Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
ustaška kopija četničke prakse!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Eh vi ustase, ljubomorne na Srbske genijalce, pokusavate da nas imitirate u svemu!
Korisnikov avatar
By Galateja
Eliminirat ću ovaj urok i jednom za svagda ću vas osloboditi toga zla.
:smeh:

Prva asocijacija(jest da nisu u direktnoj vezi, ali njega se setih): Anton Šandor Lavej
Korisnikov avatar
By Srklet
@alexandermagic: ne možeš očekivati vjerodostojnost od čovjeka koji je neko vrijeme figurirao kao osobni astrolog ćire blaževića. :luda:

ipak, meni su draži njegovi proljevi iz devedesetih:

1) Pobornik sam nacističke mode, budući da sam uvijek tvrdio da je crna boja vrhunac elegancije. (Theo M. Ljubić alias Albion i Slobodnoj Dalmaciji, kolovoz 1994.)

2) Crnci su niža vrsta, iako ih ja smještam više od Srba. (Theo M. Ljubić alias Albion, Globusu, studeni 1994.)

3) Kad kažem da nas ima dovoljno, zaista to mislim. Ima nas sasvim sigurno više od deset. (Theo M. Ljubić alias Albion, predsjednik splitskog ogranka Nove hrvatske desnice, u Globusu, studeni 1994.)

naravno, ne treba zaboraviti ni ovaj biser:
Štovani gospodine Schwartz!

Prije svega, veliki pozdrav i iskrene čestitke na knjizi «Što je to – Desnica?», koju sam ovoga weekend-a pročitao u jednom mahu. Knjigu sam preporučio mnogim članovima Hrvatske udruge prijateljstva s Ujedinjenim Kraljevstvom Velike Britanije i Sjeverne Irske te sa zemljama Commonwealth-a (kojoj sam na čelu), i to kao poželjno, štoviše obvezatno štivo, već i zbog toga jer ste argumentirano i objektivno sagledali britanski politički establishment. Glede Vaše čestitke Mugabeu, u kojoj ste mu «stavili na srce i preostalu zajednicu bjelačkih doseljenika, koji su svakako zaslužni za velika djela (...)», ističem da se g. Mugabe spram bijelaca ponaša skrajnje neprimjereno, premda su mu izgradili infrastrukturu, doveli medicinu i civilizaciju u Zimbabwe. Vama iskreno hvala na podsjećanju predsjednika Mugabea kako je on ipak i predsjednik bijelačkih, a ne samo crnačkih stanovnika Zimbabwea.

a bome ni ovaj :lol:
Ponovo sam roden u Njemackoj, a poginuo sam negdje na Balkanu u Drugome svjetskom ratu kao vojnik divizije Princ Eugen. Pronasao sam u jednoj knjizi cak i sliku porucnika Fischera za kojega mislim da sam to bio ja.
Kao dijete, kada smo se igrali partizana i Njemaca, ja sam redovito bio Njemac. Siguran sam da nije slucajno ni to sto sam bio vojnik, a prosao sam ista podrucja u kojima je u proslome ratu bila i njemacka vojska.

i još :lol:
http://magick-astrologick.blogspot.com/" target="_blank
http://imperialweekly.blog.hr/2008/06/index.html" target="_blank
http://dalje.com/hr-hrvatska/hrvatski-t ... nje/211966" target="_blank

ukratko: jednak gnjus kao austrovojvodina, ali ipak malo vise pismen i inteligentan. nažalost, aut je. :gotika:
Korisnikov avatar
By Stripi
De shuti, ja sam jednom zamalo zavrsio na chvenku sa njim.
Sva je sreca da mi se na vrijeme upalila zarulja o kome se radi.
Korisnikov avatar
By erkondisn
hm teo je vec dugo u tim vodama, no tek je nedavno na tv-u pa ide kopirati milana :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!