Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Čaprkanje po kanti za đubre

Često mi se to desi
5
29%
Retko, ali desi se.
4
24%
Nikad, ma koliko se kajao zbog bacanja.
8
47%
Korisnikov avatar
By Loni
Desi li vam se da nešto bacite u kantu bez razmišljanja,
a da shvatite da niste predhodno zapamtili koje je marke bio taj proizvod ili da ste greškom bacili neki koristan papir, i da ste primorani da ponovo pročeprkate po kanti...?

Meni redovno. Bacio šampon, koji je bio dobar, a shvatio da nisam
zapamtio koji je bio.
Slično je sa egzotičnim sirevima i papirima sa telefonima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
e da, vutru u celofanu - redovno,
ranije sam trazio materijale za likovne projekte, tamo gde se baca papir, stari namestaj, drvo i sl.
Korisnikov avatar
By antibiotic
au pa ovo je izgleda ozbiljana tema

pretpostavljam da u srbiji taj cin ima drugaciju konotaciju :lol:
ali nije blam rovariti po djubretu iz bilo kog razloga,
pogotovu zbog hrane ako je nekog muka naterala.

ali da je nekog blam da kopa po djubretu iako je np. greskom bacio pogresnu klesu umesto onu od djubreta i sl.
cisto zbog toga jer ne zeli da odaje takav prizor rovaca po djubretu zbog event. posmatraca iz komsiluka, to mi cist palanacki kompleks.
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... do sad uopće o tome ne razmišljah... ali čini se da ipak počešće kopam po smeću... tražim stare boce (najperspektivnija nacionalna industrija), podloge za slikanje i stare kompove... ove zadnje obavezno uzimam i onda od njih par koji ne rade napravim jednog koji radi... :ciganka:
što ću kad je crkva u hrvatskoj toliko jaka da sam siromašan kao crkveni miš... :gubitnik:
By str00ja
Da, cesto mi se desi. Ono kao, kontam da se misli na kucnu kantu za djubre. U tom slucaju samo diskretno podignem to sto mi treba jer je na vrhu, posto se jelte obicno odmah setim da mi doticna ambalaza ili slicno ipak treba jos na kratko. Eventulano bude potrebno malo diskretnog pazljivog rovarenja, nakon koga operem ruke. A sad, naravno da necu da roknem kantu u kontejner, pa se kao setim da mi nesto treba, pa da se bacam u potragu. Kao sto rekoh, obicno se setim odmah nakon bacanja djubrA u kucnu kantu.

A najcesce mi se desava sa supama, pudinzima, testeninama i ostalim cudima po kesicama na kojima su uputstva, pa kao jao nisam video koliko treba vode ili koliko treba da se kuva.
Korisnikov avatar
By bothways
Bacam samo prave otpatke, tako da ne moze da mi se desi da bacim nesto sto ce mi kasnije trebati.
Korisnikov avatar
By maka
desava se. desilo mi se jednom da sam nosila neke patike prijateljici u jednoj kesi, a djubre u drugoj i da sam obe kese zafrljacila u kontis, kad sam skapirala da sam bacila patike vratila sam se do kontejnera,tamo je stajao jedan debeli Rom koji me napusio i oterao od kontejnera, tvrdeci da je to njegov kontejner :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by maka

desava se. desilo mi se jednom da sam nosila neke patike prijateljici u jednoj kesi, a djubre u drugoj i da sam obe kese zafrljacila u kontis, kad sam skapirala da sam bacila patike vratila sam se do kontejnera,tamo je stajao jedan debeli Rom koji me napusio i oterao od kontejnera, tvrdeci da je to njegov kontejner :)

:smeh: :lol: :smeh:

i nista od patika? :smeh:
Korisnikov avatar
By lav
jao desi mi se da bacim neki proizvod na kome je uputstvo za pripremu i onda to isceprkam, i isto tako kutije od neke testenine na kojoj pise koliko se kuva, pravi sam djubretar :)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Skoro nikad.

Osim ako je to što sam bacila ostalo neuprljano, npr. ateriralo na neki papir ili novine u kanti.

U suprotnom, jok. Nikad ništa nije bilo toliko važno. :nope:
Korisnikov avatar
By lav
ali moja kanta nikad nije toliko prljava:):njanjanja:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune

paaa... do sad uopće o tome ne razmišljah... ali čini se da ipak počešće kopam po smeću... tražim stare boce (najperspektivnija nacionalna industrija), podloge za slikanje i stare kompove... ove zadnje obavezno uzimam i onda od njih par koji ne rade napravim jednog koji radi... :ciganka:
što ću kad je crkva u hrvatskoj toliko jaka da sam siromašan kao crkveni miš... :gubitnik:
evo, ako ti treba dial-up modema: http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/modem ... as-2764062
:giggle:
Korisnikov avatar
By tebra
Cesto to radim, ali iz krajnje jednostavnog razloga.

Recikliram i nervira me kada moji ukucani bacaju PET ambalazu ili stare novine u regularnoj kanti za otpatke kada sam im nasao neku kantu specijalno za te svrhe i lepo im objasnio da "reciklaza nije gnjavaza" (izvinjavam se sto kradem tudj slogan). Medjutim, vidim ja da ce proci dosta vremena dok oni promene svoje navike...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne vadim iz đubreta jer pazim šta bacam. Beleške pišem na kompu ili mobu, mrzim papire po kući (na poslu koristim papire za beleške ali su one u 99% slučajeva samo trenutne i brzo su zrele za bacanje). Ne sećam se kada sam zadnji put nešto izvadio iz đubreta.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ceprkanje jedino cenim ako je po analnom otvoru:

0:50

''
By alexandermagic
Uz osnovne podatke, dobio sam i tvoje fotografije, tako da mi nešto nije jasno. Dakle:
Originally posted by Loni

...

Bacio šampon, koji je bio dobar, a shvatio da nisam
zapamtio koji je bio.
...
Za tvoju, khm, kosu je sasvim nebitno čime ju pereš. Da li ti je to potpuno jasno? :nerd:

OnT: Znam što bacam u kantu za otpatke, tako da nema razloga da naknadno preturam po istoj. Pobogu.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
desilo mi se nekad davno da sam htela da izvučem iz kontejnera nešto što su moji bacili prilikom velkog proljetnog čišćenja; čini mi se da mi nije uspelo :sigh:

of
zar nije čEprkanje? meeh, nije ni bitno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
cimerka mi je barem 5 puta bacila travu

ali... razume se da je morala kasnije sama da je vadi:hvala:

i zar se ne kaze ,,cEprkanje"?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
haha, ne, nego isto pitanje, a čim još neko pita, onda znači da ipak nisam luda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!