Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Perete li jezik? Ako da - cime i kako?
Samo cetkicom ili?
Korisnikov avatar
By Blady
Perem iskljucivo picinim sokom.
Korisnikov avatar
By sAja
pa koristim listerine cool mint -tecnost za osvezavanje usta, koristi se dvaput dnevno, ja sam bas zadovoljna kako radi...
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

gospode bože

ot imam aplikator na waterpik mašini, ne, nikad ga ne koristim
Korisnikov avatar
By sAja
:zongler: i know what about i was writtin o dear god
Prvo cu reci da nikad nemam problema sa jezikom.Ne struzem svoj jezik ne koristim agresivne metode, drugovi i drugarice.Kad ste vec morali da pogledate.Cetkica je dovoljno kul..jos da je drvena..A mogu li da pitam od cega cistite normalne gustativne papile tj receptore za ukus ili mozda cistite hranu nakon unosenja u pocetak probavnog trakta?Upravo svemu tome za sta koristite pomenute strugalice koriste i razne tecnosti, s tom razlikom sto na tecnostima jos prkosi logici danasnjih ljudi da dopisu da jos i vrsi stimulaciju probavnih organa.Ali kad dopisu, soda bikarbona vise nece biti soda, strugalice ce biti jos napadnije, ljudi ce jos vise otici(kako ko gde), a ja cu smisliti nesto sto je meni kul. :D
Sta cu kad volim vodu! Voda treba da se pije.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734717#p2734717]sAja napisao:[/url]:zongler: i know what about i was writtin o dear god
Prvo cu reci da nikad nemam problema sa jezikom.Ne struzem svoj jezik ne koristim agresivne metode, drugovi i drugarice.Kad ste vec morali da pogledate.Cetkica je dovoljno kul..jos da je drvena..A mogu li da pitam od cega cistite normalne gustativne papile tj receptore za ukus ili mozda cistite hranu nakon unosenja u pocetak probavnog trakta?Upravo svemu tome za sta koristite pomenute strugalice koriste i razne tecnosti, s tom razlikom sto na tecnostima jos prkosi logici danasnjih ljudi da dopisu da jos i vrsi stimulaciju probavnih organa.Ali kad dopisu, soda bikarbona vise nece biti soda, strugalice ce biti jos napadnije, ljudi ce jos vise otici(kako ko gde), a ja cu smisliti nesto sto je meni kul. :D
Sta cu kad volim vodu! Voda treba da se pije.
VATAFAK?!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!