Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Postavite pitanje a forumasi ce odgovoriti da li je po njima normalno ili ne.

Moje pitanje:

Da li je normalno da ne mogu da prestanem da zurim muskarcima u medjunozje i merkam velicinu bajoneta preko farmerki? Bilo da je u pitanju 20god model ili 50 god matorac, ja prvo sto primetim je paket pa onda ostalo. I sto puta su me uhvatili na delu strejteri a ja ne mogu da prestanem... Da li je to normalno?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam da li je normalno, jer nisam neuropsihijatar, ali svakako može da bude bezobrazno, neukusno i neprimereno. Upućuje na jednu bahatu crtu karaktera.
Ako se taj poriv baš ne može obuzdati, preporučuje se nošenje tamnih cvikera u situacijama kada se dolazi u okruženje sa mnogo muškaraca.
:sluske:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne stefane, nije normalno.. tj ne da nije normalno, nego je strasno nepristojno.
Ne volim kada mi gledaju u sise dok pricaju sa mnom, u tom momentu sam u stanju da se okrenem i odem :prst:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Пошто смо на овом форуму констатовали да реч нормално значи само уобичајено те да бити ненормалан значи бити другачији што је, од вајкада, концепт изједначаван са посебношћу и извесном социјалном вредношћу ти ниси нормалан што је комплимент! :)

А и ја имам тај "проблем" али радим то дискретно. Надам се... :D
Korisnikov avatar
By Stripi
opet se trudiš da otvoriš temu koja je imati nekoliko stranica?
Stariš cico, nije to ko nekada.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljudi nikako da shvate da je ta diskrecija kontraproduktivna, jer su ti diskretni, koji se neprimetno šunjaju i njuškaju okolo ( ja ih popularno zovem - šušumige ) zapravo najsumnjiviji. Ko god se ponaša diskretno i promiče kroz noć kao avet, taj mora da je neki teški sumnjivac i perverznjak.
Oni indiskretni, glasni i upadljivi se, pak, proglašavaju za ekscentrike, umetnike i budale, naviknu se ljudi na njihove ispade, pa na svaki novi ispad samo kažu : '' Ma, budala ! ''
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao:Ne znam da li je normalno, jer nisam neuropsihijatar
:lol:
*deni* napisao: Ako se taj poriv baš ne može obuzdati, preporučuje se nošenje tamnih cvikera
Stefi kao Anna Wintour
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jeeeeste.. Kao keru što se stavlja brnjica da bi se predupredila mogućnost da nekog ujede, tako i pohotnicima treba metnuti tamne cvikere na oči, ne bi li se stanovništvo zaštitilo od njihovih lascivno agresivnih pogleda.
Korisnikov avatar
By Galateja
constantine napisao:
Galateja napisao:Imaju i devojke svoje ulične poroke, samo što nisu između nogu. :awesome:
oci? :lol:
Ne nego neprimetno odmeravanje koliko su napredne i nazadne. :awesome:
:sisedupe:
Galateja napisao:Imaju i devojke svoje ulične poroke, samo što nisu između nogu. :awesome:
kad merim muskarce imam obicaj da ~tralallala~ pregledam sve
zene ne gledam, osim ako ima dobrog frajera, cisto da vidim sta meni fali :komplexkomplex:

ot- stef, suptilnost je keva. meni, nazalost, fali, s toga nikad ja ne idem da trazim tudje brojeve, u fazonu za drugaricu posto uvek izlajem situaciju takva kakva je. no, naocare ako si u okolini strejtera.

kontam da su strejteri cisto sranje - kao ako ih odmeri drugi frajer tu ce da se prave kako ce da ga nabodu ili ce da laju kako nisu oni pederi, dalje od njih, a ustvari svima prija paznja- samo sto to oni nikad nece priznati. true story.
Korisnikov avatar
By Tungi
Očigledno da nije, čim se pitaš.
By Kragi
Meni je to nepristojno, a koliko je normalno ne znam :nerd:
By Kragi
Taj termin je zastareo i 'zvanicno' izbacen iz upotrebe. Valjda.
Najblizi medicinskom terminu devijantno (opet valjda), a definise se tako sto odudara od vecine - laicki receno.
Sto se ovakvih tema tice, rec je o subjektivnom misljenju pojedinca na osnovu bilo kog/licnog kriterijuma.
Kontam da ne treba dozivljavati licno. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
*deni* napisao:Ako se taj poriv baš ne može obuzdati, preporučuje se nošenje tamnih cvikera u situacijama kada se dolazi u okruženje sa mnogo muškaraca.
Been there, done that. I ne vredi. Samo smeta.

Kod onih malo neprivlačnijih, da, deluje, pa odustanem, ali kad mi je neko hot ili simpa, odmah ruka radi i cvike su par milimetara iznad ili ispod očiju, šmek-šmek, i opet nazad, u sekundi.. i naravno, nikada to nije zbog toga, već je uvek zato što moram da vidim koja je stanica gde trenutno staje bus, ili da vidim koji bus ide iza, ili da pogledam izlog na drugoj strani ulice, ili su mi baš tad nešto nezgodno spale naočare pa moram da ih adjust-ujem...
I just love the sensation when i see that bulge. :blush:

And i do have sex, so.. Its normal, stefan19.

Also, Im mad about huge thighs. Simply must stare at those. Str8 or gay.
:alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!