Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ја обожавам да путујем! Један од разлога за то је што могу да обиђем велике забавне паркове. Потпуно сам навучен на то...
Како год да их зовете Theme parks, fun parks мени су они феноменални. Што веће и екстремније, то боље. Нисам их нешто претерано обишао сем неке по северу Италије, бечки и француски Дизниленд али свакако планирам...

Сад имам пик на Европа парк у Немачкој...
Ко још воли паркове? Јесте ли били у Европа парку? Ваш фаворит? :)

Није згорег ни да се организујемо па нас неколицина да обиђе неки парк... Ја сам увек за добро дружење... :D

http://www.disneylandparis.co.uk/index.xhtml
http://www.europapark.com/lang-en/c51/default.html
http://www.topsightseeing.com/austria/v ... ntpark.htm
http://www.universalorlando.com/harrypotter/

:love: :love:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ja sam hteo da idem na rollercoaster u Becu.... Ali smo kasnili 4 sata jer su se neki debili napili... I nisam stigao... :rida: A tako sam hteooooo! :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam bio u Euro parku.

Ono...Velika Britanija: veliki poslužavnik sa šoljicama čaja (čajnik u sredini)...pa se šoljica sa ljudima unutra okreće oko svoje ose, tri šolje u grupi zajedno kao celina, plus ceo poslužavnik. Na primer.

Ili neka nordijska zemlja pa transport balvana rekama...pa se voziš u tome. Gore, dole, pljus, ravno... Gore, dole, pljus, ravno. Sušenje.

Pa ima toranj, panorama, pa se gore okreće (apsolutno ništa zanimljivo da se vidi tako odozgo).

Deo Hary Potter u Orlandu je napavila moja firma kao podizvođač, a kompletno sami jednu drugu zanimaciju pre toga tamo (letiš nad Kalifornijom zmajem pa prelećeš razne predele, planine, pustinje, okean...pa kad naidješ na voćnjake pomorandzi u cvetanju onda ti štrcne miris...ovako opisano ne zvuči ali je vrlo realistično, ne sme svako da se vozi (srčani bolesnici, nervni) jer ljudi se do te mere naprimaju da počnu da vrište zbog navodne visine i vetrova...)

Bio sam u puno tih parkova i samo neki su mi bili podnošljivi a većina potpuno bezveze.

Kao primer malo drugačijeg u pozitivnom smislu bih mogao da navedem Knott's Berry Farm. A kao najveću skaradiju Disney u Parizu (odbio da idem).
http://www.knotts.com/

Volim vožnje i tako te stvari ali ima nešto što me suštinski odbija od tog koncepta ograđenog prostora u koji uđeš da bi se nešto zabavljao. Plus što na sav taj moj urođeni animozitet ide beskonačno čekanje u redovima da bi se doredio do vožnji...
Korisnikov avatar
By mOwbid
pre sam jako volela i mogla ceo dan, sad mi se povraca iako samo gledam kako se vrti nesto :shrug:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bio samo u becu. ne volim stvari koje se monotono vrte, smor su mi, obozavam roler kostere i voleo bih da se vozim na one ogromne. jednog dana :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
U Beču je strava Kuća strave. Jedna od retkih koje mi nisu bile komične.
Korisnikov avatar
By Tungi
Niste vi videli kuće strave u Šapcu :D
Obavezno idem u te '' Kuće strave '', ako su u ponudi lokalnih vašara i luna parkova.
Sit se zabavim gledajući kartonske veštice i druge nevešto napravljene spodobe, sa markerom nacrtanom krvlju i jednom sijalicom iznad, koja treba da dočara sablasnu atmosferu.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

I ja (si) najviše volim naše vašare.

:guskauparizguskaizpariz:
Korisnikov avatar
By bothways
Mogao sam da idem na Prater u Becu, ali nisam hteo. Isao sam u Diznilend kraj Pariza (i to u doba kad se intenzivno reklamirao i najvljivao poslednji Star Wars).

Bio je i neki adventure/amusement park kraj Miskolca, koji sam imao priliku da posetim, ali nisam hteo.

Ma nisu mi interesantni.
Korisnikov avatar
By Mars
Što tematskije to bezveznije.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja sam totalni sucker za sve te fercerave, bučne i vesele mamipare. Pravi turista. Ja sam od onih što iz zabavnih i tematskih parkova obično izlazi sa promo majicama, igračkama i s onim preskupim fotkama sa camera-pointa. S druge strane, ja se isprepadam i od ringišpila na vašaru, tako da uglanom samo šetkam naokolo.
Korisnikov avatar
By Waldorf
^Eggs Act Lee.
Totalno sam se pronašla u toj sceni. :D
Ja obozavam zabavne parkove, cak sam i jedne od rijetkih batina kao mali dobio od mojih jer sam sve pare koje sam imao dao na razne vrteske koje su bile blizu skole :smilegrin:

[quote="speedygonsales"]

Није згорег ни да се организујемо па нас неколицина да обиђе неки парк... Ја сам увек за добро дружење... :D

super ideja, i ja sam za :D
Korisnikov avatar
By Mars
Jesi li se vozila na Stratosferi?
KorvinOdAmbera napisao:ko, bogati, nazva becki park, diznilend?
Погрешно написах, требало је да буде навођење :lol: :lol:

Ууууу... Марсе... Завидим ти :(
Познато је да Америка има најлуђе забавне паркове у свету... :)
Anhedonie napisao:bio samo u becu. ne volim stvari koje se monotono vrte, smor su mi, obozavam roler kostere i voleo bih da se vozim na one ogromne. jednog dana :sigh:
Да... Једног дана у УСА. :)
Mars napisao:U Beču je strava Kuća strave. Jedna od retkih koje mi nisu bile komične.
Стварно? Мени је била баш бзвз. Као ове наше вашарске. Најбоља ми је била она у Дизниленду. Не превише страшна али феноменално одрађена - пола обилазиш пешке а пола се возиш... :)

И, по теби, вреди ли обићи парк Европа? :) Видим да си прави савант у тој области...
Korisnikov avatar
By Mars
Takva je bila i ova u Beču - ideš sam po lavirintima, zidovi i hodnici se zatvaraju iza tebe, paučina, živi ljudi iskaču da te plaše...U svim drugima je bilo: sedneš u vozić i momentalno ti se prispava, što od pomračine što od dosade...

A Euro...pa, obzirom da si toliki fan i da voliš te stvari - onda vredi, naravno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ja na pratersternu najvise volim lavirint od stakla.
secam se prvi put, fino pise velikim slovima: polako se krecite sa ispruzenom rukom ispred sebe. Pomislih u sebi "najjace da cu ici sada pazljivo", krenuh brzo i fljas, zalepih se za staklo, kao u crtanima. okrenuh se, fljas drugi put. ali ono bas od prave. xD
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:Takva je bila i ova u Beču - ideš sam po lavirintima, zidovi i hodnici se zatvaraju iza tebe, paučina, živi ljudi iskaču da te plaše...U svim drugima je bilo: sedneš u vozić i momentalno ti se prispava, što od pomračine što od dosade...

A Euro...pa, obzirom da si toliki fan i da voliš te stvari - onda vredi, naravno.
Хм... Онда то није било у Пратеру или ја нисам видео а подробно сам га обишао. :)
Дакле одлучено је, дефинитивно идем у Европу. После могу и до Берлина да скокнем. :)
Највећи броблем је што је зезнуто доћи до парка. Нема директне линије него мора да се иде, мислим, до Минхена или Штутгарта па да се негде хвата специјални аутобус парка... Можда је боље да наватам неко друштво и да идем колима! :)
KorvinOdAmbera napisao:ja na pratersternu najvise volim lavirint od stakla.
secam se prvi put, fino pise velikim slovima: polako se krecite sa ispruzenom rukom ispred sebe. Pomislih u sebi "najjace da cu ici sada pazljivo", krenuh brzo i fljas, zalepih se za staklo, kao u crtanima. okrenuh se, fljas drugi put. ali ono bas od prave. xD
:smeh: :D
Korisnikov avatar
By Mars

I ja sam uvek za ignorisanje tih preporuka o ponašanju.

Lupiš glavu, al ostane simpatičan doživljaj.

Dosadni Japanci tu verovatno uključe GPS (dok bi još dosadniji Kanadjani na ulazu delili zaštitne kacige, za svaki slučaj...)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
recima spliff-a: my sentiments exactly. :)
ali sam zato prvi od nas cetvoro nasao izlaz, i gledao ostale kako se migolje naokolo. :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
speedygonsales napisao: Највећи броблем је што је зезнуто доћи до парка. Нема директне линије него мора да се иде, мислим, до Минхена или Штутгарта па да се негде хвата специјални аутобус парка... Можда је боље да наватам неко друштво и да идем колима! :)
Kažeš da voliš da putuješ - a sad bi da imaš prevoz direktno do ulaza u park?!

Iskombinuješ nešto - autobus, voz (čisto sumnjam da postoje specijalni busevi čak od Minhena, nije to blizu baš).

Imaš u okolini univerzitetski Freiburg, to je lepo za videti...sve to može usput.
Korisnikov avatar
By Mars
KorvinOdAmbera napisao:recima spliff-a: my sentiments exactly. :)
ali sam zato prvi od nas cetvoro nasao izlaz, i gledao ostale kako se migolje naokolo. :wundy:
Hvala ti što si me podsetio.

Moja majka posle prvog uspešnog izlaska iz lavirinta od žive ograde u jednom običnom parku (a lavirint ni mali ni bezazlen) - htela da ponovi uspeh prvog prolaza. I samo u jednom trenutku ja od spolja čujem njen glas: "I ko me terao opet da ulazim!?"

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!