- 12 Dec 2004, 09:04
Dosla si da reklamiras BaLConn ili da out-ujes clanove naseg foruma? Ne mogu da verujem, da ima devojaka, koje koriste forum za neke licne svadje. A sto se tice te devojke, o kojoj pricas, ja jos nisam primetila, da je nacionalista. Devojka se lepo druzi s nama i javno iznosi svoje misljenje. Samo se sada pitam, zasto se plasite istine i cinjenica???
Nije moguce, da neko moze biti toliko isfrustriran, da ovde umesto postavljene teme ode na nesto sasvim deseto. A o pravopisu da ne pricamo!
Devojke, ovo je zalosno!:zastava:
Originally posted by ow"Stara Vestice", ajmo sada iz pocetka. Sta si ti ovde uopste htela da kazes?
Zelim da se osvrnem, i pri tome rasvijetlim ono sto sto se na BaLConnu dogadjalo vezano za ovu vasu raspravu, jer sam kao administrator tamo morala intervenirati u tim pokusajima da se prenosenjem rasprave na druge stranice stvori negativna slika prema vasem chatu.
1. Temu na BaLConnu o tome pokrenula osoba iza nicka goga koja nije redovita korisnica nase stranice iako je na balkonu registrirana od aprila 2003. Buduci da je tom prilikom izjavila da je bila OP na vasem chatu, o kojem se veoma negativno izjasnjavala potezuci cak i nacionalisticke izjave, shvatila sam nakon intervencije Amaryllis da se radi o pokusaju da se vas chat ocrni na drugim stranicama. To sam onemogucila zatvaranjem teme.
2. Nakon toga je na nasem chatu osoba pod nickom Shanna jednu vecer imala nekoliko hrvatsko-nacionalistickih ispada koje sam takodjer onemugucila.
3. Nakon toga je opet goga pokrenula temu o blogu stanovitog Cedomira za koju sam vidjela da je i ovdje pokrenuta. Buduci da je u tom trenutku blog bio nedostupan, a iz linka se jasno moglo vidjeti da je autor toga "negativnog" bloga Srbin, i tu sam temu zakljucala kao jos jedan gogin pokusaj da se na BaLConnu vode obracuni koji sa BaLConnom nemaju veze.
4. Nakon toga sam dobila PP koji je stigao od nicka goga ali je njegov sadrzaj nedvosmisleno pokazivao da ga pise Shanna u kojem je o gogi pisala u trecem licu hvaleci njenu strucnost i ljudske kvalitete.![]()
5. Istoj sam odgovorila da na BaLConnu nisu prihvatljive manipulacije kojima se bavi te sam je upozorila da cu je osobno zbanirati ako sa time nastavi.
Zakljucak: Stalne Korisnice BaLConna, kao ni BaLConn Team nemaju nikakve veze sa bilo kojim tekstom koji se o vasem chatu pojavio na BaLConn-u.
BaLConn Team cijeni pomoc i podrsku koju nam je Gay-Srbija pruzila na pocetku postavljanja stranice. U interesu nam je kao i do sada, nastaviti korektnu suradnju, no ne zelimo se mijesati u vase unutarnje stvari pa niti u to tko ce i na koji nacin na vasem chatu odrzavati red.
U cilju unapredjenja te suradnje, omogucili smo ulazak na vas chat sa nase stranice jer zelimo nasim korisnicama pruziti sto vecu mogucnost izbora.
Iza svih negativnih izjava koje su se na BaLConnu pojavile vezano za vas chat stoji Shanna/goga koja je nesumnjivo jedna osoba, a sto se veoma lako moze utvrditi usporedjujuci stil pisanja a ako treba i usporedbom IP adresa koje mogu dati na uvid administratoru vaseg foruma.
Lijep pozdrav
Old Witch - http://www.balconn.com
[Izmenjeno 28-11-2004 ow]

Dosla si da reklamiras BaLConn ili da out-ujes clanove naseg foruma? Ne mogu da verujem, da ima devojaka, koje koriste forum za neke licne svadje. A sto se tice te devojke, o kojoj pricas, ja jos nisam primetila, da je nacionalista. Devojka se lepo druzi s nama i javno iznosi svoje misljenje. Samo se sada pitam, zasto se plasite istine i cinjenica???

Nije moguce, da neko moze biti toliko isfrustriran, da ovde umesto postavljene teme ode na nesto sasvim deseto. A o pravopisu da ne pricamo!
Devojke, ovo je zalosno!:zastava: