Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Pogubil smo kontrolu malo! Tak ti bokca! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni ova njegova reakcija nekako i slatka. Jebo ga otac, baš je iskren i neposredan.
:sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
nego, ja se ne secam da je srbija monarhija
sto je sasvim druga tema al me mrzi da otvaram
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa nije, ali je Aca pokazao svoju autoritarnu narav, koja bi se sigurno manifestovala na drugačiji, perfidniji način da je Srbija monarhija.
:kralj:
Korisnikov avatar
By blenta
mozda je jednostavno izgubio nit
nije mali napor glumatati srpska princa
a da svaki japanizer ambasador
govori tvoj maternji jezik
bolje neg sto ces ti ikada
Korisnikov avatar
By Stripi
pa sad ono, nisu li ti svi što mu viču bu zastupnici teze da Srbija treba biti monarhija? E sad bi oni i savršenog princa. Koji licemjeri.
Korisnikov avatar
By bern
Yes, yes, spank me, spank me! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislila sam da su pripadnici tih organizacija zagovornici Srbije kao monarhije. Ili je doticni odbio da im isplati reket, pa su mu se ovako osvetili.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Stripi

pa sad ono, nisu li ti svi što mu viču bu zastupnici teze da Srbija treba biti monarhija? E sad bi oni i savršenog princa. Koji licemjeri.
mse
By Glasnik
Ako im je reko'...

Al poente nema.

Stoka ne razume.

:shrug:
Korisnikov avatar
By Blady
AHAHAHAHAHAHHA, meni ovo smesno :rotflmao:

Chutite :lol:
Korisnikov avatar
By Incubus
Odvratni su i on i oni, ali u ovoj situaciji malo više on.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako ima je reko'

sa stokom ne moze drugacije.

podrska Aci.
By Glasnik
''E, to je slika Srbije! Republika koja je u tripu da je monarhija, građanin A.K. koji je u tripu da je prestolonaslednik, država koja je u tripu da je Kosovo njen deo i divljaci koji su u tripu da su patriote.''

Napisao neki Nikolaj na blicovom sajtu.

:up:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja mislim da je sasvim ok da se covek ne investira previse u ucenje nekog minor langugage dok mu se ne zvanicno ne vrati titula i whatnots. it's only fair...
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Hahahaha. Kako je sweet. :love:

Originally posted by Glasnik88

''E, to je slika Srbije! Republika koja je u tripu da je monarhija, građanin A.K. koji je u tripu da je prestolonaslednik, država koja je u tripu da je Kosovo njen deo i divljaci koji su u tripu da su patriote.''

Podrzavam.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by bas bleu

ja mislim da je sasvim ok da se covek ne investira previse u ucenje nekog minor langugage dok mu se ne zvanicno ne vrati titula i whatnots. it's only fair...
ako je jezik minor,i titula je minor tako da...ko ga jebe...:hys:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ej, dosadni ste vise sa tim ne zna srpski, pa ne zna srpski...
To je isto i ova stoka, kojima je Mladic heroj, uzvikivala.
Kao da bi svi vi naucili perfektno na njegovom mestu.

Ovaj ispad nije nikakvo konacno pokazivanje "praaaavog lica",
vec su coveku majmuni dokurcili u momentu,
kao da svima nama nisu!?

Ne branim ga, ali covek zeli da taj isti narod, koji ga vredja i uzvikuje parole ratnog zlocinca, prihvati kao svoj, sto nije bas lak posao.
Da ne pricam koliko je do sada iz svog dzepa izdvojio u humanitarne svrhe i sirio moderan - demokratski nacin razmisljanja gde god je mogao - kad god su ga pitali, a da nista od svega toga nije morao.

To nama pedercinama ide u prilog, ekstremistima ne ide!
So SHUT UP! :lol:

Originally posted by Glasnik88

Jos jedno fatalisticko "ej srbijo, srbijo, dokle si dogurala" razmisljanje random komentatora. Takvih koji nemaju nista kreativnije da izjave ima pun K i u najboljem slucaju bi nas pedercine strpali "u 4 zida".
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa to i ja kažem.
Vjerojatno i većina tih budala koja mu je vikala da nauči srpski sama ne zna pravilno svoj maternji jezik za koji se toliko bore. A sjećam se svih onih parada prilikom provg posjeta tog istog Ace prije dvadeset godina. Opće ludilo, pun aerodrom, obećanje princa da će se vratiti.
I onda ovo.
Jel znaju ti patriotski pokreti šta bi oni zapravo htjeli?
By Sixto
NE znaju oni sta bi hteli, naravno, fora je u tome sto on zna sta bi hteo al ne zna kako to da ostvari. Malo bi prdnuo, malo bi kakio.

Nije srpski toliko krucijalan u ovoj prici, koliko teznja doticnog da sedne na celo drzave i da umesto vladi Cvetkovic - Dachek placamo kurvarluke njemu.
S obzirom da su olos i jedni i drugi i peti, elementarna pristojnost u tom zavaravanju da smo pravna drzava bi bila da nauci jezik kad vec ima tolike pretenzije.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ok, možda sam ja neinformiran a i ne živim u Srbiji pa nisam u stanju da se to ispratim a i princ Aleksandar mi nije osoba od važnosti pa da ga branim, ali šta to on konretno poduzima da Srbija postane monarhija? Mislim, ja još nisam vidio te neke njegove konretne pokrete ka tom cilju. Ok, vratili familiji njiovo imanje i to je to.
A ideju monarhije podržavaju baš ti koji su mu vikali bu.
I mislim da je čak i pristojno naučio srpski za razliku otprije 20 godina kad nije znao ni beknut.
By Sixto
Ma ima on neki svoj krunski savet, pa tu sede neke po vokaciji monarhisticke face iz stranaka u parlamentu, pa s vremena na vreme izvuku monarhisticku pricu i bla bla bla...
Njegov najveci problem je ono sto napisah, hteo bi, a ne zna kako da zamisao sprovede u delo. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!