Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Slika

Kao i svake godine čitaoci GayEcho portala imaju čast da izaberu mušku gej ikonu. Od 25 muškaraca koji su bili u opticaju izabrali smo TOP 10. Vi imate priliku da izaberete gej ikonu 2011. godine. Nominovani su:

1. Stefan Radović

Iako ga je otac izbacio iz kuće jer je gej, Stefan se hrabro bori sa nepravdom i jedini je gej koji se pored aktivista pojavio u medijima bez skrivanja lika. Hrabro!

2. Miloš Samolov

Zbog uloge u filmu „Parada“ u kojoj je pokazao šta je sve zaljubljena osoba u stanju da učini za čoveka kojeg voli.

3. Nikola Simić

Zbog uloge u predstavi „Producenti“ Pozorišta na Terazijama. Videti Nikolu Simića u haljini kako peva „Neka bude gej“ je neponovljivo iskustvo.

4. Daniel Sič

Zbog uloge u predstavi „Sve o mojoj majci“ Beogradskog dramskog pozorišta. Voleli smo Agrado u istoimenom filmu, a njega volimo kao Agrado u predstavi.

5. Aleksa Jelić

Zbog podrške gej organizacijama i borbi za ravnopravnost LGBT osoba.

6. Aleksandar Stanojević

Zbog izjave da nema ništa protiv gej fudbalera: „Nemam nikakav problem s tim, bitno je da je igrač dobar. A ako je dobar, može da bude šta hoće“

7. Ratko Butorović

Zato što je modna ikona, a svaka modna ikona je istovremeno i gej ikona.

8. Relja Popović

Zbog uloge u filmu „Parada“ u kojoj nam je pokazao ono što odavno znamo – homofobi su prikriveni homoseksualci.

9. Marko Somborac

Jer nas svakodnevno zabavlja i često svoje stripove posvećuje LGBT populaciji, gej paradi i Palmi.

10. Andrej Pejić

Zato što je doprineo vidljivosti LGBT populacije, zato što je punio strane domaćih medija i zato što ga je teško ignorisati.

Glasanje na:

http://gayecho.com/teorija.aspx?id=14397" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
Ama kao pred regularnim glasačkim listićem da stojim.

Tačno ne znaš šta da zaokružiš...
Ne mogu da verujem da Aleksa Jelić ima tako malo glasova. On mi na ovoj listi izgleda kao najrealnija opcija za glasanje. Hajde, možda bi i Nikola Simić, Daniel Sič i Marko Somborac mogli da prođu ali ostale solucije su skoro pa ravne katastrofi. Nije mi jasno kako to da se po meni dve najgore opcije, kojima ni pod pretnjom smrću ne bih dodelio glas, nalaze na prva dva mesta. :puzzle:
Možda ljudi koji glasaju ne znaju značenje termina gay ikona? :nono:
Korisnikov avatar
By Dirrty
3, 6, 10... ali sam umesto 6 označio 5 :retard:
Korisnikov avatar
By Laerem
Relja Popovic je H.O.T.! :slini:
AbortiraniTerorista napisao:

7. Ratko Butorović

Zato što je modna ikona, a svaka modna ikona je istovremeno i gej ikona.
Otkad to? :smirk:

Na stranu to što nemam pojma tko je dotični, mada sam upućen u modu, ali ako njegova rodbina, komšiluk i ti znate za njegovu egzistenciju i stvaralački rad, onda okay. Ne živi uzalud. :ozbiljan:

OnT: U ovoj ponudi mogu glasovati samo za osobu koja je prvenstveno kvalitetan čovjek, dakle za Aleksu.

Adio.
By Kragi
Andrej Pejic, zato sto je od svih ponudjenih najautenticniji.
Zato sto ga boli kurac za sve i sto se izborio za svoje mesto takav kakav je. :D
... dobro i zato sto je devica :D
Ах, Никола Симић. :deda: Геније над генијима! Трансформише се и уиграва у најразличитије личности као чаробњак. :)
0н заслужује споменик, мало је било која титула...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342195#p2342195]alexandermagic napisao:[/url]
AbortiraniTerorista napisao:
Na stranu to što nemam pojma tko je dotični, mada sam upućen u modu, ali ako njegova rodbina, komšiluk i ti znate za njegovu egzistenciju i stvaralački rad, onda okay. Ne živi uzalud. :ozbiljan:
Evo potvrda stereotipa da pederi ne prate fudbal :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!