Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Ne znam da li je ovo pravo mesto za pitanje ili cak da li je negde vec postavljeno isto,ali morao sam i izvinite zbog toga,Naime..ja sam Furry i voleo bi da saznam da li ima jos takvih u srbiji,posto bi voleo da pocnem malo da se druzim u tom drustvu ovde u srbiji ako nas ima. Tako da se nadam da nece biti mnogo smaranja i prozivanja zbog pitanja..i samo se -nadam- da u srbiji stvarno ima Furry populacije.Malo se smorim kad vidim kako je Furry populacija razvijena u vecem delu sveta a ovde je tesko naci nekog takvog.

To je to...samo to pitanje,i neka se jave oni koji se nadju u mom pitanju. Pozz i hvala na strplenju ^,..,^ i ocekujem pozitivne odgovore :)
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Hehe znao sam da ce se ovako zavrsiti,ipak nema mnogo razumevanja kod nas mhm? I zasto ovde? Pa slucajno sam gay pa sam opet slucajno jel dosao ovde jer smatram da je ovo mesto da pitam tako nesto. isto tako dosta veliki deo Furry populacije je gay pa eto.. Ali kao sto rekoh nisam ocekivao mnogo,vise sam se nadao.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa stavio si temu u zezanje i opuštencija, a ja sam opušten i zezam se
Korisnikov avatar
By Vespertine
:retard:

what is furry?

ispostavi se ponekad da sam mnogo toga a da nemam pojma da imam i kolege :)
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Kao sto rekoh nisam znao gde da postavim pitanje tak da sam mislio da je ovde most casual za to. Malo je komplikovano objasniti sta je furry fandom, koga zanima nek progugla. :)
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
The furry fandom is a subculture interested in fictional anthropomorphic animal characters with human personalities and characteristics.[1] Examples of anthropomorphic attributes include exhibiting human intelligence and facial expressions, the ability to speak, walk on two legs, and wear clothes. Furry fandom is also used to refer to the community of people who gather on the Internet and at conventions.
Evo ovako nesto da ne odugovlacim ja previse :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
nisam, mada mi deluje interesantno

I love kinky stuff :pervert:
Korisnikov avatar
By Vespertine
ajoj sta mi sad sve pada na pamet :rei: :balerina: :rei:

postoji scena u filmu Lords of Salem koja me je izuzetno napalila, tri lika u odorama pokrivenih lica koji sede na nekim tronovima i drkaju kite... Zamisli sad da gledas tako nekog u ovakvom kostimu :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562562#p2562562]Vespertine napisao:[/url]:retard:

what is furry?

ispostavi se ponekad da sam mnogo toga a da nemam pojma da imam i kolege :)
E to sam se i ja pre svega zapitao, kažem - Kakva sad furry populacija, otkud to, šta je to ? Onda ukucam na google i dobijem slike nekih lisica, pa skontam da je to neka kategorizacija slična emo, bear i sličnim kategorizacijama i da su to osobe koje podsećaju na lisice, valjda su lukave, suvonjave i duguljaste. Bezveze su mi te fioke. Što neka debeljuškasta osoba sa kratkom kosom, ili ćelava ne može isto da bude emo, nego mora da tera one duge šiške i pravi tugaljive face da bi bila emo ?
Korisnikov avatar
By blenta
mislim da smo imali vec temu ili cak i dve gde su ljudi kacili fotke....
nije mi fetish niti me pali, ali su mi zanimljive slike ...
Korisnikov avatar
By Vespertine
blento ti nikako da mi odgovoris na pitanje u temi op zica zica
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, dobro šta je onda to ? Navlačite na sebe plišane kostime Vini Pu, Miki Mausa, Gargamela, Plutona, Mini, Paje Patka i to vam je fetiš ? Onda se Furry populacija ?
Korisnikov avatar
By Vespertine
mislim da su samo plisani kostimi zivotinja u pitanju, ne likova iz bajki i crtanih filmova
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa i Miki i Pluton i Mini i Paja su životinje. Jedino Gargamel nije, ali je gadan k'o životinja, pa može i on da prođe. :krezavi:
By Kragi
Da, zar to nije c orange avatar?
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
*shakes head* Paaaa...mislim da sam pogresio sto sam uopste pitao ista i ocekivao nesto :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
I meni je to simpatično i primamljivo. :yes: Ja sam jedno veliko dijete tako da plišanih igračaka nikad dosta. Pa još ako su i žive! :pervert: :lol:
Korisnikov avatar
By Vespertine
eto teme za sledecu forum zurku :D

svi u kostimima :maska:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!