos jednom PUNO, PUNO SRECE.
Korisnikov avatar
By Luffy
resio sam sa kevom i sve je relativno ok.. reakcija je bila ok, ali me jos uvek uslovljava u zenskom rodu. pitao sam je da li je to zato sto mi ne veruje, i rekla je da ne nego samo misli da postoji kao mogucnost od 1% da je to autosugestija. pa ce da promeni ponasanje posle konsultacije sa dr. rakicem na koju cemo otici zajedno.
deluje ok, mislim da mogu da se oslonim sad nju makar u nekoj meri.
sreca koju ste mi pozeleli me je pratila. eee da, i bio sam pored nje dok je citala i posle toga smo pricali lice u lice so i'm pretty proud of my courage. hvala na savetima. ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
resio sam sa kevom i sve je relativno ok.. reakcija je bila ok, ali me jos uvek uslovljava u zenskom rodu. pitao sam je da li je to zato sto mi ne veruje, i rekla je da ne nego samo misli da postoji kao mogucnost od 1% da je to autosugestija. pa ce da promeni ponasanje posle konsultacije sa dr. rakicem na koju cemo otici zajedno.
sreca koju ste mi pozeleli me je pratila. eee da, i bio sam pored nje dok je citala i posle toga smo pricali lice u lice so i'm pretty proud of my courage. hvala na savetima. ;)
Cestitam.
Drago mi je da je sve ispalo OK s kevom, ali ono najteze tek predstoji.
Korisnikov avatar
By Momo
Cestitam.
Drago mi je da je sve ispalo OK s kevom, ali ono najteze tek predstoji.

Ja se ne bih slozio sa E.M.O.-m. Ako te mama podrzi veruj mi da si najteze prosao :)
iz iskustva pricam ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!