Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Taman sam htela ozbiljne teme i sjeba me bas bleu (zezam se)

Nego ne znam ima li tema...

U cemu ste talentovani?

Ovako...

Talentovana sam da nadjem novcic, na ulici.
Talentovana sam za okultno.
Talentovana sam raditi dve stvari, istovremeno.
Talentovana sam ne zapamtiti smer iz kog sam dosla.:))
Talentovana sam silaziti stranom stepenista ciji je pravac namenjen za penjanje.
Talentovana sam za imitaciju.
Talentovana sam za zivljenje nocu.
Korisnikov avatar
By Srklet
LeDeNa_ napisao:
U cemu ste talentovani?
imam neke skromne talente za koje se skromno trudim da ne budu totally wasted. koji su bas i nije toliko vazno.
Korisnikov avatar
By bas bleu
and that one talent which is death to hide
lodged with me useless...

:drama:
Korisnikov avatar
By Galateja
Imam neke pretpostavljene talente za koje čekam masovnu potvrdu. Ne bih sad o tome. :drama:

Što se tiče sitnica, talentovano idem u sitna crevca, toliko sam u stanju da viviseciram osećanja, događaje, ljude i štošta da posle od svega ostanu samo dugmići. :/
Korisnikov avatar
By De Vil
Talenat sam za spavanje i pevanje (samo nemam toliko samopouzdanja da pevam pred nekim,mnogo sam sramežljiv :blush: ali zato kada sam sam kod kuće... :peva: ) :smilegrin:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Немам, не знам какве, таленте. Доста ствари сам изучио од темеља па сам данас, у њима, добар. Неко са стране би рекао - талентован.
Можда бих себи признао, једино, да могу добро да прочитам људе, у живој конверзацији. Дакле, фејс ту фејс, што би рекли Амери. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Galadriel
za bubanj, jezike, sportove sa loptom i za dzuskanje :dance:

:mini:
Korisnikov avatar
By Mage
Imam poneki talenat... jedan vrlo veliki (usuđujem se to reći) sam nažalost zapostavio. Što bi rekli, nema leba od umetnosti :(

Vrlo sam radoznao. Ne znam da li je to talenat, ali me je dogurao dovde gde sam sada.
Korisnikov avatar
By voicesman
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327782#p2327782]Mage napisao:[/url]Imam poneki talenat... jedan vrlo veliki (usuđujem se to reći) sam nažalost zapostavio. Što bi rekli, nema leba od umetnosti :(
Zasto nema? Ja zivim od toga :P

Talentovan za manje vise sve oblike umetnosti. Crtanje, slikanje, vajanje, dizajn (svi moguci), sviram nekolicinu instrumenata, pevam, ide mi tehnika od ruke ...
Korisnikov avatar
By scout_finch
nemam talenta ni za jedan vid umetnosti. motorika mi je ok pa sam savladala poneku vestinu, i imam odlicno pamcenje.
Korisnikov avatar
By mOwbid
crtam
sviram
pevam
okej sam u sportovima sa loptom
umem sa decom

sve to samo okej... Ali bih vise volela da jedno radim savrseno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
jos jedna tema gde treba da se Falimo :yay:

nemam, apsolutno noutalenteDperson :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Imam neverovatan talenat da se izgubim u radijusu od 2 kilometra.

Drugi, mada nikako manji, je moj talenat da ne mogu nekad najjednostavnija objasnjenja koja se ticu upravljanja/koriscenja necega da shvatim ni iz petog puta.

A nemojmo zaboraviti ni nacin na koji ja razumem prostorne direkcije /videti prvi talenat/ koji je nemalo ljudi dovodio i jos uvek dovodi do ocajanja.

:oskar:
Korisnikov avatar
By De Vil
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327902#p2327902]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327780#p2327780]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327759#p2327759]barni011 napisao:[/url]Neki kazu da sam vidovit

al niko da da zutu banku :lol:

DŽubrad. :lol:

I za mene to neki kažu. :)
Odmerimo snage

Dobija li u petak Srbija kandidaturu? :lukavi:
Na to mogu i ja da ti odgovorim,Na žalost ne,mada jako bih voleo da dobije. :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
:pucaodsmeha:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327819#p2327819]Hys. napisao:[/url]Imam neverovatan talenat da se izgubim u radijusu od 2 kilometra.

Drugi, mada nikako manji, je moj talenat da ne mogu nekad najjednostavnija objasnjenja koja se ticu upravljanja/koriscenja necega da shvatim ni iz petog puta.

A nemojmo zaboraviti ni nacin na koji ja razumem prostorne direkcije /videti prvi talenat/ koji je nemalo ljudi dovodio i jos uvek dovodi do ocajanja.

join the club :smokin:

dodao bih i opstu zbunjenost koja nastupa pri organizaciji papirologije i dobavljanje iste; pad svih centara zaduzenih za motoriku kad znam da me neko posmatra; talenat za upropastiti jelo u samo 2 koraka... Ima jos samo da se setim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
imam ogroman talenat da ne umem nista sa loptom. il sam samo peder.

okrivicu loptu da se osecam bolje. lopta me mrzi.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327919#p2327919]Eifranloo napisao:[/url]:pucaodsmeha:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327819#p2327819]Hys. napisao:[/url]Imam neverovatan talenat da se izgubim u radijusu od 2 kilometra.

join the club :smokin:

dodao bih i opstu zbunjenost koja nastupa pri organizaciji papirologije i dobavljanje iste; pad svih centara zaduzenih za motoriku kad znam da me neko posmatra;

Pa di si ti bradere :radosnice: !!!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Znam da pljunem kroz razmak međ zubima.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Imam talenat da smirujem ljude i dobro ih izmasiram.
Imam talenat da se oglusim o sopstvenu intuiciju, pa se sjebem.
Imam talenta da stalno povecavam svoj erotski potencijal.
Imam talenat da saslusam ljude.
Imam talenat da cuvam svoj svet od mastarija.
Imam talenat da prepoznam svoje talente.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
imam talenat da i "najtvrdju" zeMsku za nedelju dana pretvorim u pekmeza i razmazim je.
Korisnikov avatar
By mOwbid
imam talenat da izgubim sve snalice i gumice. to jednostavno nikad ne moze covek imati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!