Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By TauCeti
Čime sve volite da se zamlaćujete u slobodno vreme?
I koliko uopšte slobodnog vremena imate? :)

Ja volEm muziku, hteo bih da znam nešto da sviram, bat jebiga. Ponekad čitam, i kao sa filmovima, imam trip da mi se sviđa skoro svaka knjiga koju pročitam. I volim jezike. Baš. A i fiziku :D

A količina slobodnog vremena zavisi od godišnjeg doba, dana u nedelji i prisustva/odsustva ispitnog roka, tako da se kreće od mnogo do ič :P

Ako mi još na pamet, napisaću. Sad vi :)
Korisnikov avatar
By Misfit
TauCeti napisao: imam trip da mi se sviđa skoro svaka knjiga koju pročitam.
iliti stručno rečeno: you're easy to please. :)

uživaj dok možeš. kada (ako) ti se receptori izoštre, biće to jedan konstantni sex marathon pun veoma lošeg i impotentnog (sic!) seksa.

ali kada ga ubodeš kako treba: oh, boy! :pervert:
Korisnikov avatar
By bothways
TauCeti napisao: Ja volEm muziku
To me podseti na jedan tweet na twitteru. Mislim da je nshappy-jev. Parafraziram
"Reci da volis muziku je kao da si rekao 'volim da disem'".
:)

Inace imam svoj "hobi" (tj. nesto sto bi moglo tako da se klasifikuje), ali o njemu se ne izjasnjavam ovde. ;)
Korisnikov avatar
By TauCeti
bothways napisao: To me podseti na jedan tweet na twitteru. Mislim da je nshappy-jev. Parafraziram
"Reci da volis muziku je kao da si rekao 'volim da disem'".
:)
Skroz se slažem s tim, ali znam gomilu ljudi kojima muzika nije ništa posebno. Kojima je puštanje muzike proces, a ne nešto što ide automatski. Meni je uključivanje kompa = puštanje muzike, i nema šanse da nešto po kući radim a da ne ide muzika :D
By Kragi
Generalno ja sa slobodnim vremenom, kao i sa ostalim stvarima u zivotu, idem iz krajnosti u krajnost. Da ne detaljisem... ;)
Volim kad mi radi adrenalin, te se trudim da u okviru svojih mogucnosti letim, ronim, pentram se, skacem i tome sl.
Procitam nekad nesto ili pogledam neki film, bavim se zivotinjicama od akvaristike preko glodara pa do psa. U krajnjem slucaju volontiram ili pomazem drugima :D
Shoping je resenje kada bas nista drugo ne preostaje.
Igram fudbal i odbojku...
Uostalom, za jednu opsesivno kompulsivnu devicu uvek ima posla. Uvek se nadje neka pesma kojoj fali lyrics ili cover u racunaru ili se pak neki disk slucajno zaturi tamo gde mu nije mesto. Mislim idu alfabetno. :retard:
Pošto mi ide sve čega se latim, imam priličnu količinu hobija i interesovanja.
Uz to, imam dovoljno bogat i zanimljiv psihički svet, da ne moram da se pomerim iz fotelje, a biće mi jako zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Tacno je da kao vecina ljudi oseca povezanost sa muzikom, ali nije svima jednako vazna. Meni je izuzetno vazna, i sreca kada cujem /konacno/ nesto novo da mi se dopadne je skroz naskroz egzaltirajuce prirode.
Jako volim i da citam, vise nego da gledam filmove, ali sam i tu dosta zagrizena. Volim serije...one koje volim znam cesto i dijaloge napamet.

A sto se tice pravog hobija, volim da kuvam, ne mora uopste da bude za mene/cak vise volim za druge/, ali mi je zanimljivo kada se bavim relativno neobicnim i komplikovanim receptima.

Ono sto mi je zelja, jeste da konacno pocnem iznova da ucim jos 2 jezika. To ima veze i sa onim sto radim, ali bi pre svega bilo iz ljubavi.

Astrologija je hobi kojim se ne bavim aktivno, ali je oblast na koju sam sticajem okolnosti upucena poslednjih 20 godina.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Dve stvari me najvise opustaju.
Crtanje. Volim kad mi neko nesto tesko trazi da nacrtam, volim izazove. Mogu 15h bez pauze da crtam.
Druga je muzika. Sviram klavir i gitaru. Kad god mogu to i radim, ali kad nemam mogucnosti, kao i sad, onda samo slusam. Nesto novo, zanimljivo.
I pevam. Stalno pevam.

Pre sam i pisala, imam svoj blog. Ali to me je smorilo i prestala sam. Jednostavno nemam sta da kazem.

Volim serije i dobre filmove. Retko uzmem nesto citati, ali onda ne mogu da ostavim.

Jako volim biti sama. Cesto mi se desava, i ne primecujem, da sedim tako u tisini i ni na sta ne mislim... totalno se pogubim o.O

ako se setim jos neceg, dodacu.
Korisnikov avatar
By boo_radley
mOwbid napisao: Crtanje. Mogu 15h bez pauze da crtam.
Meni je ovo nekad bio posao, a sad je samo smrdljivi hobi. :rida:
I am a sad pathetic loser.
Korisnikov avatar
By Hys.
@sour

cemu takve teske reci...pa nemas 75 godina...ceo zivot pred tobom da ostvaris zelju da se bavis onim sto volis :)

Mo me sada seti-eto ja sam sad skenjana sto se setih svog hobija, pisanja, koje mi je najdraze, a kojem se nisam posvetila grozno dugo.

Onda budem ljuta na sebe.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Hys. napisao:@sour

cemu takve teske reci...pa nemas 75 godina...ceo zivot pred tobom da ostvaris zelju da se bavis onim sto volis :)
Nisam matora al' sam zato nesposobna. :lol:
I ovo mi je hobi, da povremeno ocrnim samu sebe. :lol:

A sad ozbiljno, nadam se da će se stvari promeniti, i naravno da ima još vremena i šansi, al' kad pogledam kako stvari sad stoje smorim se žestoko pa otud i teške reči.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako stvari sada stoje, ja sebe ne prepoznajem, ali za to krivim drzavu u poslednje vreme :lol:

Lm, necu da oftopicarim vise, idem po drugim temama da besnim na drzavu i neslobodu. Ovo je ipak lepa tema.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Koješta me zanima i dosta toga radim u slobodno vreme: crtkam, igram igre na PCu, WoWam, pravim narukvice od konca, gledam pasionirano filmove i serije, sakupljam bootlegove nekih pozorišnih predstava koje me interesujue, čitam knjige i stripove, učim da sviram bubnjeve :love: i tako.. Ali sve to (osim bubnjeva ove godine) zimi kreće da igra sporednu ulogu, jer sa hladnim vremenom kreće sezona FRPovanja. U utorak krećemo i tako do juna, kada će se opet svi raštrkati. Joooooj, jedva čekam.
Korisnikov avatar
By Mars
U poslednjih godinu dana (i minimum celu sledeću) nemam vremena za hobije i to je onako baš žalosno.

Hteo sam da ove jeseni nabavim klavijature jer mi sviruckanje i po najdrndavijim verzijama instrumenata - digitalnim, jako prija...ali od toga ove godine ništa.

Žalosno ko što rekoh.

Ono malo slobodnog vremena koje imam, valjalo bi provesti u teretani i na bazenu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!