Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Crtaci koje ste voleli da gledate ili jos uvek volite..oni koji bude nostalgiju ili sta vec :obraz:

Ja se setih mocnog maksa (crtana serija)

Side topic:

Ako neko zna ime ovog crtanog bio bih puno zahvalan :friends: :

Mladi naucnik je zaljubljen u gradonacelnikovu cerku a ona ga ne primecuje. On izmislja masinu koja moze da predvidi buducnost i vise nema buducnost ljudi imaju i neke kisobrane kojima mogu da zaustave kisu..nista vise nije slucajno...To se svima dopada ali ne i toj devojci koja mu se svidja. Neki trolovi u podzemlju su nesrecni (oni prave iznenadjenja ili spotacinju ljude :) a toga vise nema). Naucnik nekako upada u to podemzlje i kralj podzemlja mu objasnjava situaciju ,a ovaj odlucuje da unisti masinu i onda se pojavljuju ogromne pecurke svuda..jaje na oko na sred ulice itd..devojka se zaljubljuje u momka
the end (ili se bar samo toliko secam)

POST SCRIPTUM: je l' ima nekog nacina da se ovo prebaci u TV sekciju posto vise odgovara tamo, a da se ne brise i ponovo postuje
Korisnikov avatar
By sanja95
Ja sam svaki dan gledala Dzeka iz dzungle, dok nisam sjebala kasetu :( A sad ne mogu da nadjem nijedan sinhronizovan na srpski, nije mi to to ako je na engleskom :(
Korisnikov avatar
By Macan86
ne znam dal je neko još gledao ovo
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
naravno^

---

gledao sam mnogo crtaca, odrastao uz cn, fox kids i nick. u secanju mi ostali samo oni koje sam bas obozavao a to su skubi du, digimoni, dbz, jahaci dragulja, deksterova laboratorija, tmnt, inuyasha, dzoni bravo, powerpuff girls, x-men, yu gi oh, beyblade, totally spies. bilo je tu verovatno jos nekih, ako se setim dopisacu.

edit obozavao i mocne rendzere, jeste da nije crtani, al nema veze :D

ps gledao pre mozda mesec dana jednu epizodu mocnih rendzera i plakao koliko su ocajni ._.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
cudesna suma, mece dobrici, matori diznijevi (pre i ranih osamdesetih) - omiljeni The Rescuers, voleo sam neki na HRT mislim da bese Nik Praskaton u njihovom prevodu, Iza ogledala, Snupi, Gustav, Baltazar..
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zna neko kako se zove onaj zubati vampir? Vrteo se na HRT2 ako se ne varam...
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ To! Trazio pre neko vreme i nikako da se setim imena :D Hvala ^^
Korisnikov avatar
By antibiotic
cudo da jos niko nije napisao dusko dugousko, patak daca, ptica trkacica, tom i dzeri...koji se stalno spominju kao crtaci "kakvi su nekad bili"... istina je da su se ovi crtaci kupovali jer su bili jeftini, a sinhronizacija za crtace tehnicki gledano je u nas uvek bila ocajna.

sem , iz nekog razloga, TV Novi Sad, koji su odlicno sinhronizovali crtace,
a od njihovih izvojio bih sledece:

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni su dusko dugousko i kompanija uvek bili smor
Korisnikov avatar
By Timothy
Starzinger...sećam se '93-'94, na tadašnjem NS+ i to sinhronizovan na srpskom, znači od malena afiniteti prema animeu. Šteta pa sad nigde ne mogu da nađem verziju sa srpskom sinhornizacijom...
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703315#p2703315]antibiotic napisao:[/url]cudo da jos niko nije napisao dusko dugousko, patak daca, ptica trkacica, tom i dzeri...koji se
a sinhronizacija za crtace tehnicki gledano je u nas uvek bila ocajna.
pa ti crtaci se podrazumevaju.. to je svako gledao i voleo

sa boldiranim se ne bih slozio. Nindza kornjace su odlicno sinhronizovane u doba Nikole Simica, Nade Blam, Vlastimira Djuze Stojiljkovica..
Korisnikov avatar
By Macan86

koliko sam nekad ovo voleo ...mada sad kad ga gledam nekako mi se čini da je bio mnogo bolji nego što jeste...
smešno al jedini crtani koji su stvarno toliko dobar koliko mi se nekad činio su onaj batmen(baš sam ga juče gledao,zato mi je i prvi pao na pamet kad sam sam video temu) i the real adventures of jonny quest...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703477#p2703477]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703315#p2703315]antibiotic napisao:[/url]cudo da jos niko nije napisao dusko dugousko, patak daca, ptica trkacica, tom i dzeri...koji se
a sinhronizacija za crtace tehnicki gledano je u nas uvek bila ocajna.
pa ti crtaci se podrazumevaju.. to je svako gledao i voleo

sa boldiranim se ne bih slozio. Nindza kornjace su odlicno sinhronizovane u doba Nikole Simica, Nade Blam, Vlastimira Djuze Stojiljkovica..
Mislim da je poenta u ovome 'tehnički gledano', odličan je prevod, adaptacija i glasovna gluma, ali su u pitanju jako dugo bile nasinhronizacije, preko originalnih glasova, i sa generalno prilično lošim dizajnom zvuka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!